MEDA421E46EF57B4004A4141D77F1545337

Rymlig 1 1/2 plansvilla om 160 kvm med garage

Boka visning

Jakobsberg - Västra, Järfälla

Terrängvägen 6B

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea160 kvm
Tomtarea1,021 kvm
Byggår1979
Driftskostnad2,351 kr/månad

Som utgångspris: SEK 4,995,000

Ansvarig mäklare

Visningar

8
November | Sunday
Kl 12:00 - 13:00
Ber dig som spekulant att boka tid. Vi tar emot fem sällskap per kvart.

Rymlig 1 1/2 plansvilla om 160 kvm med garage i barnvänliga Västra Jakobsberg! Här ges utrymme att utforma sitt boende efter egen smak i hus med renoveringsbehov. På fastigheten finns uppväxta fruktträd och här finns gott om fina gräsytor. Garage med biluppställningsplats för flera bilar. Huset erbjuder stora sällskapsytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönsterytor. Öppen spis i vardagsrum. Tre sovrum men med enkla medel kan man bygga flera. Duschrum/ Bastu på nedre plan med kakel och klinker och renoverad wc från 2009 på övre plan.

- Uppväxt tomt
- Garage och biluppställningsplats för flera bilar
- WC på övre plan med kakel och klinker
- Omlagt tak från 2009
- Fönster med isolerglas från 2001 & 2009
- Utbyggt med takkupa 2009

Huset är förhandsbesiktigat och ansvarsförsäkrat!

Västra Jakobsberg är ett klassiskt och uppvuxet villaområde med cykel- och promenadavstånd till såväl centrum med tillgång till pendeltåg som till Mälaren med härliga strövområden vid bl.a Görvälns slott, badstränder och båthamnar. På gång- och cykelavstånd nås Jakobsbergs centrum med den moderna bussterminalen och pendeltågsstationen. Buss trafikerar området till centrum. Tåget tar 21 min till Stockholms central.

Om området

Västra Jakobsberg är ett klassiskt och uppvuxet villaområde med cykel- och promenadavstånd till såväl centrum med tillgång till pendeltåg som till Mälaren med härliga strövområden vid bl.a Görvälns slott, badstränder och båthamnar. Vid seklets början var området i första hand ett område för fritidsboende. I mitten av 1900-talet började området att bebyggas för egnahemsboende. Under senare år så har en del nybyggnation tillkommit, som gör att området idag präglas av en blandad bebyggelse med både radhus och friliggande hus med större tomter. Tack vare det centrala läget i Jakobsberg, så är det gång- och cykelavstånd till en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från Görvälns Slott. På nära avstånd finns också Viksjö golfbana med 18 + 9 hål, samt bad- och båtliv vid Mälarens fina strandremsa. För barnfamiljer finns ett flertal förskolor och skolor i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

På gång- och cykelavstånd nås Jakobsbergs centrum med den moderna bussterminalen och pendeltågsstationen. Buss trafikerar området till centrum. Tåget tar 21 min till Stockholms central. Det är enkelt att ta sig ut på E18 och E4, för transport till centrala Stockholm samt till Bromma och Arlanda flygplatser.

Närservice

I västra Jakobsberg finns en stor lunchrestaurang samt pizzeria. För ett större serviceutbud tar man sig enkelt till Jakobsbergs centrum på några minuter, samt Barkarbys Handelsplats. Ni har också närhet till Görvälns återvinningsstation.

Parkering

Kostnadsfri datumparkering i hela Järfällas villaområden där vägskylt inte säger något annat.

Bilder

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Entré/ Hall
Rymlig och välkomnande hall med gott om plats för möblering. Här är det laminatgolv och på väggarna bröstpanel samt tapet. Plats för avhängning.

WC/ Duschrum/ Bastu/ Tvätt
Duschrum med delvis kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme (del av rummet). Här finns handfat, wc, väggfast skåp, duschkabin (2020), spegelskåp med belysning, tvättho, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, varmvattenberedare (2006) samt vädringsfönster. Här finns också tillgång till bastu.

Vardagsrum
Mycket stort vardagsrum med stora fönsterytor för gott ljusinsläpp, fiskbensparkett och mysig öppen spis centralt placerat i rummet (sotad 2015). Vardagsrummet ligger i vinkel med gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Öppen planlösning mot köket.

Kök
Rymligt kök med gott om plats för stor matplats invid stora fönster mot baksidan. Här ligger laminatgolv och väggarna är tapetserade. Arbetsbänk i rostfritt och med kakel som stänkskydd. I köket finns spis med dubbelugn, spisfläkt, diskmaskin (ur funktion), samt två stycken kyl/ frys (Siemens, rostfri).

Sovrum
Sovrummet på nedre plan är inrett med laminatgolv och gulmålade väggar.

Övre plan Allrum
Här har man byggt ut huset med takkupa vilket gjordes år 2009. Här finns sedan dess tre stora fönster plus takfönster och utrymmet fungerar utmärkt som till exempel extra allrum/ TV-rum. På golvet ligger furugolv och väggarna är delvis med tapet och delvis med nakna gipsskivor. Förvaring finns i klädkammare. (Takvärme finns på övre plan men är ur funktion)

WC
Modern wc som renoverades 2009 med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns handfat med kommod, wc, spegel med spotlights samt takfönster.

Sovrum 2
Det största sovrummet rymmer enkelt dubbelsäng och flera garderober samt har utgång till balkong som vetter ut mot trädgården. Här ligger furugolv och det finns fyra garderober.

Sovrum 3 (sovrum 4)
Här är det idag öppet mellan de två rummen men åtgärdas enkelt med innervägg. Furugolv och tapet.
Antal rum
5 rum varav 3-5 sovrum
Boarea
160 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Byggnad
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
1979
Uppvärmning
Direktverkande el
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 10/5/2020
Energiklass
E
Energiprestanda
88 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
159 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Krypgrund
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
Isolerglas (2001 & 2009)
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt (2009)
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Jakobsberg 2:2630
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 28,210 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 2,400
Uppvärmning
SEK 23,000
Renhållning
SEK 2,810
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Under posten "uppvärmning" ingår även hushållsel. Under posten "renhållning" ingår även hämtning av trädgårdsavfall.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 4,831,000
Byggnadsvärde
SEK 2,620,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 820,000
Tomt
Areal
1021 kvm
Tomttyp
Plan trädgårdstomt
Parkering
Bilplats finns för flera bilar samt garage.
Planbestämmelser
Byggnadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Jakobsberg - Västra Järfälla

Terrängvägen 6B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg