Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Stockholm Vasastan

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Vasastan & Norrmalm

Att köpa en lägenhet i Vasastan eller Norrmalm innebär att du får det bästa Stockholms innerstad har att erbjuda. Här kan du välja mellan områden som Birkastan, Röda bergen, Hagastaden, Odenplan och Sibirien. Eftersom området ligger mitt i innerstaden har du tunnelbana, buss, pendeltåg och Arlanda Express alldeles runt hörnet, utöver att du kan ta långpromenader över till Kungsholmen och Rålambshovsparken för att spela boule eller ta ett dopp. Det här är ett område med både charm och lugn, samtidigt som du promenerar till Stockholm centralstation på runt 15 minuter. Våra mäklare i Vasastan och Norrmalm hjälper vi dig att köpa, sälja eller värdera din bostad.

Att bo i Vasastan eller Norrmalm

Många väljer att köpa lägenhet i Vasastan eller Norrmalm på grund av att man får all nödvändig service men ändå kommer bort från de allra mest trafikerade gatorna. Till områdena hör bland annat Norrmalm, Atlas, Vasaparken och Norrtull som alla har sin unika prägel. Från Norrtull kommer du snabbt ut på E4:an och kan även ta dig till Hagaparken för en långpromenad. Överlag är Vasastan ett område med många parker och grönområden som bjuder in till både lek, träning och umgänge. I området finns flertalet skolor, och även fritidsaktiviteter för alla åldrar.

Köpa, värdera eller sälja lägenhet i Vasastan eller Norrmalm

Som mäklare i Vasastan och Norrmalm har vi koll på allt som händer i området. Vi kan förmedla nyproduktioner, som Hagastaden med Norra Tornen. Runt husknuten hittar du Gustav Vasa kyrka, Adolf Fredriks kyrka och Vasaparken som vintertid bjuder på skridskoåkning. Skall du köpa eller sälja lägenhet i Vasastan eller Norrmalm hjälper våra erfarna mäklare dig. Vi har koll på marknaden och kan erbjuda en träffsäker värdering på din bostad. Funderar du på att sälja din lägenhet har vi verktygen och erfarenheten för att hjälpa dig att få ut det mesta av din bostadsaffär.

I Vasastan får du njuta av vacker arkitektur från förra sekelskiftet som är något unikt för huvudstaden. På de hemtrevliga gatorna finns det många mysiga barer och caféer där du kan avnjuta en god lunch eller träffa dina vänner efter jobbet. Det stora utbudet av aktiviteter gör att det här är ett område för både barn, vuxna och pensionärer.

Välkommen till Stockholms bästa stadsdel!

Omdömen från våra kunder

"Madeleine lägger hela hjärtat i försäljningen. I tider då lägenheter och hus inte säljer sig själva är Madeleines engagemang A&O för en lyckad försäljning. "
Maximilian G6 dagar
Verifierad kund
"Super trevlig och lysande på mina behov, la ner mycket tid och var alltid anträffbar. Kommer rekommendera Philip till alla som ska sälja sin lägenhet."
Oliver P2 veckor
Verifierad kund
"Philip gav mig exceptionell service och jag kände mig trygg och säker i min bostadsaffär. 10/10 skulle varmt rekommendera. "
Åsa L2 veckor
Verifierad kund
"Vi hade en bra upplevelse. Victor var väldigt professionell. "
Linn S2 veckor
Verifierad kund
"Philip har agerat proffsigt, varit tillgänglig och sett till att processen gått snabbt och effektivt rakt igenom"
Oscar H2 veckor
Verifierad kund
"Nadine sålde en lägenhet till mig. Väldigt trevlig och proffsig samt uppdaterade mig löpande om budgivning etc."
Vilma E2 veckor
Verifierad kund
"Bra och trevlig mäklare! Ger bra information och svarar snabbt på frågor. Rekommenderar starkt!"
Emelie L2 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och väldigt behjälplig med alla frågor vi kunde tänkas ha, toppbetyg! "
Hampus H2 veckor
Verifierad kund
"Så bra! Så tacksam. Flexibel, tillgänglig HELA tiden, snabb på att svara och gjorde det bästa han kunde (med succé) för att vi skulle slutföra affären. Rekommenderar! "
Linda E2 veckor
Verifierad kund
"Nadine har sedan dag ett varit otroligt professionell och kunnig i vad hon gör. Jag har känt mig trygg genom hela processen och vi har haft en bra dialog där hon varit lyhörd och rak. Nadine brinner för det hon gör och hennes kunskap och erfarenhet som mäklare går inte att ta miste på."
Ulrika T2 veckor
Verifierad kund
"Philip var väldigt effektiv och hanterade försäljningen av min lägenhet väldigt bra. Han hjälpte i alla steg av processen medan jag var utomlands. Allt lät så enkelt och till slut nådde vi vårt målpris! Jag rekommenderar."
Lionel M3 veckor
Verifierad kund
"Madeleine var väldigt proaktiv, kommunikativ, och trygg när hon guidade mig igenom min försäljning - jag är mycket nöjd med hennes insats."
Johannes B3 veckor
Verifierad kund
"Lars har hjälpt oss genom 4 lägenhetsförsäljningar och dessutom varit ett bollplank under 3 bostadsköp. Vi har ett extremt stort förtroende för honom och kan varmt rekomendera honom för alla som är intresserade av att anlita en seriös mäklare."
Eric S3 veckor
Verifierad kund
"Tack Philip för en proffsig och supersnabb försäljning av min lägenhet!"
Johanna H3 veckor
Verifierad kund
"Very good. She worked hard to get a sale in a tough market. Happy with the experience. "
Michael Charles S3 veckor
Verifierad kund
"Nadine har ett väldigt trevligt och proffsigt bemötande. Vi kände oss trygga från start till slut av vår lägenhet. "
Peter K3 veckor
Verifierad kund
"Pålitlig och driven! Rekommenderas "
Johan B3 veckor
Verifierad kund
"Proffsig och målinriktad - vi är supernöjda med Rebecca!"
Cecilia T3 veckor
Verifierad kund
"Proffesionellt bemötande, trevlig, serviceinriktad "
Niklas S3 veckor
Verifierad kund
"- Väldigt professionell och påläst - Egentligen inga större förväntningar innan, varpå Rebecca överlevererade :) - Rebecca har skött sig elegant i processen och hon har varit en väldigt bra medlare mellan köparen & säljaren! "
Gustav A4 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Karlbergsvägen 36, 113 27 Stockholm
Öppettider
  • Måndag - Fredag 09.00 - 18.00

Postadress

  • Karlbergsvägen 36, 113 27 Stockholm
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Tina Berlin

Tina Berlin

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Vasastan

sven
Lars Östblom

Lars Östblom

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Vasastan

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg