Lovisedalsvägen 172, 1 tr

Bilder

  • Såld!

Lovisedalsvägen 172, 1 tr , Nacka Älta - Södra Hedvigslund , Nacka

Första lägenheten? Bara att flytta in och börja möblera denna lilla fina 1:a som färdigställdes i mars -17. Genomgående vitlaserad ekparkett. Kök med induktionshäll och inbyggd ugn, integrerad diskmaskin samt kyl/frys. Kaklat duschrum med tvättmaskin. Vardagsrum med utgång till balkong i soligt söderläge.

28 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 537 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
28 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2016-2017
Driftskostnad:
375 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

28 kvm

Rumsbeskrivning

Brf Livia, ett trivsamt boende med lite extra omtanke. Hemtrevlig, ljusa lägenhet med kvalitetskänsla!

Den ombonade korridoren med en slitstark och vacker textil matta ger ett varmt hemtrevligt intryck redan innan du nått din lägenhet.

Trivsamt kök från Vedum. Skåpsluckorna är lackade i en varmgrå nyans och köket är i övrigt utrustat med induktionshäll, helintegrerad kyl, frys och diskmaskin - allt från Electrolux. Diskhon är underlimmad i den ljusa bänkskivan och ovanför sitter vitt kakel.

WC/dusch är helkaklat i vitt med ett grått klinkergolv. Här finns vägghängd WC, dusch, handfat, spegel med hylla och belysning, badrumsskåp och tvättpelare från Electrolux.

Ljust och rymligt vardagsrum med vitlaserad ekparkett och varmgrå väggar. Här finns plats för både soffhörna, liten matplats och säng.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Avgift

1 537 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

4 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnaden är en uppskattning då ingen har bott i lägenheten.

Andel i föreningen

0,824%

Byggnad

Byggnadstyp

3-våningshus

Byggnadsår

2016-2017

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Ett källarförråd tillhör lägenheten.
Fiber är indraget. Valfri leverantör.

Förening

Namn

Brf Livia

Om föreningen

Brf Livia är en nybyggd förening som består av 2 flerbostadshus belägna i hjärtat av Södra Hedvigslund i Älta och med totalt 68 lägenheter. Husen byggdes 2016-2017 med Lindbackens fastigheter som byggherre i samarbete med Einar Mattsson.

Husen har tre bostadsvåningar samt källare. Lägenheterna har 1-4 rum och kök, i varierande storlekar, med harmoniska skandinaviska toner och med noga utvalda material.

I husens entréer möts du av eleganta genomtänkta detaljer som till exempel en välplacerad sittbänk, specialritad för Brf Livia. Korridorerna är inredda med en snygg och slitstark textilmatta som ger en varm och hemtrevlig känsla. Vid varje lägenhetsdörr finns lägenhetsnummer i utstansad rosékoppar ger en uppgraderad hotellkänsla.

Alla våningsplan inklusive källarplanet nås med både hiss och trappa. På entréplanet i varje trappuppgång finns postboxar, medans morgontidningen levereras till det tidningsfack som finns utanför varje lägenhetsdörr. Varje lägenhet har ett tillhörande förråd i källaren.

För de som cyklar och är miljömedvetna finns även ett stort cykelförråd med arbetsbänk i föreningen.

Utomhusparkering finns att hyra i anslutning till föreningens hus. Kostnad ca 400 kr/mån.

Föreningen har uppvärmning via Bergvärme och ventilation med mekanisk frånluft med tilluft via yttervägg och radiatorer.

I Hedvigslund finns Hedvigslundsparken där du kan promenera längs en slingrande kanal eller äta picknick vid dammen och i närområdet hittar du bollplaner, badplatser, tennisbanor, motionsspår, skidspår, skridskobanor, en 9-håls golfbana och ett av Stockholms populäraste MTB-områden, som snabbt gör detta till ett förlovat land för dig som lever ett aktivt liv.

Utanför Brf Livias två hus kommer en busshållsplats att finnas med täta kommunala förbindelser.

I närområdet finns det flera grundskolor och förskolor, den populära förskolan Pysslingen ligger till och med i samma kvarter. I Ältacentrum finns allt du behöver för en smidig vardag, och dessutom finns Sickla Köpkvarter endast 15 minuter bilfärd bort.

Fiber finns indraget med möjlighet att välja mellan flera internetleverantörer.

Utöver årsavgift tillkommer avgift för bredband, kabel-TV och abonnemang/samtalsavgifter telefoni, samt el.

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift får, enligt stadgar, tas ut efter beslut av styrelsen.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

68

Parkering

44 parkeringsplatser finns i anslutning till husen. Dessa kan hyras till en kosnad om 400 kr/mån

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Om området

Nacka Älta - Södra Hedvigslund

Södra Hedvigslund är en del av Älta vars detaljplan ägde laga kraft 2007 och började strax därefter bebyggas i olika etapper. Området består idag av en modern blandad bebyggelse i form av både småhus och flerbostadshus. En spännande blandning av arkitektur tillsammans med grönskande inslag ger området sina karakteristiska drag.
Brf Livia och torget mellan de två husen är den sista etappen i utbyggnaden av Södra Hedvigslund. Hela bostadsområdet kommer därmed att vara färdigbyggt under 2017

Kommunikation

Till Södra Hedvigslund tar man sig enklast genom att från City följa Tyresövägen (229) och ta avfart mot Bollmora och strax därefter mot Hedvigslund.
Med kommunala färdmedel tar man sig lätt hit med bussar från Slussen eller Gullmarsplan. I rusningstrafik går direktbussar mellan Cityterminalen och Norra Sköndal varifrån man enkelt byter till Tyresöbussarna sista biten till Södra Hedvigslund, en resa som endast tar 30 minuter.

Närservice

I Älta centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. apotek, vårdcentral, affärer, bibliotek, frisörsalong, restauranger, matbutiker, postservice och träningsanläggning.

I närheten ligger även det välbesökta Sickla Köpkvarter med ett brett utbud av butiker och restauranger samt även en biograf. I Sickla finner du Dieselverkstaden, Nacka Kommuns kulturhus, som driver många kurser och dagsaktiviteter.

Tyresö Centrum nås även med en kort bilresa. I Tyresö är skärgårdslivet nära och Waxholmsbolaget trafikerar Tyresö Brygga på väg ut mot Nämdö, Dalarö, Ornö och Utö.

Flera skolor och förskolor finns i Älta. I området finns Pysslingens Förskola och ytterligare fem förskolor finns att tillgå nära Hedvigslund. För lite äldre barn så finns tre skolor med årskurs F-6 samt Stavsborgsskolan som har verksamhet F-9 i Älta.

Karta

Hör av dig till Heléne Jernestrand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad