Bollmoravägen 132

Bilder

  • Såld!
  • Kök och matplats
  • WC/bad
  • Kök
  • Utsikt från balkong
  • Matplats i kök

Bollmoravägen 132 , Lindalen , TYRESÖ

Bara att flytta in i denna smakfullt renoverade 2:a. Kan lätt byggas om till en mini-3:a genom att minska matplatsen. Nytt badrum med kakel och klinker -15 samt nytt kök -16. Rymligt sovrum med klädkammare. Vardagsrum med utgång till balkong i fint västerläge med em-kvällssol.

64 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 692 kr Inkl värme, vatten, kabel-TV och el
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
87
Byggår:
1971
Driftskostnad:
141 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

64 kvm

Rumsbeskrivning

Hall med svart blankt klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns plats att hänga av kläder.

Stiligt kök renoverat dec -16 från Ikea med vita luckor och vitrindel med belysning. Här finns induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn, kyl/frys samt integrerad diskmaskin - allt från Ikea -16. Laminatbänk samt vitt kakel. På golvet ligger likadant klinkergolv som i hallen. Stor matplats vid fönstren. Man kan sätta upp en innervägg här och få ett litet sovrum innanför matplatsen om behov finns. Här ligger ett parkettgolv och väggarna är klädda med vitmålad träpanel.

Vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till trädäckad balkong i fint västläge med sol från eftermiddagen till kvällen.

Rymligt sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar samt blå fondvägg. Snygg och praktisk förvaring i klädkammare bakom skjutdörrsparti.

Smakfullt renoverad badrum från -15 med svart klinkergolv och vitt kakel samt fondvägg i svart. Här finns WC, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel, handduksvärmare, badkar samt tvättmaskin Electrolux. Ett fönster ger ett fint ljusinsläpp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss finns ej

Avgift

3 692 kr Inkl värme, vatten, kabel-TV och el

Driftskostnad

1 700 kr/år

Driftskostnad, varav

Försäkring: 1 700 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,41004%

Andel av årsavgiften

0,41004%

Byggnad

Byggnadstyp

2-våningshus

Byggnadsår

1971

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 september 2009
Energiprestanda: 160 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Ett förråd tillhör lägenheten.
Alla innerdörrar är utbytta.

Förening

Namn

HSB Brf Pluto

Om föreningen

Föreningen äger fastigheterna Pluto 1-7 som byggdes 1971. Totalt finns 208 lägenheter, som upplåts som bostadsrätt. Föreningen har en yttre underhållsplan som uppdateras.

Under 2006 förbättrades ventilationen; fläktar i krypgrunderna under husen sattes in och luftventiler ovanför fönstren sattes in. Under senare åren har bland annat uppförts ny garagelänga, cykelhus, och miljöhus.

Mellan husen finns lekplatser och härliga grönområden. Tvättstugor finns med gott om maskiner. Dessutom finns bastu, föreningslokal med möjlighet att hyra för festligheter, och snickerilokal. Kabeltv och "tre hål i väggen" via ComHem. Bredband via Bredbandsbolaget/ComHem.

Hushållsel ingår i månadsavgiften.

Enligt föreningens hemsida finns det 141 st parkeringsplatser, varav 23 besöksplatser och 123 st garageplatser i föreningen. Parkeringsplats kostar ca 150-200 kr/månad och garageplats ca 350 kr/månad. Cykelförråd kostar ca 125 kr/månad att hyra.

Överlåtelseavgift betalas av säljaren enligt föreningen, motsvarande 2,5% av prisbasbeloppet. Pantsättningsavgift betalas av köparen med 1% av prisbasbeloppet. HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på kr 500. Årsavgift betalas av köparen kr 250.

Föreningen har en informativ hemsida: www.hsb.se/stockholm/pluto.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Lindalen

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Granit Livs
200 m
ICA Kvantum
320 m
Köpcentrum & Gallerior
Tyresö Centrum
440 m
Saltsjöbaden Centrum
5,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Öppen Förskola Familjecenter
360 m
Kids Connection AB
760 m
Grundskolor
Nyboda skola
370 m
Tyresö Montessoriskola AB
460 m
Gymnasium
Internationella Engelska Skolan Tyresö
520 m
Östra Gymnasiet
4,8 km
Universitet & Högskolor
Martin H Ström AB
4,3 km
Banker
Swedbank
200 m
Nordea Bank AB
280 m
Golfbanor & Golfklubbar
Ncf Nordic Corporate Finance AB
3 km
Saltsjöbadens Golfklubb AB
5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Bollmorahallen
330 m
Vattenhuset AB
340 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
340 m
Tyresö Nya Badanläggning AB
610 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Hör av dig till Heléne Jernestrand för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte