Sikvägen 43, 4tr

Bilder

  • Såld!

Sikvägen 43, 4tr , Tyresö Centrum , TYRESÖ

Renoveringschans! En välplanerad 3:a i populära HSB Brf Gäddan. Lägenheten ligger perfekt belägen i insynsfritt sydvästläge med stor balkong och renoverat helkaklat badrum med golvvärme. Här ges ni chansen att sätta er egen prägel på kök och ytskikt. Huset ligger beläget nära Tyresö centrum, kommunikationer och naturen.

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 969 kr Inkl värme, kallvatten och kabel-TV
Typ:
Övrig bostad
Boarea:
80 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
121
Byggår:
1962
Driftskostnad:
452 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning
HALL

Välkomnande praktisk hall med gott om utrymme för avhängning av ytterkläder och skor. Vitmålade väggar.

BADRUM

Helkaklat och renoverat badrum i samband med föreningens stambyte. Vita stora kakelplattor på väggarna samt ett ljust klinkergolv. Här finns badkar, handfat med spegelskåp ovan, handdukstork och golvvärme. Tvättmaskin finns och det går även att installera en torktumlare om man vill.

KÖK

Rymligt kök med matplats för de större såväl som mindre sällskapet intill fönster med en härlig utsikt. Köket är original med skåpsluckor i blått, bänkskiva i rostfritt stål och vitt kakel. Ett kök med gott om förvaring och bra arbetsytor. Kökets maskinella utrustning består av: kyl och frys samt en spis. Målade väggar i vitt.

VARDAGSRUM

Väl tilltaget vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stort fönsterparti och utgång till bostadens trevliga balkong. Här får man plats med en större soffgrupp och tillhörande möblemang. Parkettgolv och vitmålade väggar.

BALKONG

Fantastisk balkong i bästa sydvästläge! Högt och fritt läge med en härlig utsikt mot gården, här har många sköna soltimmar avnjutits. Markis finns.

SOVRUM 1

Första sovrummet från hallen sett. Ett insynsskyddat sovrum i bra storlek där man får plats med dubbelsäng och förvaringsmöbler om så önskas. Vitmålade väggar.

SOVRUM 2

Även det här sovrummet har ett insynsskyddat läge och är stort nog för att få plats med en dubbelsäng och förvaringsmöbler alternativt användas som barnrum med plats för skrivbord. Vitmålade väggar.

KLÄDKAMMARE

Intill båda sovrummen i hallen finns en rymlig och inredd (original) klädkammare som rymmer en hel del.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1962

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 april 2010
Energiprestanda: 115 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Gäddan 9

Övrigt

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd.

BALKONG
Ligger i ett högt och fritt sydvästläge mot gården. Markis finns.

Förening

Namn

Hsb Brf Gäddan

Om föreningen

Föreningen består av sammanlagt 419 lägenheter, varav ett antal fortfarande är hyresrätter. Dessa säljs ut på öppna marknaden så fort de sägs upp av en hyresgäst, och är därmed en s.k. dold reservtillgång. Föreningen upplåter även 8 lokaler med hyresrätt.

Fina tvättstugor finns i uppgångarna 29 och 59 med bokning via elektronisk bokningscentral i tvättstugorna eller via internet. Föreningen tecknat gruppavtal med Comhem. Fr.om. 1/4 -18 ingår Tv Bas och 100 MB bredband i månadsavgiften. Den som flyttar in ska ringa Comhem på tel. 0775-171720, för att aktivera tjänsterna. Boende har även möjlighet att på egen kostnad välja bredband via Bredbandsbolaget.

Det finns cykelrum och soprum i varje hus, samt 5 st miljöhus i området. Medlemmarna har även möjlighet att boka föreningens övernattningslägenhet samt föreningens bastu.

Tak och hissar har under senare år renoverats av föreningen. Nya miljöhus samt nya fönster och balkongdörrar i 3-glas har installerats under 2005. Radonmätning genomfördes under våren 2007 och värdet låg mellan 30 och 60 becquerel, vilket är långt under gränsvärdet (200 becquerel). Trapphusen renoverades 2008. Stambytet för föreningen blev klart december 2012.

Enhetsmätning av el sker och förbrukning stäms av kvartalsvis i efterskott. Följande info om enhetsmätningen finns att få på föreningens hemsida: "Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare".

Föreningen har informerat om att de från den 1 mars 2015 kommer att börja ta betalt 70 kr/kubikmetern för förbrukning av varmvatten och kostnaden stäms av kvartalsvis i efterskott. Föreningens meddelar att betalningsansvaret för varmvattenförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Parkeringsplatser utan el kostar 150 kr/månad. Varmgarage kostar 500 kr/mån och kallgarage kostar 450 kr/mån. Det finns 64 garageplatser och 190 p-platser. Hyra av P-platser och garage sker hos HSB, lägenhetsadministration telefon 010-4421100

Föreningens hemsida finns på: www.brfgaddan.se.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Karta

Hör av dig till Emelie Hallman för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad