Lillgårdens gränd 2

Bilder

  • Såld!

Lillgårdens gränd 2 , Nya Hovås , Göteborg

Kvadratsmart 1:a om 39,5 kvm på våning 2 med balkong! Lägenheten har ett söderläge och går lätt att bygga om till en fin mini 2:a. Detta är en nyproducerad pärla mitt i hjärtat av attraktiva Nya Hovås. Här har ingen bott innan, blir du den första?
Nya Hovås erbjuder fina kommunikationsmöjligheter, mysiga caféer, restauranger och shopping ett stenkast från er port! Detta utbud kommer inom det närmsta öka på än mer.

39,5 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
2 155 kr inkl värme, bredband, D-tv, Ip-tele
Typ:
Lägenhet
Boarea:
39,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
2123
Byggår:
2017

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

39,5 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Marbodalkök med vita släta luckor, gråbeige lamminatbänkskiva med underlimmad ho, stänkskydd i vitt kakel, inbyggd ugn och micro, spishäll, köksfläkt, kombinerad kyl/frys. Vitvaror från Siemens i vitt. Downlights under överskåpen.

Badrum

Helkaklat badrum med ljusgrått klinker med komfortvärme och vitt kakel. Kombi-tvättmaskin Siemens, duschhörna med glasdörrar, handdukstork, vägghängd wc, handfat, samt downlights.

Övriga lägenheten

Genomgående vitlaserad askparkett och vitmålade väggar.

Nu kan vi erbjuda er en ytterst välplanerad 1,5a med hög takhöjd i hjärtat av Nya Hovås. Lägenheten är helt ny, ingen har bott här innan!

Välkommen in i lägenhetens hall, här finns både garderober och avhängningsytor för ytterkläder. På golvet ligger vitlaserad askparkett som löper vidare genom hela lägenheten, så även de vitmålade väggarna.

I anslutning till hallen på er vänstra sida ligger badrummet, helkaklat med downlights för en fräsch och tidlös känsla. Här finns en vägghängd WC, duschhörna med glasdörrar, snygg handfatskommod samt kombi-tvättmaskin från Siemens.

Fortsätter vi in från hallen kommer vi in i det stora rummet, som har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna.

Till vänster om vardagsrummet ligger lägenhetens kök, signerat Marbodal med snygga stilrena materialval. Maskinparken är komplett med allt ni behöver, levererad från högkvalitativa Siemens och går i vitt. Luckorna är släta vita med handtag i rostfritt, ljusgrå laminatbänksskiva med underlimmad ho, både snyggt och praktiskt. Ovan sitter ett vitt kakel. Här finns väldigt gott om förvaring med skåp ända upp till taket. Om så önskas kan köket avskiljas med en vägg.

Vardagsrummet erbjuder plats för både matbord om 4-6 gäster och en soffhörna. Från vardagsrummet nås balkongen, med möjlighet för inglasning för att få en förlängning av lägenheten året om! Från balkongen mot vardagsrummet finner ni elektriska solskyddsgardiner som kan vara bra att ha när solen gassar för mycket.

I anslutning till vardagsrummet finns också en rymlig sovalkov med plats för dubbelsäng och förvaring i 4 platsbyggda garderober.

Nu har ni chansen att köpa er en ytterst välplanerad minitvåa i hjärtat av populära Nya Hovås med närhet till allt. Tillträdet kan ske snabbt men det är inget krav. Är det dags att fynda, så kontakta mäklaren redan idag.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

2 155 kr inkl värme, bredband, D-tv, Ip-tele

Andel i föreningen

0,8525%

Andel av årsavgiften

0,8525%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX (Mek. till- & frånluft med återvin.)

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Hovås 450:61

Övrigt

Balkong om ca 2 kvm, Eldriven solskyddsgardin mellan balkong och vardagsrum.

Källarförråd.

Förening

Namn

HSB Brf Boulevarden

Om föreningen

Föreningen består av 68 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Inflytt sker under 2017. Föreningen äger fastigheten Göteborg Hovås 450:61.

TV och Internet:
Fastigheten är ansluten till Telias Triple Play, vilket innebär IP-telefoni, Kabel-TV och bredband i multimedia uttag INGÅR i avgiften. Hastigheten är 100/100.

Vatten ingår ej i månadsavgiften. Den faktiska förbrukningen av kall- resp. varmvatten debiteras separat. El debiteras med enhetsmätning genom föreningens avtal. Du betalar bara för din egen förbrukning.

I föreningen finns ett övernattningsrum med toalett samt en gemensamhetslokal med kök, en gemensam tvättstuga samt cykelrum och barnvagnsrum i anslutning till varje trapphus.

Parkering:
I garaget under huset finns det totalt 66 stycken garage-platser och 4 mc-platser. Kö-system råder. En garage-plats kostar 1063 kr/mån och en mc-plats kostar 425 kr/mån. Ett parkeringsdäck håller på att byggas, där boende i Brf Boulevarden kommer att ha möjlighet att hyra platser.

Överlåtelseavgiften som säljaren betalar är för närvarande 1113 kr och HSB Göteborg debiterar denna avgift. Avgiften är 2,5% av basbeloppet och justeras varje år.
Pantförskrivningsavgiften är för närvarande 445 kr för ett lån.

Medlemsavgiften för HSB-medlemmar är totalt fn 825 kr och fördelas enligt följande:
- Andel i HSB Göteborg á 500 kr
- Medlemsavgift á 300 kr
- Registreringsavgift á 25 kr
Är det två eller fler som köper lägenhet är det bara en av dem som betalar medlemsavgiften på 300 kr.

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Nya Hovås

Det är egentligen kombinationen av två saker som gör Nya Hovås unikt. Vi börjar med det grundläggande, nämligen: läget, läget, läget. Det är helt enkelt väldigt bra. Man kan säga att Nya Hovås ligger lantligt. Med cykel rullar du ner till havet på bara fem minuter och till skogen är det ännu närmare. Men trots närheten till naturen tar du dig in till centrala Göteborg på bara 15-20 minuter med expressbuss.

Det andra som i kombination med läget gör Nya Hovås så unikt är att det växer fram en fantastisk småskalig handel i området. Här vill vi skapa platser där människor möts på ett naturligt sätt i vardagen. Genom att låta en aktör ta ett helhetsgrepp för all handel och service i Nya Hovås kan man landa en handplockad mix som av butiker och verksamheter som stärker hela området. Nya Hovås blir ett utmärkt komplement till alla större köpcentrum och handelsområden som ligger i sydväst. Blandningen av bostäder, butiker, kontor och andra verksamheter som växer fram blir just precis som man önskade sig, på riktigt. Resultatet blir en naturligt levande stadsdel som är trevlig och trygg att vistas i alla dagar i veckan.

Men hur skapar man ett småskaligt utbud i en stadsdel med bostäder och kontorsverksamheter? Det är naturligtvis många faktorer som spelar in. En förutsättning är det nära samarbete mellan alla exploatörer som utvecklar området som pågår. Genom vårt sätt att arbeta går vi i mål med visionen om en levande och efterlängtad stadsdel ute i sydväst.

Texten kommer från Nya Hovås.se, se mer på deras fina hemsida under länkar!

Kommunikation

Från Nya Hovås, hållplats "Lyckhem" tar er Rosa express till centrala Göteborg på 15-20 min.

För mer information om hur och när bussen går se http://www.vasttrafik.se/

Karta

Hör av dig till Lars Norrgren eller Nora Carlsson för mer information!

Lars Norrgren

Lars Norrgren

Göteborg Sydväst

Göteborg Väster

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-55 99 59

lars.norrgren@husmanhagberg.se

Nora Carlsson

Nora Carlsson

Göteborg Sydväst

Göteborg Väster

Reg. Fastighetsmäklare, Civilekonom

Extra kontaktperson

0739-88 30 62

nora.carlsson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad