KarriärOm oss
230
MEDFC62256C10784C8DB0856DBC22F8F8B4

2 -plansradhus sällan till salu om 136 generösa kvadratmeter i hjärtat av Hummelmora - Viksjö!Russingränd 11 Viksjö Hummelmora, Järfälla

Viksjö Hummelmora, Järfälla

Russingränd 11


PRIS4 650 000 kr


Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

136 kvm

TOMTAREA

197 kvm

BYGGÅR

1983

DRIFTSKOSTNAD

3 117 kr/månad

PRIS

4 650 000 kr

2 -plansradhus sällan till salu om 136 generösa kvadratmeter i hjärtat av Hummelmora - Viksjö!

ACCEPTERAT PRIS!

Hjärtligt välkomna att förvärva detta oslagbara och hemtrevliga radhus med friköpt tomt i hjärtat av Hummelmora - Viksjö, med lugnt, idylliskt och rofyllt läge. Här bor man med gångavstånd till Fjällenskolan/Sandviksskolan/Lundskolan och med naturen ständigt närvarande. På ett av områdets bästa läge finner man detta välskötta radhus på 2-plan med två fina uteplatser varav den ena i ostört läge! Huset på två plan fördelar sig på fyra sovrum och kök om 136 generösa kvadratmeter där varje kvadratmeter känns hundra procent rätt. Ägarna har genom åren tagit hand om husets skick. Här finner man nylagt tak från 2014, renoverat kök från 2019 med matplats för ca 4-6 personer samt utgång till husets insynsskyddade trädgårdstomt i soligt läge. Från köket kan man ta sig ut till husets inglasade uterum, perfekt plats att tillbringa sena sommarkvällar med nära och bekanta. Vidare in i huset erbjuds ett stort och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljusinsläpp, tillbyggd tvättstuga, wc/badrum i varje våningsplan, tre sovrum på övre plan, klädkammare, och ett ytterligare sovrum på entréplan med vy mot grönska.

I övrigt erbjuder huset generösa sällskapsytor för hela familjen, fräscha ytskikt och generösa förvaringsutrymmen i två förråd/klk. Gästparkeringar och egen garageplats finns i länga runt husknuten. Utvändigt erbjuds äppelträd, körsbärsträd fläderträd, lekvänlig trädgårdstomt för barn med gott om utrymmen för sommarens aktiviteter. Vidare utvändigt finner man en stenbelagd uteplats i soligt läge på framsidan med utsikt över gårdens lekplats.

- Sällan till salu
- Låga driftkostnader
- Låg radonmätning endast 50 bq/m2
- inglasat uterum i ostört läge
- Nytt tak från 2014
- Renoverat kök från 2019
- Fräscha ytskikt
- Garage i länga och gott om parkeringsplatser i området
- Insynsskyddad tomt
- Lugnt och barnvänligt område
- Flertal fruktträd på fram och baksida av huset

För mer information om radhuset, vänligen kontakta Jason Millado - Din lokala mäklare i Viksjö!

Bilder

MEDFC62256C10784C8DB0856DBC22F8F8B4
MED64DEAB731C5A451BB2A202BAE018FB3E
MED6490BFD8DB73432C8F1027A89ECB2BAC
MED6657F7F120FF44CC82E15BFC73FF7925
MED307212531491470CA5EE7984D46A6548

Planritningar

Planritning Entréplan

Planritning Övre plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

136 kvm

TOMTAREA

197 kvm

BYGGÅR

1983

DRIFTSKOSTNAD

3 117 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum varav 3-4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

ENTRÉPLAN:
Entré/Hall:
Välkomnande hall med goda avhägnings-samt förvaringsmöjligheter i form av hatthytlla och inbyggda garderober vid entrén. Från hallen kan man enkelt ta sig vidare till huset tvättstuga, wc/duschrum, vardagsrummet och köket. Träpanelklädda samt tapetserade/målade väggar och golvet försett med laminat som övergår till parkett.

Vardagsrum:
Stort och luftigt vardagsrum på entréplan. Här finns det plats för större soffgrupp, matbord, Tv-möbler och övriga inredningsmöblemang. Stora fönsterpartier i rummet som släpper in rikligt med ljusinsläpp. Från vardagsrummet kan man enkelt ta sig till ett av husets sovrum som kan disponeras som ett kontorsrum om så önskas. Tapetserade väggar och golvet försett med parkett.

WC/duschrum:
Duschrum på entréplan. Duschrummet är inrett med wc-stol, handfat med förvaring under, spegel och duschhörna med draperier. Vitkaklade väggar och golvet försett med ljust klinkers.

Tvättstuga:
Tillbyggd tvättstuga från 2000. Tvättrummet är inrett med tvättmaskin, tvättho och varmvattenberedare. Vidare in till vänster om tvättstugan finns ett klädvårdsrum. Här finns garderob, tvättbord samt hyllor ovanför och lådor under. Ljusa väggar och golvet försett med ljusgrön plastmatta som övergår till tarkett.

Kök:
Modernt kök från 2019 med matplats för ca 6 personer. Köket är inrett med ljusa kökssnickerier, arbetsbänk i grå laminat ovanför sitter vitt kakel som stänkskydd, diskho i rostfritt stål och belysning under skåpen. Goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Här finner man fyra vitrinskåp. I köket finns kyl/frys, induktionshäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Tapetserade väggar och golvet försett med parkett.

Sovrum 1:
Rymligt sovrum som nås från vardagsrummet. Fönster ut mot husets bakgård. Här finns det plats för säng, garderober och kontorsmöbler om så önskas. Målade väggar och golvet försett med parkett.

Förråd/Cykelrum:
Rymligt cykel förråd på framsidan av huset. Här finns det plats för barnvagnar och cyklar. Från cykelrummet kan man sig in till huset externa förråd. Här får man plats för övriga saker.

ÖVRE PLAN:
Allrum:
Allrum på övre plan leder in till husets tre resterande sovrum och klädkammare. Vävtapet på väggarna och golvet försett med tarkett.

Sovrum 2:
Bra storlek på sovrummet med fönster ut mot husets bakgård. Här finns det plats för stor säng, garderober och kontorshörna. Målade väggar och golvet försett med tarkett.

Sovrum 3:
Stort sovrum med plats för stor säng, skrivbord och övrigt möblemang. Målade väggar och golvet försett med tarkett.

Sovrum 4:
Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sidobord och övriga möblemang. Fönster ut mot framsidan som släpper in ljusinsläpp. Här finns förvaring i en stor garderob. Målade väggar och golvet försett med tarkett.

WC/badrum:
På övre plan finner man den stora badrummet. Modernt badrum inrett med wc, handfat med kommod, spegelskåp, duschhörna med vikbar duschvägg, vädringsfönster och det finns golvvärme.

Klädkammare:
Rymlig klädkammare på övre plan. Här finns det plats för kläder och övriga möblemang.

Om området

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö.
I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

KOMMUNIKATION

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 18 min resa till Odenplan. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

NÄRSERVICE

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger och bankkontor. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen med tillhörande outletområde som är mycket välbesökt.

ÖVRIGT

Järfälla Kommun har 2019-11-11, med anledning av att en tidigare kraftledning som löpt genom bl a Hummelmora i Viksjö tagits ned och placerats på annat sätt, genomfört en s.k. markanvisningstävling avseende vissa markområden. Avsikten är att förtäta vissa områden med småhus och bostadsrätter. I December 2021 meddelades att byggnationen i dagsläget uteblir.

Ekonomi

VA

6 400 kr

UPPVÄRMNING

21 000 kr

VÄG, SAMF

10 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

37 400 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

I samhällighetsavgiften ingår: Snöröjning, underhåll, lekplats, grönska samfällighetslokal och garade samt bredband

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans radhus

BYGGNADSÅR

1983

UPPVÄRMNING

Direktverkande el samt Luftvärmepump

VENTILATION

FTX-system

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2022-11-02

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA

90 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

142 kWh/m² och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

GRUNDMUR

Betong

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

2+1-glas isolerrutor

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongpannor

UTV. PLÅTARBETE

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Viksjö 9:201

ÖVRIGA BYGGNADER

Garage tillhörande radhuset finns i länga samt förråd och cykelrum intill huset på framsidan.

ÖVRIGT

Nuvarande ägares renoveringar/förbättringar sedan köpet:
2022: Nytt markis tyg
2021: Kontroll och spolning av stammar och avlopp
2019: Nytt kök
2019 Ny diskmaskin
2018: Ny tvättmaskin
2018: Ny spisfläkt
2014: Byte av tak - ny papp, läkt och pannor
2014: Ombyggnad av plattytor framsida samt uppsättning av staket och grind.
2011/2012: Lagt in luftvärmepump
2011/2012: Nya radiatorer

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

3 115 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 982 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

2 300 000 kr

Tomt

AREAL

197 kvm

TOMTTYP

Plan trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

UTEPLATS

Trädäckad uteplats som övergår till gräsmatta

PARKERING

Parkeringsplats via samfälligheten

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Järfälla Viksjö GA:50 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering

Karta

Järfälla Viksjö Hummelmora

Russingränd 11

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg