Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Stockholm Vasastan

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Vasastan & Norrmalm

Att köpa en lägenhet i Vasastan eller Norrmalm innebär att du får det bästa Stockholms innerstad har att erbjuda. Här kan du välja mellan områden som Birkastan, Röda bergen, Hagastaden, Odenplan och Sibirien. Eftersom området ligger mitt i innerstaden har du tunnelbana, buss, pendeltåg och Arlanda Express alldeles runt hörnet, utöver att du kan ta långpromenader över till Kungsholmen och Rålambshovsparken för att spela boule eller ta ett dopp. Det här är ett område med både charm och lugn, samtidigt som du promenerar till Stockholm centralstation på runt 15 minuter. Våra mäklare i Vasastan och Norrmalm hjälper vi dig att köpa, sälja eller värdera din bostad.

Att bo i Vasastan eller Norrmalm

Många väljer att köpa lägenhet i Vasastan eller Norrmalm på grund av att man får all nödvändig service men ändå kommer bort från de allra mest trafikerade gatorna. Till områdena hör bland annat Norrmalm, Atlas, Vasaparken och Norrtull som alla har sin unika prägel. Från Norrtull kommer du snabbt ut på E4:an och kan även ta dig till Hagaparken för en långpromenad. Överlag är Vasastan ett område med många parker och grönområden som bjuder in till både lek, träning och umgänge. I området finns flertalet skolor, och även fritidsaktiviteter för alla åldrar.

Köpa, värdera eller sälja lägenhet i Vasastan eller Norrmalm

Som mäklare i Vasastan och Norrmalm har vi koll på allt som händer i området. Vi kan förmedla nyproduktioner, som Hagastaden med Norra Tornen. Runt husknuten hittar du Gustav Vasa kyrka, Adolf Fredriks kyrka och Vasaparken som vintertid bjuder på skridskoåkning. Skall du köpa eller sälja lägenhet i Vasastan eller Norrmalm hjälper våra erfarna mäklare dig. Vi har koll på marknaden och kan erbjuda en träffsäker värdering på din bostad. Funderar du på att sälja din lägenhet har vi verktygen och erfarenheten för att hjälpa dig att få ut det mesta av din bostadsaffär.

I Vasastan får du njuta av vacker arkitektur från förra sekelskiftet som är något unikt för huvudstaden. På de hemtrevliga gatorna finns det många mysiga barer och caféer där du kan avnjuta en god lunch eller träffa dina vänner efter jobbet. Det stora utbudet av aktiviteter gör att det här är ett område för både barn, vuxna och pensionärer.

Välkommen till Stockholms bästa stadsdel!

Omdömen från våra kunder

"Fick Tina rekommenderad av bekanta som anlitat henne flera gånger tidigare. Så professionell, pålitlig och lyhörd! Slår andra mäklare med hästlängder och kommer bara använda henne vid framtida försäljningar!"
Joanna C1 dagar
Verifierad kund
"Andreas har varit en fantastisk mäklare. Han har varit extremt professionell, dedikerad och arbetsam. Andreas är förmodligen den bästa mäklaren i Stockholm och jag kände mig mycket trygg genom hela försäljningsprocessen. "
Beatrice R1 dagar
Verifierad kund
"Alltid trevligt bemött av Victor och man känner alltid sig trygg i processen. Det märks att han jobbar för dig och gör det där extra för att just du ska känna dig nöjd genom det hela. "
Ludvig D3 dagar
Verifierad kund
"Victor imponerade med en snabb och smidig affär, vilket jag som köpare verkligen uppskattade. Han är trevlig, rolig och alltid tillgänglig – en positiv köpupplevelse!"
PARCIA R3 dagar
Verifierad kund
"Tilda är professionell och engagerad vilket har lyst igenom under hela processen. Jag har känt mig trygg i alla steg och alla förväntningar har överträffats. Jag kan varmt rekommendera Tilda! "
Filippa B4 dagar
Verifierad kund
"Tilda är verkligen engagerad och vill att alla ska bli nöjda."
Sophie R4 dagar
Verifierad kund
"Min upplevelse av Victor Sjölund på HusmanHagberg Vasastan under köpet av min bostad har var mycket positiv. Jag kände mig väl bemött från början till slut. Victor var professionell, tillgänglig och svarade tydligt på alla mina/våra frågor, vilket gav mig ett tryggt intryck genom hela processen."
Marcus J4 dagar
Verifierad kund
"Det var andra gången vi sålde med Madeleine och vi är återigen mer än nöjda! Hon är genuin och gör både köpare och säljare trygga. Hon gav bra rådgivning inför försäljningen och skötte hela processen proffesionellt och flexibelt. "
Sofie B6 dagar
Verifierad kund
"Proffsig, seriös, tydlig i sin kommunikation. Jag rekommenderar alla att anlita Andreas. "
Philip L1 veckor
Verifierad kund
"Jag köpte en lägenhet som Andreas förmedlade. Det första som slog mig när jag lämnade visningen var att mäklaren var väldigt trevlig. Andreas har varit otroligt service minded, snabb på att återkoppla, tillmötesgående och framförallt transparent vilket jag värdesätter mycket i en köpprocess. Rekommenderar varmt och kommer ha honom i beaktning vid framtida fösäljningar."
Anna R2 veckor
Verifierad kund
"Philip motsvarade alla våra förväntningar! Han är professionell, kunnig, tillgänglig och mycket trevlig. Han var mycket noggrann genom hela processen och vi kände stort förtroende för honom. Vid vår nästa försäljning kommer vi att anlita Philip igen!"
Catrin M2 veckor
Verifierad kund
"Maria var väldigt proffsig. Gav mycket bra tips och trix. Även hjälpsam med funderingar efter köp. "
William G2 veckor
Verifierad kund
"Madeleine är väldigt professionell. Hon är pålitlig, har ett trevligt och tryggt bemötande. Hon är absolut en av de bästa mäklare jag har varit i kontakt med. Jag kan varmt rekommendera henne!!"
Maria E3 veckor
Verifierad kund
"Jag har ju inte så stor erfarenhet av mäklare men en bättre kunnigare, förutseende, skickligare och omtänksam mäklare kan jag inte tänka mig."
Sylvia Marianne L3 veckor
Verifierad kund
"Bra dialog från start till mål. "
Kristoffer P3 veckor
Verifierad kund
"Professionellt men ändå personligt bemötande från Maria. Kände mig trygg i hela processen."
Carina E3 veckor
Verifierad kund
"Andreas skötte försäljningen av vår lägenhet utmärkt och skulle verkligen rekommendera honom vidare."
Oskar S3 veckor
Verifierad kund
"Alexander ställde upp på en egen visning för oss då vi inte hade möjlighet att gå på de planerade visningarna. Han upplevdes som väldigt seriös, påläst och lösningsorienterad. Han hanterade en sen budgivare med egna alternativa lösningar väldigt professionellt. Mycket bra och strukturerad avtalsskrivning.. Alexander överträffade våra förväntningar på en mäklare."
Annica K3 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra bemötande hela vägen från visning till avslut. Andreas hanterade allt på ett mycket förtroendegivande och välorganiserat sätt. Som köpare kändes allt lugnt."
Gillis F4 veckor
Verifierad kund
"Nadine är rena drömmen att jobba med. Professionell ända ut i fingerspetsarna, påläst, har koll på varenda detalj och hon är med dig i varenda steg av din försäljning. Hela processen kändes väldigt trygg och smidig. Nadine sätter målet och jobbar mot det, även om man själv blir osäker och kanske börjar backa. Hon stöttar dig hela vägen och håller hela tiden kontakten och finns tillgänglig på telefon, Mail och sms varje dag om så behövs. Fantastiskt mäklare! När ni letar efter mäklare för ert nästa köp el försäljning, välj Nadine! Ni kommer inte ångra er! "
Alicja B4 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Besöksadress

  • Karlbergsvägen 36, 113 27 Stockholm
Öppettider
  • Måndag - Fredag 09.00 - 18.00

Postadress

  • Karlbergsvägen 36, 113 27 Stockholm
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Tina Berlin

Tina Berlin

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Vasastan

sven
Lars Östblom

Lars Östblom

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Stockholm Vasastan

sven

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Aktuellt just nu

Sälja men inte riktigt än? Välj Kommande®!

Oavsett om du står i begrepp att sälja din bostad nu eller om du funderar på att göra det senare, maximerar Kommande® dina förutsättningar.

Bostadsmarknaden just nu

Under januari såg vi en marginell nedgång i bopriserna för både villor och bostadsrätter. Samtidigt gick riksbanken i förra veckan ut med besked om oförändrad ränta. Hur påverkar detta bostadsmarknaden och vad kan vi förvänta oss framöver?

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg