190
MEDF91F2583EBE5415FB0A6EE099BEF8AE7

Modernt 3:a i en skyddad oas i centrala Jakobsberg!

Såld!

Jakobsberg, Järfälla

Ynglingavägen 20 F, vån 3

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,523 inkl. värme, VA. (oblig. tillägg 218kr/mån för Comhem tv (bas) & bredband (30-50Mbit)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea66 kvm
Våning3 (hiss finns)
LägenhetsnummerF33
Byggår1997
Driftskostnad300 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,295,000

Ansvarig mäklare

Välplanerad och ljus lägenhet med öppen planlösning och härlig inglasad balkong om ca 12 kvm i soligt söderläge.Renoverat kök som erbjuder matplats intill fönster samt stort och lättmöblerat vardagsrum Helkaklat badrum, klinkers med golvvärme samt tvättmaskin. Trevlig och grönskande innergård. Ett stenkast från Jakobsbergs galleria och pendeltåg!

- 100 m från P-tåget som tar dig till Sthlm C på ca 20 min
- Renoverat kök
- Förråd tillhörande lägenheten samt klädkammare i bostaden
- Privat innergård

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 21 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård, systembolag samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Parkering

Kostnadsfri datumparkering i hela Järfällas villaområden där vägskylt inte säger något annat.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Vi tänker på dig bildflödet_vitec

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall
Plats för hatthylla och garderob. Klädkammare i anslutning med linneskåp, hyllplan och klädstång. Klinkergolv i terracotta, exemplariskt för blöta skor, och vitmålade väggar.

Kök och vardagsrum
Renoverat kök i delvis öppen planlösning med vardagsrum och matplats. Här finner man nytt kök med vita luckor samt bänkskiva i laminat och kakel ovanför arbetsytorna.


Inglasad balkong
Härligt solläge och inglasad balkong med gott om plats för loungeset och andra utemöbler. Här njuter man av solen långt in till hösten. Balkongen nås från vardagsrummet och köke.
Här kan man sitta och avnjuta fina middagar i vänner och familjs lag.

Badrum
Helkaklat med golvvärme och mindre vädringsfönster. Badkar, handfat med kommod, wc-stol, tvättmaskin, handdukstork (el) och spegel med skåp bredvid.

Sovrum 1
Båda sovrummen är belägen mot den lugna innergården. Plats för enkel eller dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Parkett och vitmålade väggar.

Sovrum 2
Plats för enkel eller dubbelsäng samt ytterligare möblemang. Parkett och vitmålade väggar.

Förråd beläget på vinden, plan 7.
Cykel/barnvagnsförråd i hus på gården
Tvättstuga i port 20B

Bostadsrättshandlingar
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Antal rum
3 rum
Boarea
66 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 6, hiss finns
Avgift
SEK 3,523 inkl. värme, VA. (oblig. tillägg 218kr/mån för Comhem tv (bas) & bredband (30-50Mbit)
Driftskostnad
SEK 3,600 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
1.4663 %
Byggnad
Byggnadstyp
6-våningshus med hiss
Byggnadsår
1997
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 11/20/2019
Energiprestanda
122 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
151 kWh/m² och år
Förening
Namn
Rosenlinden
Om föreningen
Välkommen till Brf Rosenlinden som uppfördes 1997-98 med bästa läge i centrala Jakobsberg med totalt 78 bostadsrätter. Utvändiga fasader i gul och vit puts. Husen omsluter en trivsam innergård med lusthus och vackra planteringar. På innergården finns en grill som föreningen låter sina medlemmar använda.
Organisationsform
Bostadsförening
Tv och bredband
TV, bredband och telefoni
Bredband finns via Com Hem eller Bredbandsbolaget.
Föreningen har gruppavtal med Com Hem. Varje lägenhet debiteras obligatorisk avgift om 218 kr/mån.Tjänster som ingår: Digital-TV (basutbud), Bredband 50 (30-50 Mbit/s) och telefoni (bas)
Parkering
Det finns två alternativ för parkering, parkering under tak (carport) eller i garage på andra sidan vägen. Avgiftsbelagd gästparkering finns.
Renoveringar
Fasadrenovering har genomförts under 2017.
Föreningen utreder just nu eventuell konvertering till bergvärme, energiåtervinning via frånluft alternativt solceller på tak. Inga beslut är tagna ännu.
Ekonomi
Avgifterna sänktes med 5 % både 2016 och 2018.
Övrigt
Cykelrum och däckförvaring
Vi har 3 st cykelrum. Det finns även rum för förvaring av däck i port D, kod till låset fås från nyckelansvarig.

Köparen debiteras en överlåtelseavgift på ca 1 120 kr, samt en pantsättningsavgift på ca 448 kr för varje lån som lägenheten pantsätts för i samband med köpet.

Föreningen har också en bra och informativ hemsida. Gå gärna in på: www.rosenlinden.se, för ytterligare information.

Årsredovisning, stadgar och energideklaration kan laddas ner från HusmanHagbergs hemsida. Gå in på lägenhetens adress, ni hittar dessa under viktiga dokument.

Karta

Jakobsberg Järfälla

Ynglingavägen 20 F, vån 3

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg