Jerry Johnsson

Hemma överallt Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Din mäklare på Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Kontakta mig

Jerry Johnsson

Jerry Johnsson

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven

Omdömen från mina kunder

"Ett osedvanligt långt uppdrag då de första sex månaderna var under lite ovanliga förutsättningar som tyvärr aldrig ledde till något avslut. Därefter övergick förutsättningarna till helt sedvanliga och ledde till ett mycket snabbt avslut på en ovanligt skakig och svårbedömd marknad. Även om slutpriset blev lite lägre än vad både Jerry och vi trodde strax innan så kände vi verkligen att han fått ut det bästa möjliga under rådande omständigheter. Alltid ett lugnt, trevligt och ytterst serviceinriktat bemötande rakt igenom. Levererade alltid självmant uppdateringar av läget när något fanns att rapportera. De gånger jag hade någon extra fråga ställde jag den per sms och fick alltid svar inom högst 30 minuter även sena kvällar/helger och på tider då jag anade att han var upptagen med visningar av andra lägenheter."
Anders M4 veckor
Verifierad kund
"Smidigt och bra bemötande. Gick fortare än förväntat. "
Carl Filip S7 veckor
Verifierad kund
"Otroligt bra bemött där Jerry lyhört tog emot våra önskningar kring försäljningen. Kommunikationen och det väl utförda arbetet var absolut exceptionellt! "
Lovisa D20 veckor
Verifierad kund
"Jerry är professionell och kunnig. Klara besked. Informerar löpande på ett bra sätt. Vänligt bemötande."
Ulf J23 veckor
Verifierad kund
"Jerry gav oss som säljare god service med återkoppling från köpare. Min bild är även att han gav en fod service till köpare. I den tröga marknaden som varit 2023 så jobbade han på bra med att ringa kunder och visa lägenhet för spekulanter när köpare så önskade. Jerry har en god kunskap om föreningarna i området Sofia/norra hammarbyhamnen. Deras för och nackdelar. Jag kan varmt rekommendera Jerry vid en försäljning i detta område."
Stefan J23 veckor
Verifierad kund
"Jerry är väldigt professionell och lyhörd. Hjälper till och informerar i hela kedjan så vi som säljare kan känna oss trygga. "
Anette J24 veckor
Verifierad kund
"Korrekt hantering och väldigt tjänstvillig."
Claes H24 veckor
Verifierad kund
"Kunnig. En mäklare med lång erfarenhet. Personlig utan att vara påträngande. "
Sven B34 veckor
Verifierad kund
"Mkt lyhörd, mkt klar och tydlig i sin kommunikation, verkligen tillgänglig"
Elisabeth A34 veckor
Verifierad kund
"Jerry var väldigt professionell och var den mäklare som hade bäst koll på Södermalm och vår förening. Vi hade en jättebra dialog under hela försäljningsprocessen och allt gick bättre än förväntat."
Gorav P39 veckor
Verifierad kund
"Jag har blivit bemött på ett exemplariskt sätt. Förväntningarna vid avtalets ingång var lite högre än vad marknaden visade sig ge pga. världsläget och inflationen samt räntorna som stack iväg vilket ingen visste något om. Trots detta levde mäklaren upp till mina förväntningar. Måste säga att Jerry Johnsson gjorde ett fantastiskt jobb och rodde hem affären till ett helt acceptabelt pris speciellt under rådande läge som beskrivits ovan."
Daniel R40 veckor
Verifierad kund
"Jerry J ger sig tid, jäktar inte, är mkt duktig på att kommunicera på ett sätt som gör att man verkligen känner tillit. Man brukar ju tala om vem man skulle köpa en bil av - och jag skulle gärna köpa t o m en begagnad bil av Jerry J. Han beter sig på ett mänskligt sätt och inte som andra mäklare jag mött: flashigt/tjusigt etc. Jerry J spelar med öppna kort och är absolut ärlig med alla förutsättningar. Han måste närmast vara ett fynd som mäklare. Vill påpeka att jag arbetat med samtal/kommunikation hela mitt liv - så jag vet verkligen vad jag talar om. Med vänliga hälsningar, elisabeth arborelius"
Elisabeth A40 veckor
Verifierad kund
"Jerry sålde vår vindslägenhet. Otroligt professionell, tillgänglig & trevlig. Rekommenderar varmt. "
Sara L40 veckor
Verifierad kund
"vänligt bemötande och insiktsfull"
Sven B40 veckor
Verifierad kund
"Väldigt treclig, tillmötesgående och seriöst."
Hanna Å43 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och professionell mäklare. Stor känsla för interaktion och väl avvägt bemötande. "
Yvonne B51 veckor
Verifierad kund
"Proffsig och trevlig och skötte det som ska skötas utan problem. "
Fredrik S52 veckor
Verifierad kund
"Han hade ett väldigt professionellt och trevligt bemötande och hade väldigt snabb och bra återkoppling. Kändes väldigt tryggt att ha honom som mäklare"
Maria G53 veckor
Verifierad kund
"Verkade kunnig, lyhörd och var aktiv i samband med försäljningen"
Jan H53 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Sedan tretton år tillbaka arbetar jag som fastighetsmäklare på Södermalm. Om du har frågor om Sofo, Hornstull, Mariaberget, Reimersholme eller någon annan del av Söder så har du hamnat hos rätt person. Mitt mål är att alltid göra mitt yttersta för mina kunder. Både som säljare och köpare ska du känna att du gjort bästa möjliga affär. Oavsett om det gäller en värdering av din lägenhet eller ett köp eller en försäljning av en bostadsrätt så ger jag mitt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Jag bor själv på Södermalm sedan min flytt hit från Öland för drygt 25 år sedan. Tillsammans med min familj bor jag på Medborgarplatsen med allt vad Stockholm kan erbjuda strax utanför min port. På min fritid gör jag gärna något tillsammans med familjen. Beroende på säsong så blir det fotboll, ishockey, träning och kanske någon resa till sälen för lite skidåkning.

Mina försäljningar

Jerry Johnsson

Reg. Fastighetsmäklare

070-254 57 60

jerry.johnsson@husmanhagberg.se

Boka tid med Jerry direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg