Björkbacksvägen 23 ACCEPT

Bilder

  • Såld!
  • Kök med praktisk bänk i aluminium
  • Matplats med utsikt mot grönskan
  • Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats, utgång till balkong
  • Balkong i sydvästläge
  • Stambytt och nyrenoverat badrum, tvättmaskin och torktumlare

Björkbacksvägen 23 ACCEPT , Tyresö Centrum , Tyresö

ACCEPTERAT PRIS: Balkong i sydvästläge. Nya bad/duschrum, ny el, endast en trappa upp. Golv i ekparkett. Bra planerad 3/4:a nära Tyresö C, kommunikationer och naturen. Här bor du mitt bland grönskan i populära Brf Björkbacken. Förråd i anslutning till lägenhet. Föreningen erbjuder bla gym, festlokal och övernattningslägenhet.

Här finns förutsättningarna att skapa ett hem utifrån dina egna önskemål. Med stambytta dubbla badrum, stambytt el med installerad 3-fas, nya brytare och uttag har föreningen investerat och här gett medlemmarna möjlighet att skapa ett modernt hem. Här får du genomgående ljusa golv i ekparkett och laminat. Köket är i stort sett original med praktisk aluminiumbänk och utrustad med extra kran för filtrerat vatten. Förutsättningarna är klara för att skapa ett kök helt efter dina egna önskemål. I en mycket populär förening med låg skuldsättning och där det mesta är inkluderat i avgiften får du en bra överblick över dina boendekostnader. Här får du tillgång till bland annat gym, festlokal samt övernattningslägenhet. I populära Brf Björkbacken är det inte svårt att lära känna dina grannar, här ordnas både vårfest och det bjuds på glögg och mingel till jul. Möjlighet till snabbt tillträde.

89,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 601 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
89,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
63
Byggår:
1963
Driftskostnad:
454 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

89,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall med laminatgolv och tapetserade ljusa väggar. Här finns flera garderober samt städskåp. Plats att hänga av kläder.

Trevligt kök med gott om förvaring, ljusa luckor, praktisk aluminiumbänk och stänkskydd av hållbart linoleum i grått mosaikmönster. Köket är utrustat med spis, fläkt, samt kyl och frys. Separat kran i rostfritt stål för filtrerat vatten. I anslutning till köket finns en matplats vid fönstret med plats för 4-6 personer. Praktiskt och hållbart golv i linoleum.

Rymligt vardagsrum med plats för matbord med ljust parkettgolv och ljus tapet. Utgång till balkong mot grönskan i soligt sydväst läge där du kan njuta av kvällssolen.

I anslutning till hallen finns en separat WC med klinkergolv och kakel. Vägghängd WC, handfat, badrumsskåp med spegel samt dusch.

Även det stora badrummet når man från hallen. Här finns klinkergolv och väggarna är kaklade. Vägghängd WC, tvättställ, badrumsskåp med spegel, tvättmaskin, torktumlare, handduksvärmare och badkar.

Sovrum med laminatgolv och ljus tapet. Här finns plats för dubbelsäng och garderober. Sovrummet kan delas av till 2 rum om behov finns. Redan förberett med två dörrar från hall.

Sovrum med laminatgolv och ljus tapet. Plats för dubbelsäng och förvaring.

Elen är stambytt med nya brytare och uttag samt att 3-fas är installerat i lägenheten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

5 601 kr Inkl värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

5 450 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 950 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

Enhetsmätning av el sker och förbrukning stäms av kvartalsvis i efterskott. Varje lägenhet har en egen elmätare och betalar endast för egen förbrukning.

Andel i föreningen

0,2679%

Andel av årsavgiften

0,2679%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus

Byggnadsår

1963

Uppvärmning

Centralvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 mars 2010
Energiprestanda: 142 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Ett förråd intill entrén tillhör lägenheten.

Förening

Namn

HSB Brf Björkbacken

Om föreningen

HSB Brf Björkbacken har i dagsläget 383 lägenheter. Det finns även 152 garage och 233 bilplatser som hyrs ut till medlemmarna. Till dessa är det separat kö. Garageplats med eluttag kostar 350 kronor/mån. Carport med el 300 kronor/månad. Parkeringsplats 200 kr/månad. För mer info om eventuell kö eller bokning kontakta förvaltaren på tel. 08-6579090.

I föreningen finns tillgång till stora tvättstugor i port 63 och 43, möjlighet att hyra extraförråd, två cykelförråd, mopedförråd vid port 45, bastu och gym i port 43 och uthyrningslokal finns att hyra för 100 kr per pass. Övernattningslägenhet i port 73 finns att hyra för 200 kr/natt. Dessutom finns en festlokal i port 77. Bokning av lokaler samt tvättstuga sker smidigt via internet alt. via bokningsterminalerna i tvättstugorna och mer information och bilder finns att hitta på föreningens hemsida.

Bredband och kabel-TV via ComHem, bredband via Bredbandsbolaget.

Föreningen har en underhållsplan som uppdateras årligen. Föreningen har genomfört stamrenovering av samtliga lägenheter och arbetet slutfördes 2015. Elledningarna är också bytta i lägenheterna.

Enligt föreningens hemsida så har radonmätning utförts och godkänts 2009.

OVK (obligatorisk ventilationskontroll) är utförd och godkänd 2012.

Under 2011 genomförde föreningen ett utbyte av samtliga termostatventiler och termostater.

2010-2011 har man uppgraderat till 3-fas i lägenheterna.

Enhetsmätning av el sker och förbrukning stäms av kvartalsvis i efterskott. Varje lägenhet har en egen elmätare och betalar endast för egen förbrukning. Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare. De boende kan kontrollera sin förbrukning via internet.

Föreningen har tecknat en gemensam bostadsrättsförsäkring så medlemmarna behöver inte teckna ett eget tillägg.

HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på 500 kronor. Årsavgift betalas av köparen/na 300 kronor. Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet (448 kr, 2017) för varje pantmeddelande och köparen debiteras 2,5% av prisbasbeloppet (1120 kr, 2017) i överlåtelseavgift..

Föreningens hemsida: www.hsb.se/stockholm/bjorkbacken

Organisationsform

Andelsrätt

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Kvantum
290 m
Granit Livs
390 m
Köpcentrum & Gallerior
Tyresö Centrum
380 m
Saltsjöbaden Centrum
5,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Öppen Förskola Familjecenter
320 m
Kids Connection AB
730 m
Grundskolor
Tyresö Montessoriskola AB
290 m
Internationella Engelska Skolan Tyresö
320 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Tyresö
340 m
Östra Gymnasiet
4,8 km
Universitet & Högskolor
Martin H Ström AB
4,4 km
Banker
Swedbank
160 m
Nordea Bank AB
230 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ncf Nordic Corporate Finance AB
2,9 km
Saltsjöbadens Golfklubb AB
4,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
200 m
Bollmorahallen
260 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
200 m
Tyresö Nya Badanläggning AB
440 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Hör av dig till Malin Clavering för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte