Diamantgången 53, MP

Bilder

  • Såld!

Diamantgången 53, MP , Öringe , Tyresö

Stilrent boende med radhuskänsla, här får du egen ingång och privat stor uteplats. Bra läge i området och nära kommunikationer till övriga Tyresö och centrala Stockholm samtidigt som du bor ett stenkast ifrån närbutik, restaurang, badplats, natur och mysiga promenadstråk. Här får du en bra planerad 2,5:a med stort sovrum och rymligt vardagsrum med sovalkov. Ett ljust kök med matplats för 4-6 gäster. Badrum med plats för både badkar och tvättmaskin. Garageplats följer med i köpet till en kostnad av 450 kr/mån.

67 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
3 164 kr Inkl värme, vatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67 kvm
Våning:
0
Byggår:
1981-1982
Driftskostnad:
412 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

67 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande praktisk hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Tre stycken garderober till förvaring som avgränsar mot vardagsrummet samt en klädkammare. I anslutning till hallen finns en praktisk rymlig klädkammare som ger extra förvaringsutrymme. Mörkare parkett och ljusa väggar.

Kök

Ljust och rymligt kök med matplats för 4-6 personer. Här har du gott om förvaring och arbetsytor. Vita köksluckor och vitt kakel ovan bänkskiva i praktisk aluminium och ljust trä. Kökets maskinella utrustning består av kyl och frys i fullhöjd, spis, fläkt och diskmaskin. Ljusa väggar och mörkare parkettgolv.

Vardagsrum

Öppet och väl tilltaget vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp från fönsterparti och utgång till bostadens stora uteplats. Här finns gott om plats för större soffgrupp med tillhörande möblemang. Här får du även en praktisk sovalkov eller utrymme för skriv eller spelhörna. Ljust parkettgolv i ek ochljsut målade väggar.

Sovrum

Rymligt sovrum med ljust tapetserade väggar och mörkt parkettgolv i ek. Här finns plats för dubbelsäng samt ytterligare förvaringsmöbler. Gott om plats för större garderober eller en arbetsplats om så önskas. Uppdateras med planritning inom kort

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 1, hiss finns ej

Avgift

3 164 kr Inkl värme, vatten

Driftskostnad

4 950 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 500 kr
Försäkring: 1 356 kr
Övrigt: 94 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Obligatoriskt tillägg för Telefoni, Kabel-tv (basutbud) samt bredband (100Mbit/s). 94 kr/mån.

Andel i föreningen

0,73981%

Andel av årsavgiften

0,70419%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

2-pl bostadsrättsradhus

Byggnadsår

1981-1982

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 maj 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 167 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Diamanten 7

Förening

Namn

Bostadsrättsföreningen Diamanten i Tyres

Om föreningen

Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2013 och består av radhus om 2 våningar. Det totala antalet lägenheter är 152. Av dessa är 34 fortfarande hyreslägenheter (2018-01-29).

Det finns cykelförråd samt tre tvättstugor med torktumlare och torkskåp på adresserna, Diamantgången 85, 139 och 245. Det finns en lokal med pentry som medlemmarna kan hyra för olika ändamål..Den kan hysa upp till 50 personer, barnkalas är gratis. Det finns en större lekplats i området.

Föreningen hyr ut 90 kallgarage samt 80 parkeringsplatser. 16 av parkeringsplatserna ligger på fastigheten Turkosen 4. Bilplatserna administreras genom två köer, en för parkeringsplatserna och en för kallgaragen. För besökare finns betalplatser. Parkeringsplatser och garage finns i anslutning till bebyggelsen. Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Går att hyra för 250 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Det finns även ett antal gästplatser som betalas i automat.

Frågor om p-plats eller garageplats mejlas till styrelsen@brf-diamanten.se

Bostadsrättstillägget på hemförsäkringen bekostas av föreningen.

Bredband. Hastighet: 100 Mbit/s. Leverantör: Comhem. Föreningen har gruppavtal med Com Hem. Obligatoriskt tillägg för Telefoni, Kabel-tv (basutbud) samt bredband (100Mbit/s). 94 kr/mån. Önskas fler kanaler eller snabbare hastighet på bredband kan detta tecknas av de boende

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och säljaren debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

http://www.brf-diamanten.se/

Antal lägenheter

152

Antal hyresrätter

34

Antal lokaler i föreningen

2

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Öringe

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt till och från Öringe så är det enklast att ta buss 805, 875, 814, 815C eller 824 till eller från Gullmarsplan, T-centralen (Vattugatan), eller Handenterminalen. För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

I Öringe finns bl.a. en lanthandelsbutik och restaurang. Härligt bad finns vid Öringesjön som vintertid erbjuder möjlighet till skridskoåkning. I närbelägna Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice med bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger, vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek och banker.

Karta

Hör av dig till Malin Clavering för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad