KarriärOm oss

Victor Adamsson

Hemma överallt i Göteborg Väster

Din mäklare i Göteborg Väster

Kontakta mig

Victor Adamsson

Omdömen från mina kunder

"Upplever att Victor tappade lite drivet i slutfasen och min känsla var att han nog inte hade riktigt fokuset på oss som säljer utan att han var lite försiktig i vad köparen skulle tycka och hur denne skulle agera. Kan förstå att marknaden är sviktande just nu och därför krävs det extra av mäklaren, en situation som är ny för mäklaren. Victor var tillgänglig för oss och absolut trevlig och driven."
Cecilia K8 veckor
Verifierad kund
"Victor är trygg och snabb som mäklare. Skulle definitivt rekommendera honom! "
Emilia B8 veckor
Verifierad kund
"Så nöjd med att ha haft Victor som vår mäklare! Väldigt trevlig, glad och lyhörd mot oss säljare. Snabb på att svara och varit tillgänglig hela tiden vilket varit väldigt tacksamt. Kan starkt rekommendera Victor som mäklare! "
Sandra V9 veckor
Verifierad kund
"Victor skötte försäljningen supersmidigt och höll hela tiden kontakten för att göra mig trygg. Det kändes jättebra!"
Kristina K9 veckor
Verifierad kund
"Victor is really excellent in his profession, his planning and approach are really great. We had a very nice experience in selling our apartment and I really recommend him."
Rajesh T9 veckor
Verifierad kund
"Kunnig, proffsig, tillgänglig, äkta trevlig"
Loredana C16 veckor
Verifierad kund
"Victor var mäklare för lägenheten vi köpte, och hjälpte oss även att sälja vår förra lägenhet. Vi är nöjda med allt arbete han lagt ner, främst vid försäljningen då vi trots en osäker marknad gjorde en bra affär."
Madelene A19 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande, kompetent och serviceminded."
Malin F23 veckor
Verifierad kund
"Victor var trevlig, personlig, sympatisk och hängiven ända in i mål. /Olof B."
Olof B24 veckor
Verifierad kund
"Victor skötte försäljningen på ett utmärkt sätt och fick sålt bostaden snabbt och till bra pris i svårt klimat. Är dessutom en väldigt trevlig och kunnig mäklare. Kommer att använda vid nästa husaffär! "
Rickard S25 veckor
Verifierad kund
"Lite lat och inte lika proffsig som jag är van vid. Enligt mig dåliga bilder i objektbeskrivning. Lite slarv i kontraktsskrivning. Inget leg togs t ex. "
Sofia P25 veckor
Verifierad kund
"Enkel att ha och göra med. Hög tillgänglighet och snabb på att svara. Kompetent mäklare som kämpar hårt för att få till en så bra affär som möjligt. En duktig strateg och en god kommunikatör. Inte många mäklare man springer på som når upp till den här nivån!"
Anton S26 veckor
Verifierad kund
"Victor levde upp till förväntningarna av hur en bra mäklare jobbar. Han var behjälplig på alla fronter i försäljningen samt även i hjälp med köp av ny bostad. Han gav 100% i att få sålt bostaden till ett rimligt pris under svåra tider på bostadsmarknaden och lyckades även med detta. Victor är en ärlig mäklare som man kan lita på."
Therése J26 veckor
Verifierad kund
"Alltid engagerad och serviceminded. Supertrevlig kille som jag garanterat kommer återkomma till vid försäljning."
Albin L26 veckor
Verifierad kund
"Alltid trevlig och serviceminded. Lätt att få kontakt med. Inger förtroende. Mäklaren levde upp till förväntningarna på en trygg försäljning."
Marie A28 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker mäklaren var trevlig och professionell"
Robin H29 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra mäklare! Supertrevlig, kunnig, hjälpsam och alltid snabb återkoppling. Kan varmt rekommendera Victor!"
Camilla O29 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande! Var hjälpsam och svara på alla frågorna man hade!"
Rasmus B46 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande. Realistiska förväntningar. Trygg och säker upplevelse vid försäljningen."
Leila B46 veckor
Verifierad kund
"Jag är supernöjd med hela affären, från start till mål! "
Emma W46 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Hej! Det är jag som är Victor Adamsson! Född och uppvuxen i Göteborg, närmare bestämt Västra Frölunda och Påvelund. De anledningar som styrde mig till att bli fastighetsmäklare är att jag brinner för lyckade förmedlingar, möta nya människor och hjälpa dem på resan mot nya äventyr och självförverkligande. På HusmanHagberg började jag arbeta 2015, då med kundsupport och som sedan utvecklat mig till en fullfjädrad fastighetsmäklare. Som tidigare nämnt är jag född och uppvuxen i Västra Göteborg och mitt barndomshem sedan 25 år ligger i Påvelund, detta ger mig en svårslagen kännedom då jag sedan barnsben sprungit runt på alla gator i väster, känner till alla skolor, affärer, grönområden och sevärdheter i just det område där jag förmedlar bostäder. Jag har under dessa 25 år besökt, utforskat samt skapat mig en extremt god områdeskännedom i mitt arbetsområde som består bland annat av Billdal, Hovås, Askim, Tynnered, Grevegård, Järnbrott, Flatås, Högsbo, Rud, Ruddalen, Kungssten, Hagen, Långedrag, Saltholmen, Hinsholmen, Fiskebäck, Önnered, Åkered, Näset, Hult, Skintebo, Brottkärr, Grimmered och Ekebäck. Detta gör mig till det självklara valet av din lokala mäklare i Västra Göteborg. Det som idag ligger till grund att jag arbetar som mäklare, kommer ur en bygg och fastighetsekonom-utbildning. Tidigare har jag arbetat med en mängd olika säljjobb och det är därifrån mitt driv har kommit och jag funnit charmen med att få möta nya människor att arbeta med och hjälpa framåt i sina liv. Som person är jag lugn och sansad med en rejäl klick humor, på fritiden umgås jag med vänner och familj och under hösten spenderar jag en del tid i skogen där min största hobby äger rum. Som mäklare är mitt mål att ge ett tryggt och stabilt samarbete för att uppnå bästa möjliga förmedling för både säljare och köpare, samt att uppnå den absoluta kundnöjdheten hos båda parterna i en affär. Som HusmanHagberg själva säger, "Jag börjar där andra nöjer sig". Så funderar ni på att sälja ert hus eller lägenhet, en längtan efter att köpa villa eller behöver en uppdaterad värdering på er bostadsrätt? Tveka inte att kontakta mig!

Mina försäljningar

Victor Adamsson

Reg. Fastighetsmäklare

0704 - 37 43 97

victor.adamsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Victor direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg