KarriärOm oss

Lars Norrgren

Hemma överallt i Göteborg Väster

Din mäklare i Göteborg Väster

Kontakta mig

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Göteborg Väster

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Hjärtligt och välkomnande bemötande. Öppen, transparent och rak genom hela köpprocessen ."
Robert B2 veckor
Verifierad kund
"Lars är bra på att svara på frågor, trevlig och got bemötande. Rekommenderar starkt Lars. 👍👍"
Awa F5 veckor
Verifierad kund
"Lars Norrgren gjorde ett seriöst och positivt intryck. Jag uppskattade att försäljningen gick snappt trots att många nog var rädda för att det blivit en kärvare ekonomisk situation. Jag tvekar ointelligent för arr rekommendera honom. "
Inger Margareta N5 veckor
Verifierad kund
"Bemötandet har varit mycket bra och positivt. Vi upplever Lars som mycket trevlig, kunnig och saklig, har också "talets gåva". Därför valde vi Lars. Jag har inte varit med om någon försäljning tidigare, därför inget att jämföra med men upplevde det proffsigt "
Marianne Linnea G5 veckor
Verifierad kund
"Lars är kunnig, lyhörd och lösningsfokuserad. En bra brygga mellan mig som säljare och köparen. Toppbetyg och jag kan varmt rekommendera Lars som din mäklare. Du kommer att bli mer än nöjd! "
Kristina B30 veckor
Verifierad kund
"Fick svar på alla frågoe och lyckades på väldigt kort tid få tillgång till lägenheten"
Joakim D31 veckor
Verifierad kund
"Smidig och lösningsorienterad, hjälpte oss igenom en väldigt snabb process"
Karin D31 veckor
Verifierad kund
"Hela affären och dialogen med Lars löpte på mycket smidigt och på ett positivt vis."
Stefan N31 veckor
Verifierad kund
"Lars är en otroligt bra mäklare med ett bra bemötande alltid glad och trevlig. Han kämpa med att får våran lägenhet såld trots dessa tider. Han gav aldrig upp! "
Sanna W44 veckor
Verifierad kund
"Förtroendeingivande, snabb, kan sitt område."
Lena A48 veckor
Verifierad kund
"Ett bra bemötande, sakkunnig och God kunskap. Att det skulle gå fort och det gick fort. Lars var kunnig och trevligt bemötande kan varmt rekommendera Lars "
Lars Erik J51 veckor
Verifierad kund
"Lars är trevlig, fint bemötande och kunnig mäklare. Förväntningarna var att försäljningen skulle bli lyckad och inte långdraget. Såldes på några dagar helt otroligt bra jobbat. Vi kan varmt rekommendera honom. "
Pia Lena Yvonne J51 veckor
Verifierad kund
"Väldigt nöjda med mäklaren ock våran försäljning kan rekommendera han "
Magnus R58 veckor
Verifierad kund
"Lars har ett proffsigt och engagerat sätt som ger förtroende - han vet vad han håller på med! Vill ger honom mina bästa rekommendationer!"
Fredrik L65 veckor
Verifierad kund
"Lars har varit extremt tillmötesgående under hela processen och visat ett stort engagemang och väldigt väldigt trevlig att ha att göra med. Han är väldigt professionell i sin roll och hela tiden haft svar på frågor man haft. Vår första kontakt blev väldigt snabb och intensiv men även fortsättningsvis ställde han upp och var tillmötesgående på massa olika sätt i hela processen och hjälpte till. Han har även varit mycket trevlig att ha att göra med och följt upp och informerat under hela processen. "
Lotta H71 veckor
Verifierad kund
"Vi upplevde Lars Norrgren som mycket lugn, saklig och kunnig. Vi kan ge honom de bästa rekommendationer!"
Annette G71 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande och förståelse. Han beskrev en tänkt process mycket enkelt och tydligt. Mycket proffsigt. Detta första intryck av Mäklaren gjorde ju så klart att vi fick ganska höga förväntningar men det var ju inga som helst problem för mäklaren att infria detta. sammanfattningsmässigt å var Lars flexibel, snabb och mycket proffsig. Inget att klaga på någonstans!"
Ola A71 veckor
Verifierad kund
"Vi blev väldigt bra bemött av Lars. Vi behövde någon som var hjälpsam och kunde svara på våra frågor, och det gjorde Lars. Vid köpet har Lars varit mycket bra. "
Edwin D72 veckor
Verifierad kund
"Lars är pålitlig, energisk, och ambitiös. Lars har hjälpt oss på bästa sätt att få sålt vårt hus."
Anne Karen G74 veckor
Verifierad kund
"God kontakt och förtroendeingivande men framförallt lättsam att ha att göra med. "
Martin V76 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag har arbetat på HusmanHagberg sedan 2010 och drivit kontoren på Eriksberg och Göteborg Väster sedan 2011. Jag är specialiserad på villor och bostadsrätter i västra Göteborg samt centrala Hisingen i synnerhet Eriksberg. Utöver detta förmedlar jag även tomter och ”Hamnmagasin” på västkusten. Vad Ni får av mig är stor och bred kunskap, målmedvetenhet och engagemang utöver det vanliga. Låt mig lägga en plan för hur ni får till Er drömförsäljning! Tveka inte att kontakta mig redan idag för ett förutsättningslöst möte där ni även får en kostnadsfri värdering

Mina försäljningar

Lars Norrgren

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Boka tid med Lars direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg