Växelmyntsgatan 1E

Bilder

  • Såld!
  • Välkomna till Växelmyntsgatan 1E!
  • Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

  • Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Växelmyntsgatan 1E , Högsbohöjd , Göteborg

På Växelmyntsgatan finner ni detta trevliga radhus om 93 kvm fördelat på två plan. Idag finns två sovrum med goda möjligheter att bygga till ett tredje. Stort kök med utgång till en härlig uteplats i ett grönskande och soligt västerläge. Huset är beläget i ett trivsamt område med närhet till skolor, närhandel och bra kommunikationer som tar er in till stan och till havet i väst. Fastigheten är förhandsbesiktigad. Låter detta som något för er? Kontakta ansvarig mäklare för att boka in er på visning!

93 kvm, 3 rok

Tomträttsavgäld/år:
11 620 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
93 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
128,9 kvm
Byggår:
1961
Driftskostnad:
2 969 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum varav 2 - 3 sovrum

Boarea

93 kvm

Rumsbeskrivning

På Växelmyntsgatan 1E finner ni detta trevliga radhus om 93 kvm fördelat på två plan. Idag finns två sovrum med goda möjligheter att återställa till originalets tre sovrum. Stort kök med utgång till en härlig uteplats i ett grönskande och soligt västerläge. Här har ni möjlighet att förvärva ett välplanerat radhus med mycket goda förvaringsmöjligheter. Huset är beläget i ett trivsamt och barnvänligt område med närhet till skolor, närhandel och bra kommunikationer som tar er in till stan och till havet i väst.

Hall

Välkomna in till Växelmyntsgatan 1E. Vi möts av en rymlig hall med ett golv klädd i ett praktiskt och snyggt klinker, som övergår i en parkett av ek som löper vidare in i bostaden. I hallens klinkerbeklädda del finns golvvärme, perfekt när man kommer in med frusna fötter! Bakom ett par spegelklädda skjutdörrar finns förvaring som rymmer hela familjens ytterkläder. På väggarna sitter en ljus tapet. Längre in i hallen finns ytterligare 3 garderober att förvara familjens kläder. Från hallen nås första plans samtliga rum samt trappan som tar oss till våning 2.

Sovrum 1

Hemmets första sovrum, rymligt med gott om plats för säng med tillhörande möbler samt skrivbord om så önskas. I sovrummet finns ytterligare 4 garderober. På golvet ligger en parkett och på väggarna sitter ett tapet i sober kulör.

Badrum

Badrummet är utrustat med WC, handfatskommod, spegelskåp, förvaring, tvättmaskin samt duschkabin. På golvet ligger en praktisk våtrumsmatta.

Kök

Köket- hemmets hjärta! Rymligt och ljust med luckor i trä och ett stänkskydd av kakel. Köket är utrustat med kyl/frys, halvintegrerad ugn och micro, spishäll med fläkt samt en diskmaskin. Här finns gott om förvaring i över- och underskåp, samt lådor. Längst golvet löper samma parkett som i hallen och väggarna är beklädda med en bröstpanel samt en tapet i jordnära ton. I öppen planlösning ligger matplatsen, som rymmer ett större matbord med 4-6 matglada middagsgäster. In över kök och matplats flödar ljuset från rummets stora fönsterpartier. Här finns dessutom två utgångar till uteplatsen.

Uteplats

Grönskande uteplats i ett soligt västerläge! Uteplatsen består av en gräsmatta med växtligheter samt en rymlig altan med plats för loungemöbler och matbord med stolar om så önskas. Över altan-delen finns möjlighet att dra ut en markis de dagar solens strålar blir för påtagliga.

Vardagsrum

Vi tar oss via en trappa upp till våning 2 och finner här vardagsrummet. Sociala ytor med högt i tak, även här med stora fönsterpartier som vetter ut mot trädgården. Fönsterna släpper in gott om naturligt ljus och rummet upplevs öppet och ljust. Längst golvet löper en parkett i ek, genomgående för hela planet, och på väggarna sitter en tapet i ljus kulör.

Balkong

Från vardagsrummet når vi balkongen. Mysig balkong som förslagsvis möbleras med cafébord med tillhörande stolar. Här kan man njuta av solens eftermiddags-strålar. Även här finns det en markis att dra ner de soligare dagarna. Från balkongen har man utsikt över trädgården och ut över parken i området.

Toalett

På andra plan finns bostadens toalett. Här finns WC, handfat samt spegelskåp, med en våtrumsmatta på golvet.

Master bedroom

På andra plan finner vi även hemmets andra sovrum. Rymligt sovrum med stort ljusinsläpp samt tre garderober. På väggarna sitter en ljus tapet. Rummet har tidigare varit två sovrum och det går med enkla medel att återställa det om så önskas. Låter detta som något för er? Kontakta ansvarig mäklare för att boka in er på visning!

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1961

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 oktober 2018
Energiklass: D
Energiprestanda: 94 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Betong/Trä
Fasad: Trä
Tak: Papp

Övrigt

Huset säljes för dödsbos räkning.

Fastighetsbeteckning

Järnbrott 118:22

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

35 637 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 305 kr
Väg, samf: 27 600 kr
Försäkring: 2 732 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

I samfällighetsavgiften ingår värme, VA, Kabel-TV, sophämtning, parkering, snöskottning samt underhåll av tak och krypgrund. Driftskostnaden (utöver samfällighetsavgiften) varierar med individuellt bruk, val av abonnemang samt leverantör.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 019 000 kr, varav byggnadsvärde 638 000 kr

Summa pantbrev

728 000 kr

Tomt

Areal: 128,9 kvm
Tomttyp: Plan trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Järnbrott S:92, GA:7

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Högsbohöjd

Bor ni i populära Högsbohöjd har ni tillgång till den härliga naturen, dess gångstråk och skridsko- och tennisbana. Livsmedelsaffärer och snabba kommunikationer till city finns inom gångavstånd. Det går snabbt och lätt att ta sig med cykel antingen ut till havet eller in till centrala Göteborg. Frölunda Torg ligger i närheten och där finner ni mer än 200 butiker, kulturhuset med bio, simhall och träningsanläggning.

Kommunikation

Buss 16 tar dig till stan via Marklandsgatan på ett snabbt och lätt sätt. Flera linjer till olika delar av Göteborg finns att välja bland.

Närservice

På Fyrktorget finns mataffär, frisör och Pizzeria.

Det finns olika dagis samt skolor i närheten att välja emellan.

Karta

Hör av dig till Nora Carlsson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte