Södra Fiskebäcksvägen 4

Bilder

  • Såld!
  • Välkomna till Södra Fiskebäcksvägen 4!
  • Gånggavstånd till småbåtshamnen
  • Öppna och sociala ytor

Södra Fiskebäcksvägen 4 , Fiskebäck , Göteborg

Nu finns chansen att förvärva detta charmiga gavelradhus med retro-stuk i populära Fiskebäck! Njut av stor uteplats i soligt söderläge, öppen planlösning mellan kök & vardagsrum och många sovrum. Bostad i behov av kärlek för den med kittlande renoveringsnerv. Gångavstånd till Fiskebäcks småbåtshamn och badplats!

130 kvm, 5 rok

Tomträttsavgäld/år:
18 112 kr
Typ:
Radhus
Boarea:
130 kvm
Biarea:
8 kvm
Tomtarea:
384,6 kvm
Byggår:
1974
Driftskostnad:
3 050 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum varav 4 sovrum

Boarea

130 kvm

Biarea

8 kvm

Rumsbeskrivning

Med närhet till Fiskebäcks hamn, flertalet badplatser i kombination med närheten till centrala Göteborg finner ni detta välplanerade 1-plans gavelradhus. Här kan ni njuta av den skyddade innergården i soligt söderläge. Fin lekplats i anslutning till huset och garage i länga. Nära buss, förskolor och skolor. Huset har fyra sovrum, rymligt vardagsrum och kök i social planering samt badrum, wc och tvättstuga. Husets välplanerade 130 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Hall

En välkomnande hall tar er in i bostad. Här finns gott om förvaring i form av inbyggda garderober. På väggen sitter en ljus, mönstrad tapet och på golvet ligger ett mörkt klinkergolv vid ytterdörren samt en mönstrad plastmatta. En gästtoalett finns direkt till vänster.

Tvättstuga

Rakt fram från hallen finns tvättstugan. Tvättmaskin, vask, flera skåp, varmvattenberedare samt ett torkskåp som är ur funktion finns. Här finns även en groventré.

Kök

Intill tvättstugan finns köket. Ett stort kök som erbjuder massvis av förvaring och arbetsyta. Vardagsrum och kök är i en öppen, social planlösning. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn och spis med fläkt, kyl och frys i helskåp samt inbyggd micro. Luckorna är vita samt i trä. På golvet ligger ett parkettgolv och på väggarna sitter en mönstrad tapet.

Bastu

Intill köket finns en bastu, perfekt att koppla av efter en lång dag på jobbet! Utanför bastun finns bekvämt en platsbyggd dusch.

Vardagsrum

Vardagsrummet är stort och luftigt. Här finns plats till stor mat- och soffgrupp samt tv- och förvaringsmöbler. Stora fönsterpartier skänker in ett hemtrevligt ljus. På golvet ligger en vacker ekparkett och på väggarna sitter en ljus tapet.

Sovrum 1

Vidare från vardagsrummet når man det första sovrummet. Här finns förvaring i form av flera inbyggda skåp. På golvet ligger ett parkettgolv och på väggarna sitter en ljus tapet.

Sovrum 2

Tillbaka vid hallen finns det andra sovrummet direkt till vänster. Här finns inbyggd förvaring och plats till säng samt skrivbord.

Badrum

Badrummet finns beläget intill hallen. Ett rymligt badrum utrustat med badkar, wc, kommod, samt spegelskåp. På väggarna sitter en ljus våtrumstapet och på golvet ligger en plastmatta.

Sovrum 3

Från halIen når vi även de två sista sovrummen. Sovrum 3 har stora fönsterpartier, vilket är genomgående för bostadens alla rum. Här finns även en altandörr ut till uteplatsen.

Master bedroom

Bostaden fjärde sovrum, master bedroom, är stort och rymligt. Här finns smart förvaring i form av inbyggda garderober med skjutdörrar. En stor dubbelsäng och fler förvaringsmöbler får plats utan problem.

Med havsbad och småbåtshamnar intill erbjuder området stora möjligheter till friluftsliv och naturupplevelser, Med buss når man snabbt Frölunda Torg och härifrån går flertalet bussar och spårvagnslinjer. Välkommen på visning!

Byggnad

Byggnadstyp

Enplans radhus

Byggnadsår

1974

Uppvärmning

Direkt El

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 oktober 2018
Energiklass: F
Energiprestanda: 100 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta på mark.
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas & 3-glas
Tak: Plåt

Fastighetsbeteckning

Fiskebäck 17:2

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

36 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 19 200 kr
Väg, samf: 12 600 kr
Försäkring: 4 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

I avgiften för samfälligheten ingår VA, renhållning samt vägsamfällighet, ComHem TV basutbud.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

4 247 000 kr, varav byggnadsvärde 2 028 000 kr

Summa pantbrev

370 500 kr

Tomt

Areal: 384,6 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Fiskebäck S:76, GA:1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

För mer information om samfälligheten, besök hemsidan http://fiskebacksvagen.se/
Samfälligheten ansvarar för hängrännor och stuprör på tvåplansfastighetrnas bägge sidor & dess förråd, men endast på utsidan av enplansfastigheterna, inte hängrännor och stuprör som gränsar till atriumgården.

Det som ingår i samfällighetsavgiften är el till garagen (Ej avsedd för laddning av elbilar). Belysning på gångar, gårdar. Skötsel av området (gräsklippning, snöröjning & övrigt). Vatten. Avtal med Com Hem. Försäkring för området.

Om området

Fiskebäck

Fiskebäck är ett härligt och havsnära område som gränsar till havet vid Göteborgs södra skärgård. Här blandas radhusbebyggelse med friliggande hus och nyproducerade lägenheter vid småbåtshamnen. Barnvänliga Fiskebäcksbadet är ett populärt tillhåll sommartid. Fiskebäcksskolan har klasser från förskoleklass upp till årskurs 9.

Kommunikation

Med buss 90, 94, 97, tar man sig lätt in till Frölunda torg och sen vidare in till Göteborgs mer centrala delar. Buss 98 är en direktbuss mellan Fiskebäck och Frölunda Torg. Buss 197 går genom Påvelund direkt mot Brunnsparken.

Närservice

ICA Nära ligger i området tillsammans med ett antal mindre livsmedelsbutiker. På Frölunda Torg hittar man ett större utbud av affärer så som Åhléns, H&M, andra modebutiker, sportaffärer, smyckesaffärer, bokaffärer, banker, restauranger mm. Här finns även Frölunda kulturhus med bio, simhall och träningsanläggning.

Karta

Hör av dig till Emma Trillkott eller Nora Carlsson för mer information!

Nora Carlsson

Nora Carlsson

Göteborg Sydväst

Göteborg Väster

Reg. Fastighetsmäklare, Civilekonom

Extra kontaktperson

0739-88 30 62

nora.carlsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte