MED51F2BD1E6F894C7E946E7EFBE91FFD11

Snyggt renoverat tvåa med västerbalkong!

Boka visning

Tuve, GÖTEBORG

Arvesgärde 10

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,188 inkl värme, VA, digital-TV(ComHem) och bredband(200mbit)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea62 kvm
Våning4
Lägenhetsnummer114
Byggår1964-65
Driftskostnad292 kr/månad

Utgångspris: SEK 1,795,000

Ansvarig mäklare

Visningar

6
December | Sunday
Välkommen att kontakta mäklaren för visningstid!

Vill du bo högt upp i huset med utsikt utan insyn? Då är du välkommen till denna fina lägenhet. Här erbjuds en väl tilltagen tvåa med inglasad balkong i väster. Köket är renoverat och modernt med allt ni kan tänkas behöva. Det finns drygt 11 000kr i den inre reparationsfonden, perfekt om ni vill göra någon förändring. Badrummet är helkaklat sedan föreningens stambyte och har idag badkar, det kan enkelt bytas ut mot dusch och tvättmaskin om behovet finns. Här bor du nära både busshållsplats, Hisingsparken, parkering och butiker. I Tuves kanske populäraste förening Brf Måsängen med mycket god ekonomi.

Tuve är det perfekta området för hela familjen med bra förskolor, skolor och ett torg med alla de butiker som behövs i vardagen. Buss 17 tar er enkelt in till centrum på ca 20 minuter och för den som gillar naturen är Hisingsparken ett stenkast bort.

Välkommen att boka in dig till visning. För ev förhandsvisning kontakta mäklaren.

Om området

Tuve ligger mitt på Hisingen på gränsen mellan den tätbebyggda staden i söder och landsbygden i norr. Tuve-Säve ingår i stadsdelsförvaltningen Norra Hisingen och omfattar området från Bäckedalen i söder till Säve i norr vilket gör stadsdelen till en av de geografiskt största i Göteborgs kommun.

Stadsdelen har många vackra naturområden som till exempel Hökälla naturområde och Hisingsparken, som är Göteborgs största parkområde. Nära till två golfbanor Albatross GK samt St Jörgen GK som även innefattar en fantastisk SPA anläggning.

Kommunikation

Från Centralstationen går buss nr 17 till Tuve Centrum med en restid på cirka 20 min samt bussarna 35, 36 och 39 till Säve station. För övriga busstider och transporter se www.vasttrafik.se.

Närservice

Tuve Torg är ett ur servicesynpunkt komplett torg som förutom torgets rikliga utbud av varor även kan erbjuda det mesta inom kommunal service. Torget har bageri, pizzeria, blomaffär, vårdcentral, bibliotek, tandläkare och apotek m.m. Matbutikerna ICA och Willys finns även på torget. Här finns även Tuve ishall, 4-H gård och fina strövområden med elljusspår som även kan ta dig in till Centrala Hisingen.

Numera finns även en nybyggd sporthall samt att gymkedjan Nordic Wellnes öppnat upp en ny anläggning i Tuve.

Övrigt

I området finns flera för- och grundskolor bl.a. den nybyggda Fridaskolan åk F-9 men även Gunnestorpsskolan åk F-6, Tångenskolan F-6 och Glöstorpsskolan åk 7-9.

Bilder

Rostfria vitvaror och modernt kök

Ljust och fräscht kök med härligt ljusinsläpp

Inglasad balkong i västerläge

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
62 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger slitstark laminat.
Vardagsrum
Vardagsrummet är väldigt ljust tack vare det stora fönstret. Här rymmer du enkelt både en stor soffa, tv möbler och ett matbord. På golvet ligger ekparkett.
Sovrum
Sovrummet är stort och rymligt med plats för en dubbelsäng. Här finns också en stor garderob med skjutdörrar som rymmer mycket förvaring. Väggarna är i en blå nyans samt att det finns en snygg fondvägg som är med mörkare motiv. På golvet ligger ekparkett.
Kök
Köket är rymligt och erbjuder goda avlastningsytor. Över- och underskåp är vita och emellan är det grått snyggt mönster på väggarna, likaså bänkskivan. Utrustningen består av spisshäll, ugn, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. På golvet ligger laminat. Här ryms ett matbord för 4-6 personer med både fönster och balkong intill.
Badrum
Helkaklat badrum. Mestadels vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Här finns toalett, handfat, vägghängt spegelskåp samt badkar. Om man önskar en diskmaskin går det enkelt att ta bort badkaret. Annars finns tvättstugan i entrén.
Balkong
Den inglasade balkongen är placerad i bästa västerläge och den är även högst upp i huset vilket gör att det inte finns någon insyn. Balkongen når du från köket och här finns plats för ett mindre möblemang.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4
Pris
SEK 1,795,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,188 inkl värme, VA, digital-TV(ComHem) och bredband(200mbit)
Driftskostnad
SEK 3,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
1
Kommentar
Driftskostnader är individuella och beror på dina egna levnadsvanor och avtal med leverantörer.
Andel i föreningen
0.30487 %
Andel av årsavgiften
0.3048 %
Reparationsfond
SEK 11,660
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1964-65
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
-Balkong
Inglasad balkong i västerläge

-Förråd
Finns i källaren.

-Tvättstuga
Finns i huset i entréplanet.
Mattvätt finns även det inom föreningen.

-Parkering
Kan hyras utomhus för 120 kr/månad (utan el) 210 kr/månad (med el). Separat kö. Föreningen har även garage för 390 kr/mån. Separat kö. Det finns även garage för MC och moped för 50 respektive 100 kr/månad.

-Bra att veta:

I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband (200/200 Mbit/s).

Anslutningar:
TV från ComHem. I avgiften ingår 17 analoga kanaler, 11 fasta digitala kanaler och 8 valfria digitala kanaler. Internet via NetAtOnce.

Barnvagnsrum finns i entrén.

Cykelrum finns.

Besök gärna föreningens utomordentliga hemsida med mycket information!

www.masangen.se/
Förening
Namn
Brf Måsängen Tuve
Om föreningen
Fastigheter och lägenhet/lokaluppgifter:
Föreningen äger fastigheterna Tuve 10:119-122. Fastigheterna bebyggdes 1964-1965 och består av 8 fristående flerbostadshus i fyra våningar samt en panncentral. I panncentralen finns fastighetsexpedition, styrelsekontor, föreningslokal samt en mattvätt. Föreningen upplåter 304 lägenheter med bostadsrätt. Fastigheternas adress är Arvesgärde 9-24 i Göteborg. Dessa är fullvärdesförsäkrade via Trygg-Hansa.

Stamrenovering genomfördes 2011-12.

Lägenhetsfördelning:
64 st 1 rok
112 st 2 rok
88 st 3 rok
40 4 rok

Förvaltning:
SBC Sveriges BostadsrättsCentrum sköter:
* Ekonomisk förvaltning
* Lägenhetsförvaltning

Föreningen sköter i egen regi:
* Teknisk förvaltning

Expeditionen är öppen: Vardagar mellan 09.30 - 10.00 Tel: 031-555075 Mobil: 0705-557514 E-post: styrelsen@masangen.se .

Gå gärna in på föreningens informativa hemsida www.masangen.se
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
304
Tv och bredband
Ansluten till fibernät via NetAtOnce. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med bredband som levererar 200/200 Mbit/s, detta ingår i månadsavgiften. Digital-TV levereras via ComHem, där föreningen ombesörjer digitalbox med grundutbud.
Parkering
P-plats går att hyra för 120 kr utan elstolpe och för 210 kr med elstolpe (sep. kö till dessa). Det finns även garageplatser i föreningen för 390 kr (sep. kö). I dagsläget är det kö till samtliga platser. Dock brukar föreningen utfärda parkeringstillstånd till gästparkeringen för de som står i kö. Det går att sätta upp sig i kö till parkering så snart du är antagen som medlem i föreningen.
Renoveringar
Utfört underhåll:
2011-12 Stamrenovering i samtliga uppgångar
2013 Modifiering garageportar
2013 Montering låscylindrar
2014 Nya parkbänkar i området
2014 Ny parkeringsautomat
2014 Nya orienteringstavlor i området
2015 Renovering av lekplatsen
2016 2 st nya tvättstugor i panncentralen. Laddningsplats för el-bil
2017 Renovering av fasader
2018 Omfogning och byte av trasiga tegelstenar på panncentralen, pågående

Planerat underhåll:
Inga större underhåll är planerade de närmsta åren

Föreningen följer upprättad underhållsplan.
Ekonomi
Avgiftshöjningar:
Inga kända avgiftshöjningar.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Överlåtelseavgift
SEK 1,138 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 453
Övrigt
Gemensamhetslokaler:
Till lägenheten hör ett källarförråd. Via föreningen har man också tillgång till barnvagnsförråd, cykelförråd, mattvätt och tvättstuga med torkrum. Det finns även en festlokal att hyra för föreningens medlemmar. Festlokalen är placerad i mitten av området, Arvesgärde och kostar f.n. 450kr/dag att hyra.

Karta

Tuve GÖTEBORG

Arvesgärde 10

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg