Musserongången 45

Bilder

  • Såld!

Musserongången 45 , Krusboda , Tyresö

Stort och trevligt 2-plans radhus med två härliga uteplatser. Smakfullt renoverat med påkostade materialval. Ljusa och luftiga umgängesytor. 4-5 bra sovrum. Nära populära Alby friluftsgård, Nyfors, kommunikationer & Tyresö centrum. Förhandsbesiktning finns. Välkommen hem!

126 kvm, 6 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
126 kvm
Biarea:
28 kvm
Tomtarea:
183 kvm
Byggår:
1973
Driftskostnad:
2 985 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

126 kvm

Biarea

28 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Musserongången 45 ett stort och härligt radhus i två plan, här finns gott om plats för hela familjen. Radhuset är beläget i Krusboda, ett lugnt och barnvänligt område nära naturen med sjöar. Krusboda är en uppvuxen radhus- och villaidyll med närhet till Alby friluftsområde och till Tyresö-Flaten sjön vid Nyfors, där det finns vackra promenadstråk och bad. Endast 40 min från Stockholm city och på mycket kort promenadavstånd (ca 500 meter) nås Krusboda skola och förskolan Ballongen.
Huset erbjuder en tilltalande planlösning i båda planen med möjlighet till många sovrum och stora härliga umgänges ytor både inne och ute. Ett hem att längta hem till.

Redan vid entrén och vidare in i den luftiga och rymliga hallen får du en trivsam känsla av det här generösa huset, här möts man av en braskamin som skänker både värme och skapar en trevlig stämning åt det stora rummet med entré och köket. Den möblerbara hallen har bra förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor i garderob med skjutdörrar, här finns golvvärme i entrédelen. Intill entrén finns en WC från 2013 med snyggt lyxigt klinkergolv och en vacker gul tapet från Pip Studio, värmegolv finns.
Från hallen är det öppet mot köket med en rejäl matplats för 8-10 personer vid stort fönsterparti ut mot altan på framsidan. Den vackra exklusiva mosaiken som skiftar i färg ovan den svartbetsade bänkskivan i trä sätter verkligen prägel på hela köket. Ett vitt kök från IKEA, 2008, med en centrerad köksö där man gärna samlas runt. Här finns det verkligen gott om plats både för matlagning och förvaring. En kyl och frys i rostfritt från SMEG 2016, integrerad diskmaskin från 2012, induktionshäll från 2016, spisfläkt i rostfritt från 2008 samt en inbyggd ugn och mikrovågsugn i högskåp från 2008. Snyggt, slipbart parkettgolv som idag är mörkbetsat.
Via köket nås den helkaklade tvättstugan med vitt kakel på väggarna och svart klinkergolv. Här finns en praktisk disko och arbetsbänk samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens (2015) och varmvattenberedaren. Innanför köket finns även ett förråd, en garderob med skjutdörrar och en snickarbänk.
I dagsläget finns det ett stort sovrum på entréplan med ett förråd in under trappen.

När man kommer upp för trappen till ovan våningen möts man av ett luftigt och stort vardagsrum för umgänge med familj och vänneröppet, här finns ett stort fönsterparti och utgång till den lummiga uteplatsen som skänker ljus och trivsel i rummet. En del av vardagsrummet/ hallen kan med fördel användas som ett hobbyrum eller kontor.
Övervåningen erbjuder 4 bra sovrum varav ett nås från vardagsrummet och de andra tre ligger samlade i en privatdel intill det stora badrummet och hallen med en klädkammare och fyra stycken garderober.
Helkaklat fräscht badrum från 2012 med påkostat vitt kakel på väggarna och italienskt klinkergolv i svart. Utrustningen består av dusch med vikbar glasdörr, inbyggt badkar, handfatskommod med en stor rund spegel över som har en effektfull belysning bakom, handdukstork och WC. Smarta detaljer i duschen med en inbyggd hylla för schampoo- och tvålflaskor. Spotlights i taket och golvvärme.

Hela huset ger ett mycket trevligt intryck, ett trivsamt radhus som erbjuder möjligheter till många sovrum och härliga umgängesytor inte minst på någon av de två underbara altanerna med ogenerat läge. Det finns även gott om förvaring i det här huset. Huset är förhandsbesiktat. Se även dokumentet från säljarna med dem renoveringar de har utfört medan de har bott i huset.

I närheten finns busshållplats med bl. a. buss till Gullmarsplan och direkt buss till Stockholm city i rusningstrafik.
På kort promenadavstånd (ca 500 meter) nås Krusboda torg med en Ica affär, en simbassäng, Krusboda skola och förskolan Ballongen.
Några minuters promenad ner till Nyfors och Gammelström med vackra promenadstråk och badklippor vid Tyresö-Flaten sjön och till Albysjön som erbjuder bad under sommarhalvåret och skridsko-, skidåkning under vinterhalvåret. Vid Alby friluftsområde finns en lekplats och Uddby Gård med eget café.
Närmsta större centrum är Tyresö centrum med diverse affärer och restauranger samt bussar bl. a. direktbuss till city samt bussar mot Haninge, Tyresö C, Älta och Nacka. Cykelavstånd till Tyresö centrum.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1973

Uppvärmning

Direkt el. Luftvärmepump (2012)

Ventilation

Mekanisk ventialtion

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 maj 2018

Byggnadssätt

Grundläggning: Uteluftsventilerad krypgrund
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Isolerglaskassetter
Bjälklag: Betongbalkar & betongkassetter.Mellanbjälklag: Trä
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Plåt

Övrigt

Det finns en trädäckad altan på framsidan vid entrén som är delvis under tak. Uteplatsen omgärdas av en högre häck som skapar insynsskydd. Här finns gott om plats för en större sittgrupp där man kan sitta ner njuta av solen till en morgon-/förmiddagskaffe.

Bostadens andra trädäckade altan nås från vardagsrummet på övervåningen och ligger i ett sydvästläge. Här finns gott om utrymme för hela familjen att slå sig ner i en loungegrupp eller vid en matplats under utdragbara markiser. Insynsskyddat och lummigt belägen uteplats med gräsmatta, ett vackert träd och bl. a. syrénbuskar. Ett mindre redskapsförråd och en vedhylla finns.

Fastighetsbeteckning

Alby 1:1031

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

35 830 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 12 480 kr
VA: 6 000 kr
Väg, samf: 10 250 kr
Sotning: 500 kr
Försäkring: 6 600 kr
Beräknat antal personer: 8

Kommentar

El: Avser både uppvärmningen och hushållselen. Säljarna betalar ca 1 040 kr/mån. VA: Säljarna betalar 500 kr/mån. Väg, samf: Avser ASK Samfälligheten i Krusboda 4 950 kr/år, Musserongången avgift 3 000 kr/år och Krusboda central Antenn 2 300 kr/år (de håller på att betala av fiber, 12 500 kr. Säljarna har redan betalat av 11 000 kr.) Försäkring: Säljarna betalar 550 kr/mån och har hemförsäkringen tecknad via Länsförsäkringar.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 318 000 kr, varav byggnadsvärde 1 406 000 kr

Summa pantbrev

1 500 000 kr

Tomt

Areal: 183 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Det finns två tomter, en på vardera sida om huset. På framsidan .. På baksidan finns ett

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Alby S:2, GA:3, GA:7, GA:11

Om området

Krusboda

Krusboda är ett barnrikt område med bilfria vägar mellan husraderna och nära till service såsom förskolor, skolor fritidsgård och en välsorterad livsmedelsbutik vid Krusboda torg. Boende i området har tillgång till poolanläggningen med stor bassäng, barnpool, omklädningsrum, bastu och kiosk. Mer information om samfälligheten finner ni på www.krusboda.org

Området har omedelbar närhet till härlig natur såsom Nyfors och Gammelström. Vid Nyfors finns Tyresö-Flatensjön med sina vackra promenadstråk och badklippor. Även närhet till Alby friluftsområde och Tyresta Nationalpark. I Alby finns badstrand, skidbacke, elljusspår, bastu och Uddby Gård med eget café.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt till och från Krusboda så går det buss till Tyresö centrum eller Gullmarsplan. Linje 873 till Nyfors samt till Gullmarsplan. För den som åker bil så finns det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

Vid Krusboda torg finns välsorterad lCA butik, frisörsalong samt grill och kiosk. I närbelägna Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice med bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger, biograf, vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, polis och banker.

Karta

Hör av dig till Emelie Hallman för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad