190
MED329C628DF8E441BB82C2DD56DFBB66B6

2:a med trädgård i Viksjö C!

Såld!

Viksjö, Järfälla

Traktorvägen 8

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,075 inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud). Exkl. bredband med IP-telefoni (oblig. 125kr/mån)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea44.5 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer2
Byggår2001
Driftskostnad302 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,000,000

Ansvarig mäklare

Nu saluförs en unik 2:a med en av Järfällas finaste trädgård i soligt söderläge och fritt från insyn på Traktorvägen!

I Brf Pinjen bor du med radhuskänsla i de röda och gula charmiga husen intill Viksjö centrum. Bostaden erbjuder enhetligt ekparkettgolv i samtliga rum, helkaklat och modernt duschrum med tvättpelare, rymligt sovrum, förråd samt öppen planlösning mellan vardagsrum och fullt utrustat kök med matplats. Från vardagsrummet finns anslutning till uteplatsen genom dubbeldörrar där du först möts av en altan och därefter fortsätter uteplatsen längst med hushörnet. Som bostadsrättsinnehavare har du rätt att disponera denna uteplats.

Om området

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) och skolor: (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) i Viksjö.

Kommunikation

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 15-20 min resa till Stockholm Central. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

Närservice

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger och en välsorterad kött- och delikatessbutik. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger, bankkontor samt biograf mm. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
44.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Entré
Välkomnande och ljus hall med plats för förvaring i skjutgarderob med spegeldörrar samt i förråd till vänster om entrén. I förrådet finns en garderob. I samtliga rum ligger enhetligt ekparkettgolv och vitmålade väggar .
Vardagsrum
Rymligt och öppen planlösning mot kök vilket ger en ljusare atmosfär genom de fina fönsterna i två olika väderstreck. Här finns plats för soffgrupp och platsbyggt TV-plats.Parkettgolv och vita väggar. Från vardagsrummet finns anslutning till uteplatsen genom charmiga dubbeldörrar med solexponering hela dagen. Väl ute möts du av en takförsedd altan med plats för caféset och två trappsteg ned erbjuds större uteplats i hörnläge med platsbyggda bänkar längst med fasaden.
Kök
Ljust och fullutrustat kök med vita luckor och vitt kakel med svart kakeldekor ovanför bänkskiva i rostfritt respektive mörkgrå laminat. Utrustat med kombinerad kyl/frys (ElektroHelios), spis med glaskeramik häll (??) (Husqvarna), fläkt, diskmaskin (Husqvarna) och dubbla diskhon. Här finns plats för matbord för ca 4-5 personer. Parkettgolv och vita väggar.
Badrum
Helkaklat och modernt med vitt kakel och brunt klinker. Utrustat med wc-stol, handfat med kommod, skåp med spegeldörrar, handdukstork, dusch med vikbara glasdörrar, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare (Samsung).
Sovrum
Rymligt med plats för dubbelsäng. Parkettgolv och vita väggar med svart fondtapet.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Avgift
SEK 4,075 inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud). Exkl. bredband med IP-telefoni (oblig. 125kr/mån)
Driftskostnad
SEK 3,624 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,624
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
3.76568 %
Andel av årsavgiften
3.76568 %
Byggnad
Byggnadstyp
2-planshus utan hiss
Byggnadsår
2001
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 4/3/2020
Energiklass
E
Energiprestanda
116 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
122 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
- Förråd i bostaden
- Uteplats i soligt söderläge och fritt från insyn
- Bredband via bredbandsbolaget och IP-telefoni är inkluderat i månadsavgiften (till en kostnad av 125 kr i månaden)
- Utomhusförråd ingår till bostaden och är placerat utanför entrén.
Förening
Namn
Pinjen
Om föreningen
Välkommen till Brf Pinjen som består av 24 lägenheter fördelade på 4 stycken 2-våningshus, byggda 2001. Alla med egen ingång.
Det finns två storlekar på lägenheterna den ena är 1 rok på 44,5 kvm, loftlägenheterna är på 63 kvm och har samma planlösning som 1:orna med den skillnaden att ett sovloft kommit till.
Organisationsform
Bostadsförening
Tv och bredband
Kabel-TV genom Comhem, basutbud ingår i avgift.
Bredband via bredbandsbolaget och IP-telefoni är inkluderat i månadsavgiften (till en kostnad av 125 kr i månaden).
Parkering
25 st parkeringsplatser finns på baksidan av gården till en kostnad av 250 kr/månaden. Separat kö hos HSB gäller. För närvarande (25/10-18) står 1 i kö.
Renoveringar
Målning av fasad påbörjat hösten 2018 och beräknas bli klart till sommaren 2019.
Ekonomi
Inför 2018 höjdes avgiften med 3%.
Inför 2019 höjdes avgiften med 2%.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Övrigt
Föreningen fakturerar säljaren en överlåteseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp. Köparen har en pantsättningsavgift på 1% av gällande prisbasbelopp per pantsättning.

Gemensam städning sker 2 ggr per år. Det går snabbt och enkelt att ta sig till Järfälla. Det tar ca 20 minuter med tåg eller bil från Stockholm city till centralorten Jakobsberg. Det finns bra kommunikationer med bl.a en direktbuss till Sergels torg i rusningstrafik.

Hemsida
http://www.hsb.se/norrastorstockholm/pinjen/valkommen-till-brf-pinjen-i-viksjo

Karta

Viksjö Järfälla

Traktorvägen 8

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg