Oxforan 9

Bilder

Som Utgångsbud

6 795 000 kr

Bevaka slutpriset

Oxforan 9 , Hovås - Lyckhem , Göteborg

Modernt och bekvämt boende med närhet till hav och natur! Ni möts av 1 1/2-plans parhus med träfasad, stenlagd entré och gräsmatta för barnen att leka på. Stensättningen framför huset fortsätter runt fastigheten där det finns en asfalterad p-plats som rymmer 2 - 4 bilar. Härifrån är det enbart några få meter in till huset, praktiskt och bekvämt när ni har storhandlat. Eftersom huset är nyproducerat är den avgiftsbefriad från fastighetsskatt de 15 första åren.

150 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
150 kvm
Biarea:
10 kvm
Tomtarea:
485 kvm
Byggår:
2017
Driftskostnad:
2 400 kr/månad
Som Utgångsbud:
6 795 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 3 - 4 sovrum

Boarea

150 kvm

Biarea

10 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till Oxforan 9 i Lyckhem - Hovås. Ett modernt och bekvämt boende med närhet till hav och natur! Ni möts av 1 1/2-plans parhus med träfasad, stenlagd entré och gräsmatta för barnen att leka på. Stensättningen framför huset fortsätter runt fastigheten där det finns en asfalterad p-plats som rymmer 2 - 4 bilar. Härifrån är det enbart några få meter in till huset, praktiskt och bekvämt när ni har storhandlat.

Rymligt och isolerat förråd om ca 10 kvm med klinkergolv skiljer parhusen åt. Här förvarar du cyklar, däck till bilen, barnvagnar mm.

Till fastigheten finns två insynsskyddade uteplatser. En uteplats som är stenlagd och går längst med fastigheten från entrésidan runt huset där den möter den andra uteplatsen med träaltan.
Hela fastigheten har modern och energieffektiv vattenburen golvvärme för ett bra inomhusklimat, utan synliga element. Det är genomgående ekparkett i hela huset förutom i entrén/hallen, tvättstugan och badrummen där det istället ligger klinker. Centraldammsugare.

Planlösning entréplan:
Entré/hall: Stor och öppen hall som är möblerbar med mycket bra avhängning samt mer förvaring till ytterkläder och skor i de fristående garderoberna. Ljus färgsättning på väggarna, infällda spotlights i taket och grå klinker på golvet, både snyggt och praktiskt regniga dagar.

Kök: Rak fram från hallen kommer ni in i köket som är stort och välplanerat med goda arbetsytor och gott om skåpsutrymmen i anslutning till den generösa matplatsen. Det gör det möjligt för er att umgås med familj och gäster under tiden ni lagar mat. Fönster vid diskbänk och matplats ger rummet extra ljus. Köket har smakfull och stilren inredning av märket Kvik med vita luckor, silverhandtag och ett jalusiskåp, infälld diskbänk med två hoar. Kaklet ovanför arbetsbänken matchar den svarta bänkskivan i granit och ger den ljusa köksinredningen liv och skapar en trevlig miljö att vistas i. Belysningen under skåpen lyser upp under tiden ni lagar mat. Den maskinella parken är av märket Electrolux: rostfri kyl och frys i full höjd, spishäll med modern och snygg rostfri fläkt ovanför, inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, vinkyl. Infällda spotlights i taket med dimmerfunktion.

Vardagsrum: Vardagsrummet har många funktioner i ett hem. Fastighetens vardagsrum ger dig och din familj alla möjligheter. Den öppna planlösningen mot köket och de dubbla glasaltandörrarna gör att ljuset kommer in i vardagsrummet från flera håll. I anslutning till vardagsrummet finns matplatsen med plats för stor matsalsmöbel och flera gäster.

Uteplats: Från köket och vardagsrummet kommer ni ut till uteplatsen på baksidan av fastigheten med träaltan. Den ultimata uteplatsen. Här är det sol från tidig morgon. En perfekt plats för sköna middagar utomhus på sommarhalvåret. Altanen är stor nog att rymma både matbord och loungedel.

Arbetsrum/gästrum: I anslutning till vardagsrummet finner ni ett arbetsrum kombinerat gästrum. Önskar ni ett större sällskapsrum/matrum är det bara att ta ner väggen som skiljer rummen åt.

Badrum: Direkt i entrén/hallen finns ett av husets två badrum med vita helkaklade väggar och mörk klinker med skön golvvärme på golvet. Duschhörna med gråa fondväggar, takdusch och glasvägg som delar av duschen från badrummet. Ljus och stilren inredning samt handdukstork som håller era handdukar torra oavsett årstid.

Tvättstuga: Rymlig och fräsch tvättstuga med helkaklade väggar och klinker på golvet, tvättmaskin och torktumlare samt tvättvask med diskbänksblandare. Bänkskiva i laminat på vilken ni viker er nytvättade tvätt samt skåp ovanför där ni förvarar hygienartiklar, tvättmedel mm. Här finns även värmeanläggningen, elcentral och centraldammsugare.

Övervåningen: Trappan från entréplanet och hallen leder er upp till detta plan. Här finns ett sällskapsrum, tre sovrum samt stort badrum.

Övervåningen: Trappan från entréplanet och hallen leder er upp till detta plan som har en generös takhöjd. Här finns ett sällskapsrum/allrum, tre sovrum samt stort badrum.

Sovrum: Sovrummet är hemmets viktigaste rum. Här vill man kunna sova gott och komma till ro. Därför är det en fördel att sovrummen ligger på övervåningen och bort från sällskapsytorna. Det stora sovrummet är ca 17 kvm med stort fönster i nordvästerläge. Ljus färgsättning på väggarna och parkett på golvet, inbyggda garderober. Sovrummet intill är ca 12 kvm med fönster i västerläge. Det tredje sovrummet är ca 10 kvm. De båda mindre sovrummen har inbyggda kattvindar längst med ytterväggen. Ljus färgsättning på väggarna och parkett på golvet.

Sällskapsrum/allrum: Ett perfekt rum för familjen yngsta medlemmar att leka och umgås med sina vänner i, spela spel, titta på tv eller läsa en bok i lugn och ro. Fönster i västerläge. Möjlighet finns att göra om en del av rummet till ett femte sovrum om så önskas.

Badrum: Badrummet på detta plan är väl tilltaget med takfönster och snedtak. Helkaklade väggar och klinker med golvvärme på golvet. Smakfull och stilren inredning, handdukstork. Inbyggd dusch med glasdörrar.

ÖVRIGT: Eftersom huset är nyproducerat är den avgiftsbefriad från fastighetsskatt de 15 första åren.

Byggnad

Byggnadstyp

1 1/2 plan parhus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Luft/vattenvärmepump

Byggnadssätt

Grundläggning: Isolerad betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Fastighetsbeteckning

Hovås 3:514

Övriga byggnader

Isolerat förråd ca 10 kvm med praktiskt klinkergolv.
Uppställningsplats för upp till 4 bilar på asfalterad ytan i anslutning till fastigheten.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

28 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 16 000 kr
Renhållning: 1 800 kr
Försäkring: 11 000 kr
Beräknat antal personer: 5

Kommentar

i Elkostnaden ingår uppvärmning.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 512 000 kr, varav byggnadsvärde 3 024 000 kr

Summa pantbrev

4 050 000 kr

Tomt

Areal: 485 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Hovås GA:65, GA:71, GA:73
Last, Officialservitut: Byggnad, 1480K-2017F252
Förmån, Officialservitut: Byggnad, 1480K-2017F252
Förmån, Officialservitut: Vatten-och avloppsledning, 1480K-2017F252
Förmån, Officialservitut: Väg, 1480K-2017F252
Förmån, Officialservitut: Vattenledning, 1480K-2017F252

Om området

Hovås - Lyckhem

Välkommen till Nya Hovås!

Hovås ligger mitt emellan hav och natur. Här finns alla möjligheter till ett aktivt liv med promenadstråk och bad på Amundön, Hovåsbadet och Hovås Kallbadhus med sandstrand eller vintertid i Askims Sim- och Sporthall. Området Nya Hovås ligger i Södra Askim vid Brottkärrsmotet, ca 12 kilometer söder om Göteborg. Hovås har inte bara havet, seglingen och Sveriges äldsta golfklubb, här finns också GTK (Göteborgs Team och Konståkningsklubb) samt Hovås Hockey Club i Askims Ishall.

Området Hovås-Lyckhem har allt den moderna människan kan önska sig i form av livskvalitet med havet, vildmarken och stadens puls - allt på ett stenkasts avstånd. I väster ligger den gamla badorten Hovås med sina sekelskiftesvillor, hamnar och fina bad och direkt i öster, Sandsjöbacka naturreservat med fina vandringsleder, fiskevatten och bärmarker.

Lunch, fin middag eller fest arrangeras på Golfkrogen och Hovås Kallbadhus. Hovås Pizzeria finns på Klåvavägen.

Kommunikation

Kommunikation
Busslinje 82, 84, 88, Rosa och Lila Express från Frölunda Torg
Busslinje 180 och Rosa Express från Linnéplatsen .
Väg 158 tar dig in till Linnéplatsen på 7 minuter under normala förhållanden.

Närservice

I Nya Hovås ligger Origo Huset där du hittar: ICA Kvantum Hovås, frisör, apotek, kemtvätt, din lokala fastighetsmäklare HusmanHagberg, Noble House Sushibar, Lasse-Maja Bageri & Café, Balans Yoga, Capio Vårdscentral, Friskis och Svettis, Peoplestraining. I Spektrumhuset som också är beläget i Nya Hovås finns: blomsteraffär, Restaurang Sorellebistro, Yoko Yap mm.
På torget i Nya Hovås vid Ica Kvantum står fiskbilen där du köper färsk fisk och skaldjur.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Izabela Nowak för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad