190
MEDEA9AFDA5AB934A729D95C26435AB94F4

Trivsam 2:a med solig uteplats i populära Skälby!

Kommande®

Skälby, Järfälla

Neptunivägen 26

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,998 Inkl VA, värme, förråd och parkeringsplats med elstolpe ( obl. tillägg för bredband om 126kr/mån)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea49 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer23

Utgångspris: SEK 1,800,000

Sällan till salu! Mitt i ett mycket trivsamt villaområde i populära Skälby ligger denna pärla om 2 rok med uteplats mot föreningens grönskande gård där det finns både pool och middagsbord vid paviljongen för större sällskap. Bostaden genomsyrar behagliga färgval samt fönster i tre väderstreck som skapar ett härligt ljus in till lägenheten. 49 kvm som fördelar sig på, wc/duschrum med tvättmaskin och torkskåp, hall med gott om förvaring, stor walk in closet, sovrum med plats för garderob, rymligt vardagsrum och kök med matplats samt utgång till den träbelagda uteplatsen i soligt läge där du får plats med loungegrupp och fikabord. Förråd samt parkeringsplats ingår. Kontakta ansvarig mäklare för mer info och boka privat visning!

Om området

Skälby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Skälby Gård välkomnar till trevligt valborgs- och midsommarfirande samt julmarknad. Skälbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik och Strömvallen med fotbollsplaner. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd. Kommunen erbjuder en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Skälbyvägen går flertal bussar ner till Barkarby pendeltågsstation, men även till Hässelby/Vällingby där man når tunnelbanenätet. Pendeltåget tar 18 min från Barkarby station, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna. Nya Växthusvägen bidrar till en förbättrad tvärförbindelse mellan Järfälla och Sthlm/Hässelby.

Närservice

Ica Maxi i Barkarbystaden och Barkarby handelsplats finns inom bilavstånd samt Willys och Matvärlden i Veddesta som erbjuder mat från världens alla länder. Som alternativ finns även Åkermyntan C i Hässelby som erbjuder livsmedelsbutiker, apotek och diverse småbutiker samt blomster- och trädgårdsvaruhus.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration Brf Capellalunden
Capellalundern årsredovisning 2019
Stadgar 2018 capellalunden
Social Video
Social Video
Kommande

Bilder

Solig uteplats

Fasaden mot gården

Uteplatsen

Kök med matplats

Vardagsrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
49 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 2
Pris
SEK 1,800,000 Utgångspris
Avgift
SEK 2,998 Inkl VA, värme, förråd och parkeringsplats med elstolpe ( obl. tillägg för bredband om 126kr/mån)
Byggnad
Energideklaration
Utförd 6/4/2019
Energiklass
F
Energiprestanda
111 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
178 kWh/m² och år
Förening
Namn
Brf Capellalunden
Om föreningen
BRF Capellalunden är en äkta bostadsrättsförening med 18 lägenheter i Järfälla. Föreningen bildades år 1995.
Neptunivägen 10-44, jämna nummer.

Karta

Skälby Järfälla

Neptunivägen 26

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg