Lillgårdens gränd 2

Bilder

  • Såld!

Lillgårdens gränd 2 , Nya Hovås , Göteborg

Nu kan vi erbjuda en rymlig gaveltrea högt upp i huset med stor balkong. Lägenheten är luftig och ljus med sina generösa 2.80 meter i takhöjd och stora fönsterpartier. Den väl tilltagna balkongen har en grönskande utsikt och med sitt nordvästliga läge, här kan man här njuta av kvällskaffet. Låter det intressant? Kontakta mäklaren redan idag!

74,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 580 kr värme, bredband, IP-tel, digital-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
74,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
2134
Byggår:
2017

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

74,5 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Marbodalkök med grå luckor, handtag i rostfritt. Laminatbänkskiva i ljus drivved och underlimmad ho ovan ett stänkskydd i vitt matt kakel 10x30. Maskinpark från Siemens i vitt, kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, inbyggd- ugn och micro samt helintegrerad- köksfläkt och diskmaskin. Väggskåpen går upp till tak.

Badrum

Helkaklat badrum med vitt kakel och klinker i mörk jordton. Stort handfat, vägghängd toalett, duschdörrar i klarglas, handdukstork, golvvärme, downlight. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, arbetsbänk samt överskåp.

Gästtoalett

Helkaklad med vita väggar och klinker i jordton. Handfat och vägghängd toalett samt downlight.

Övriga lägenheten

Genomgående vitmålade väggar och vitlaserad askparkett. Vita innerdörrar och foder. Fönsterbänkar i natursten.

Välkommen till denna ljusa gaveltrea i Nya Hovås som erbjuder allt från en riktigt fin planlösning till grönskande vyer och balkong med eftermiddag/kvällssol! Allt nyproducerat av HSB 2017 med en genomgående hög finish och standard.

Vi tar ett kliv in i den inbjudande hallen, varifrån ni når lägenhetens alla rum. Här finns gott om förvaring i en stor skjutdörrsgarderob. Väggarna är genomgående vitmålade och på golvet ligger en vitlaserad askparkett som som sträcker sig vidare genom hela lägenheten.

Rakt fram finner ni lägenhetens Master bedroom. Även här hittar ni gott om förvaringsutrymme i form av fyra platsbyggda garderober som sträcker sig upp till taket. Sovrummet rymmer en stor dubbelsäng. Stora fönsterpartier som nästan går ner till golvet tillsammans med den tilltagna takhöjden om 2,8 meter gör att rummet upplevs ljust och väldigt voluminöst.

Från hallen på er högra sida ligger ett av de två badrummen. Stilrent helkaklat med i vita väggar och klinker i antracit. Här finns en vägghängd wc samt handfat, allt mycket smakfullt.

Lite längre ner i hallen på er vänstra sida ligger lägenhetens andra sovrum som är lite mindre som rymmer en enkelsäng och möblemang. Förvaring får ni i en garderob som går att flytta.

På högersida från hallen finner ni det stora badrummet som är snyggt helkaklat med vita väggar och en klinker som går i trevlig jordton. Badrummet är fullutrustat med en vägghängd toalett, stort handfat, dusch med glasdörrar, downlight och handdukstork. Inte nog med det, här finns också en praktisk tvättavdelningen med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Ovan finns god arbetsyta och förvaring som även här sträcker sig hela vägen upp till taket.

Hallen mynnar sedan ut i lägenhetens vardagsrum som ligger i öppen planlösning med köket.

Här finns stora fönsterpartier i två väderstreck som göra att vardagsrummet riktigt badar i härligt ljus, utsikten skäms inte heller för sig. På lagom avstånd ser ni en vacker lövskog som kommer ge er en dynamisk och färggrann utsikt över hela året. Här ges möjlighet att möblera för sociala tillställningar, planlösningen är optimal för en stor soffmöbel och en stor matgrupp.

Från vardagsrummet och matplatsen når ni även balkongen som är närmare 10 kvm. Detta är ett perfekt ställe för att avnjuta ett glas rosé och en vacker utsikt i kvällsolen efter en lång arbetsdag. Balkongen går att glasa in om ni önskar det!

I anslutning till vardagsrummet ligger ett mycket välplanerat kök som kommer från Marbodal med en komplett maskinpark från Siemens. Luckorna går i snygg mellangrå ton, arbetsbänk med underlimmad ho i ljusgrå ton "Drivved", stänkskydd i vitt liggande kakel. Köket är en fröjd med gott om arbetsytor och förvaring i väggskåpen som går upp till taket.

Allt detta är paketerat i en välmående HSB förening med mycket fina faciliteter så som barnvänlig innergård, tvättstuga, övernattningslägenhet m.m.
Kan det bli bättre? Är detta din blivande drömbostad så kontakta mäklaren redan idag!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

3 580 kr värme, bredband, IP-tel, digital-tv

Andel i föreningen

1,47759%

Andel av årsavgiften

1,47765%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX (Mek. till- & frånluft med återvin.)

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Hovås 450:61

Övrigt

Stor balkong med eftermiddag/kvällssol.

Förråd i källaren.

Förening

Namn

HSB Brf Boulevarden

Om föreningen

Föreningen består av 68 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Inflytt sker under 2017. Föreningen äger fastigheten Göteborg Hovås 450:61.

TV och Internet:
Fastigheten är ansluten till Telias Triple Play, vilket innebär IP-telefoni, Kabel-TV och bredband i multimedia uttag INGÅR i avgiften. Hastigheten är 100/100.

Vatten ingår ej i månadsavgiften. Den faktiska förbrukningen av kall- resp. varmvatten debiteras separat. El debiteras med enhetsmätning genom föreningens avtal. Du betalar bara för din egen förbrukning.

I föreningen finns ett övernattningsrum med toalett samt en gemensamhetslokal med kök, en gemensam tvättstuga samt cykelrum och barnvagnsrum i anslutning till varje trapphus.

Parkering:
I garaget under huset finns det totalt 66 stycken garage-platser och 4 mc-platser. Kö-system råder. En garage-plats kostar 1063 kr/mån och en mc-plats kostar 425 kr/mån. Ett parkeringsdäck håller på att byggas, där boende i Brf Boulevarden kommer att ha möjlighet att hyra platser.

Överlåtelseavgiften som säljaren betalar är för närvarande 1113 kr och HSB Göteborg debiterar denna avgift. Avgiften är 2,5% av basbeloppet och justeras varje år.
Pantförskrivningsavgiften är för närvarande 445 kr för ett lån.

Medlemsavgiften för HSB-medlemmar är totalt fn 825 kr och fördelas enligt följande:
- Andel i HSB Göteborg á 500 kr
- Medlemsavgift á 300 kr
- Registreringsavgift á 25 kr
Är det två eller fler som köper lägenhet är det bara en av dem som betalar medlemsavgiften på 300 kr.

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Nya Hovås

Nya Hovås - en småskalig blandstad i världsklass! Det är egentligen kombinationen av två saker som gör Nya Hovås unikt. Vi börjar med det grundläggande, nämligen: läget, läget, läget. Det är helt enkelt väldigt bra. Man kan säga att Nya Hovås ligger lantligt. Med cykel rullar du ner till havet på bara fem minuter och till skogen är det ännu närmare. Men trots närheten till naturen tar du dig in till centrala Göteborg på bara 15-20 minuter med expressbuss.

Det andra som i kombination med läget gör Nya Hovås så unikt är att det växer fram en fantastisk småskalig handel i området. Här vill vi skapa platser där människor möts på ett naturligt sätt i vardagen. Nya Hovås blir ett utmärkt komplement till alla större köpcentrum och handelsområden som ligger i sydväst. Blandningen av bostäder, butiker, kontor och andra verksamheter som växer fram blir just precis som man önskade sig, på riktigt. Resultatet blir en naturligt levande stadsdel som är trevlig och trygg att vistas i alla dagar i veckan.

Kommunikation

Kommunikation
Busslinje 82, 84, 88, Rosa och Lila Express från Frölunda Torg
Busslinje 180 och Rosa Express från Linnéplatsen .
Väg 158 tar dig in till Linnéplatsen på 7 minuter under normala förhållanden.

Närservice

I Nya Hovås ligger Origo Huset där du hittar: ICA Kvantum Hovås, frisör, apotek, kemtvätt, din lokala fastighetsmäklare HusmanHagberg, Systembolaget, Noble House Sushibar, Lasse-Maja Bageri & Café, Balans Yoga, Capio Vårdscentral, Friskis och Svettis, Peoplestraining. I Spektrumhuset som också är beläget i Nya Hovås finns: blomsteraffär, Restaurang Sorellebistro, Yoko Yap mm.
På torget i Nya Hovås vid Ica Kvantum står fiskbilen där du köper färsk fisk och skaldjur.

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren eller Nora Carlsson för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Sydväst

Göteborg Väster

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Nora Carlsson

Nora Carlsson

Göteborg Sydväst

Göteborg Väster

Reg. Fastighetsmäklare, Civilekonom

Extra kontaktperson

0739-88 30 62

nora.carlsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad