MED44CC5C83DD9B4B58833E687B1D7B5E06

Södermalm - Maria Magdalena, Stockholm

Maria Bangata 2B, 2tr.

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,950 Inkl värme, vatten (bredbandstillägg 238 kr) totalt 2188 kr.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea36 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer1201
Byggår2018
Driftskostnad333 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,795,000

Ansvarig mäklare

Visningar

28
September | Monday
Kl 17:45 - 18:15
Anmäl gärna intresse direkt på annonsen för bästa service.

Juridisk person accepteras. Välkommen till denna smart planerade 2:a i unik fastighet från 2018! Ett fantastiskt samarbete mellan designföretaget Note och arkitetkkontoret Koncept Stockholm har skapat detta fantastiska boende med all bekvämlighet som önskas. Ett boende för den medvetna med materialval och design i absoluta toppklass! På föreningens tak har ni Södermalms bästa takterrass! Välkommen på visning.

Om området

Området med sina anrika kullerstensgator, har varit bebott ändå sedan 1300-talet och kvarteren verkligen andas historia och charm. Omtyckt läge med närhet till både Mariatorget och Mariaberget. Flertalet smickrande utsiktspunkter med Ivar Los park och Monteliusvägen som de mest populära, där du slås av utsikten av Riddarfjärden med Stadshuset och Stockholms City i bakgrunden. Ett lugnt område med fantastiska promenadstråk, samtidigt som du har närhet till Södermalmspulsen runt Mariatorget och Hornsgatan. Mängder av trendiga restauranger och barer i området såsom klassiska Rival på Mariatorget, Tabbouli på Tavastgatan med libanesiska smaksensationer, Häktet på Hornsgatan med brett cocktailutbud och A BOWL vid Blecktornsgränd med inspiration från Asien samt mellanöstern. Sommartid stoppas trafiken på Swedenborgsgatan och görs om till en härlig gågata med uteserveringar från fleratalet restauranger!

Kommunikation

Utmärkta kommunikationer med tunnelbanans röda linje från Mariatorget samt grön linje från Slussen. Gott om bussförbindelser från närliggande gator och vid Södra Station finner du även pendeltåget.

Närservice

Gott utbud av livsmedelsbutiker och apotek med bl.a. Coop Mariatorget på Hornsgatan samt Willys Mariahallen i korsningen Hornsgatan/Torkel Knutssonsgatan. Det mysiga området på Mariaberget erbjuder mängder av populära restauranger, trendiga barer, mysiga caféer samt goda shoppingmöjligheter med många spännande butiker.

Parkering

På gatorna gäller boendeparkering. Tillståndet är kostnadsfritt, men du betalar parkeringsavgift (f.n. 1100kr/mån eller 90kr/dag). Besök www.stockholm.se för mer information, samt för ansökan om boendeparkeringstillstånd. För information om övriga parkeringsplatser i närområdet, besök www.stockholmparkering.se.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
I detta fastighetsprojekt av Glommen Lindberg har ASPLUND specialtillverkat kök samt all fast förvaring, efter Note Design Studios koncept.

Lägenheten disponeras enligt följande:

HALL
Välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter tack vare den specialtillverkade hatthyllan samt garderoben från Asplund.

KÖK
Topprenoverat kök med moderna materialval! Bra arbetsytor med bänkskiva i rostfritt stål samt god förvaring med både under och överskåp. Maskinell utrustning från Smeg i form av induktionshäll, integrerad ugn, integrerad fläkt, integrerad diskmaskinintegrerad och kyl/frys. Tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum känns lägenheten väldigt socialt anpassad. Här kan du laga middagen samtidigt som du samtalar med dina gäster i soffan.

VARDAGSRUM
Här finns utrymme för möblering av soffa, soffbord samt mediemöbel. Från vardagsrummet når man både köket och sovrummet.

SOVRUM
Rymligt sovrum där det ges utrymme för en dubbelsäng. Gott om förvaring i de inbyggda garderoberna.

BADRUM
Här har man noga valt ut både material och färg som går hand i hand. Toppmodernt badrum med golvvärme och integrerad kombi-tvättmaskin. Bänkskiva med integrerad ho i terrazzo med marmorballast ger badrummet en otroligt lyxig känsla. Bägge blandarna är ifrån det danska designmärket Vola. Här finns vägghängd wc, kommod från Asplund, väggskåp med spegel samt dusch.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

GARAGE
Källarplan. Nås enkelt med hissen ner. För närvarande kö. 2750 kr / månad.

TAKTERRASS
På föreningens tak finns en takterrass som alla medlemmar i föreningen kan nyttja. Här finns det gott om plats för socialt umgänge och sköna tillställningar. Härlig utsikt och solgarantier i alla lägen.
Antal rum
2 rum
Boarea
36 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 6, hiss finns
Pris
SEK 3,795,000 utgångspris
Avgift
SEK 1,950 Inkl värme, vatten (bredbandstillägg 238 kr) totalt 2188 kr.
Driftskostnad
SEK 4,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,000
Försäkring
SEK 2,000
Andel i föreningen
1.8246 %
Byggnad
Byggnadsår
2018
Förening
Namn
Brf Mono
Om föreningen
Mono är resultatet av ett unikt samarbete mellan ledande designers och arkitekter - ett nyskapande hus mitt i ett kvarter fullt av karaktärsfulla gamla industribyggnader. Det relativt lilla och nya bostadshuset är enkelt i sitt helhetsintryck, men kompletteras av en rik materialpalett och med en inbjudande värme i både materialval och designlösningar.

Mono består av 59 lägenheter i storlekar mellan 23 och 74 kvm.

Lokalen ger ett bra tillskott till föreningen och beräknas inbringa 1 087 500 kr/år. Fastighetens byggnadsår är 2018 och föreningen har total boarea om 1973 kvm samt lokalarea om 435 kvm. Glommen & Lindbergs bostadskoncept Mono ligger mitt i Stockholms nya designdistrikt på Södermalm.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
59
Antal lokaler i föreningen
1
Tv och bredband
Fastigheten är ansluten till fibernät för TV/Tele och bredband via Ownit. Det tillkommer en obligatorisk avgift om 238 kr/månad för detta. TV/bredband/telefoni utöver basutbudet bekostas av bostadsrättsinnehavare.
Parkering
Föreningen disponerar ett tiotal garageplatser som har en kostnad på 2 750 inkl moms.
Renoveringar
Finns inga kommande renoveringar/underhåll (kontrollerat 2020-04-16)
Ekonomi
Nyckeltal för 2018

Kassa och bank 51 000 kr
Långfristiga skulder 89 206 000 kr

Finns inga planerade avgifsförändringar (kontrollerat 2020-04-16)
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Övrigt
Högst upp i huset ligger en gemensam takterrass med generösa ytor för umgänge och en gemensam grill med arbetsbänk för matlagning och fest. En våning ner från entréplan och mot det omgivande kvarteret ligger ytterligare en gemensam gård, en "pocket park" som utgör en naturlig och omhändertagen mötesplats för alla boende.
En gemensam tvättstuga, cykel/barnvagnsrum samt soprum finns.

Karta

Södermalm - Maria Magdalena Stockholm

Maria Bangata 2B, 2tr.

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg