Sikvägen 59, 3tr

Bilder

  • Såld!

Sikvägen 59, 3tr , Tyresö Centrum , TYRESÖ

I populära HSB Brf Gäddan finner ni denna fina och välplanerade 3:a med perfekt läge nära Tyresö C, bussar, golfbana, sjöar, hav och naturen. Härlig balkong i insynsskyddat och ostört läge, modernt helkaklat badrum med golvvärme samt rymliga sällskapsytor.

80 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 004 kr Inkl värme, kallvatten och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
231
Byggår:
1961-1963
Driftskostnad:
275 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

80 kvm

Rumsbeskrivning
HALL

Välkomnande praktisk hall med gott om utrymme för avhängning av ytterkläder och skor. Ljust tapetserade väggar. Säkerhetsdörr.

BADRUM

Helkaklat och renoverat badrum i samband med föreningens stambyte. Vita stora kakelplattor på väggarna samt mörkgrått klinkergolv. Här finns dusch med vikbara duschväggar, handfat med spegelskåp ovan, handdukstork och golvvärme. Det är förberett med el och vatten för att man ska kunna installera tvättmaskin och torktumlare om man vill.

KÖK

Rymligt kök med skåpsluckor i vitt, bänkskiva i rostfritt stål och kakel i beige. Under överskåpen finns en bra arbetsbelysning. Ett kök med gott om förvaring och bra arbetsytor. Kökets maskinella utrustning består av: kyl och frys, spis, fläkt och diskmaskin. Intill matplatsen finns ett platsbyggt vitrinskåp med belysning i, utmärkt till förvaring av finporslinet. Matplats för de större såväl som mindre sällskapet i köket intill fönster med en härlig utsikt. Tapetserade väggar.

VARDAGSRUM

Väl tilltaget vardagsrum med generöst ljusinsläpp från stort fönsterparti och utgång till bostadens trevliga balkong. Här får man plats med en större soffgrupp och tillhörande möblemang. Parkettgolv som är slipat och oljat samt målade väggar.

BALKONG

Trevlig balkong i fritt och ostört östläge med morgon- och förmiddagssol. Härlig utsikt mot grönska, här har många sköna timmar avnjutits. Trall på golvet ger en mjuk och ombonande känsla.

SOVRUM 1

Första sovrummet från hallen sett. Ett sovrum i bra storlek där man får plats med dubbelsäng och förvaringsmöbler om så önskas. Tapetserade väggar.

SOVRUM 2

Även det här sovrummet är stort med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler alternativt användas som barnrum med plats för skrivbord. Tapetserade väggar.

KLÄDKAMMARE

Intill båda sovrummen i hallen finns en rymlig och inredd klädkammare som rymmer en hel del.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 8, hiss finns

Avgift

5 004 kr Inkl värme, kallvatten och kabel-TV

Driftskostnad

3 300 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 320 kr
VA: 540 kr
Försäkring: 1 440 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Säljaren har senaste kvartalet haft en genomsnittlig elkostnad på ca: 110 kr/mån. Säljaren har senaste kvartalet haft en genomsnittlig varmvattenkostnad på ca: 45 kr/mån. Säljaren har hemförsäkring genom Folksam. Kostnad: 120 kr/mån.

Andel i föreningen

0,29989%

Andel av årsavgiften

0,3009%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1961-1963

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 april 2010
Energiprestanda: 133 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd.

TVÄTTSTUGA
Finns i porten.

SÄKERHETSDÖRR
Finns.

BALKONG
Ligger i ett ostört fritt östligt läge mot grönska.

Förening

Namn

Hsb Brf Gäddan

Om föreningen

Föreningen består av sammanlagt 419 lägenheter, varav ett antal fortfarande är hyresrätter. Dessa säljs ut på öppna marknaden så fort de sägs upp av en hyresgäst, och är därmed en s.k. dold reservtillgång. Föreningen upplåter ��ven 8 lokaler med hyresrätt.

Fina tvättstugor finns i uppgångarna 29 och 59 med bokning via elektronisk bokningscentral i tvättstugorna eller via internet. Föreningen tecknat gruppavtal med Comhem. Fr.om. 1/4 -18 ingår Tv Bas och 100 MB bredband i månadsavgiften. Den som flyttar in ska ringa Comhem på tel. 0775-171720, för att aktivera tjänsterna. Boende har även möjlighet att på egen kostnad välja bredband via Bredbandsbolaget.

Det finns cykelrum och soprum i varje hus, samt 5 st miljöhus i området. Medlemmarna har även möjlighet att boka föreningens övernattningslägenhet samt föreningens bastu.

Tak och hissar har under senare år renoverats av föreningen. Nya miljöhus samt nya fönster och balkongdörrar i 3-glas har installerats under 2005. Radonmätning genomfördes under våren 2007 och värdet låg mellan 30 och 60 becquerel, vilket är långt under gränsvärdet (200 becquerel). Trapphusen renoverades 2008. Stambytet för föreningen blev klart december 2012.

Enhetsmätning av el sker och förbrukning stäms av kvartalsvis i efterskott. Följande info om enhetsmätningen finns att få på föreningens hemsida: "Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare".

Föreningen har informerat om att de från den 1 mars 2015 kommer att börja ta betalt 70 kr/kubikmetern för förbrukning av varmvatten och kostnaden stäms av kvartalsvis i efterskott. Föreningens meddelar att betalningsansvaret för varmvattenförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras säljaren 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Parkeringsplatser utan el kostar 150 kr/månad. Varmgarage kostar 500 kr/mån och kallgarage kostar 450 kr/mån. Det finns 64 garageplatser och 190 p-platser. Hyra av P-platser och garage sker hos HSB, lägenhetsadministration telefon 010-4421100

Föreningens hemsida finns på: www.brfgaddan.se.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Om området

Tyresö Centrum

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Karta

Hör av dig till Emelie Hallman för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad