KarriärOm oss

Christoffer Gatara

Hemma överallt Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Din mäklare på Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Kontakta mig

Christoffer Gatara

Christoffer Gatara

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven

Omdömen från mina kunder

"Väldigt trevligt bemötande och proffesionellt agerat! Rekommenderar Christoffer!"
Isabella P3 dagar
Verifierad kund
"Gatara var lyhörd och transparent i kommunikationen vilket skapade en trygghet genom hela processen. Han är en driftig och proffesionell mäklare som levererar! "
Maria W5 dagar
Verifierad kund
"Bra och saklig. Allting gick fort sedan när köpesumman blev bestämt. "
Anne M4 veckor
Verifierad kund
"Bästa mäklaren vi kört med genom alla våra lägenhetsförsäljningar. Prickar alla rätt! "
Carl-Michael B4 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och lyssnande vilket är viktigt !!!"
Bruno P4 veckor
Verifierad kund
"Driven till att göra klart det samt hjälpsam i processen"
Jakob F4 veckor
Verifierad kund
"Christoffer har ett mycket gott bemötande. Han är väl påläst och ger en realistisk bild av det aktuella marknadsläget. Följsam efter de förutsättningar som gavs under resan. Mycket nöjd med den snabba affär som gjordes! Jag kan varmt rekommendera Christoffer!"
Marja M4 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och mycket trevligt bemötande och snabb hantering av köpet"
Annika P5 veckor
Verifierad kund
"Christoffer slog verkligen våra förväntningar på försäljningen av vår lägenhet i denna marknad. Vi är oerhört nöjda med Christoffers process, hans transparens samt hans driv och vilja att göra detta till en så bra affär som möjligt givet omständigheterna på marknaden. Rekommenderas starkt och vi kommer att använda honom vid nästa försäljning igen!"
Markus S10 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och proffesionellt Det har känts som ett fint samarbete"
Tina P11 veckor
Verifierad kund
"Väl bemött, alla förväntningar levde mäklaren upp till! "
Lovisa Ö13 veckor
Verifierad kund
"Mkt bra bemötande,snabb och effektiv. Dessutom ställa upp en lördag mellan 13-14. Med andra ord."En toppenkille".Dottern Lovisa instämmer."
Lennart Ö13 veckor
Verifierad kund
"Jag är jättenöjd med bemötandet av Christoffer. Min förväntning var att jag skulle få en mäklare som var engagerad och gjorde sitt yttersta för att jag skulle få ett så bra pris som möjligt och Christoffer levde verkligen upp till mina förväntningar. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med Christoffer och jag skulle definitivt rekommendera att använda sig av honom"
Oscar M15 veckor
Verifierad kund
"Väldigt bra! Jag är nöjd med en bra försäljning i rådande kaos på bostadsmarknaden. Jag blir stressad av många samtal och påstridiga försäljare. Christoffer anpassade kommunikationen efter mina behov på ett väldigt bra sätt. "
Maria M17 veckor
Verifierad kund
"Lätt av få kontakt med, hjälpsam och trevlig. Rekommenderas."
Nadja L17 veckor
Verifierad kund
"Korrekt trevlig och på alla sätt proffsig. Visning och kontraktskrivning och telefonsamtal var informativa och yrkesmässiga."
Thomas F19 veckor
Verifierad kund
"Christoffer var alltid tillgänglig och höll oss uppdaterade och trygga genom hela processen. Han såg verkligen till att bemöta alla de saker vi sa att vi värdesatte som mest. "
Johanna A20 veckor
Verifierad kund
"Jättenöjd med Christoffer. Trygg, snabb och smidig process. "
Gustav A20 veckor
Verifierad kund
"Christoffer var mycket bra och trevlig under hela processen. Bra kommunikation och förklarade alla steg tydligt. Jag är supernöjd och tackar så mycket för all hjälp! "
Amanda Ö20 veckor
Verifierad kund
"Ett föredömligt bemötande av Christoffer. Fixade snabbt så att jag kunde få en visning av lägenheten som vi sedan köpte eftersom de visningar som fanns till buds inte funkade för mig tidsmässigt. Snabb återkoppling på de frågor vi hade inför vårt beslut."
Helmer Ö26 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag är en djupt engagerad person som älskar varenda sekund i rollen som mäklare och som alltid strävar efter att få bäst betalt. Redan i tidig ålder fattade jag intresse för förmedling och service, detta tillsammans med min nyfikenhet samt målmedvetenhet gör att denna livsstil passar mig alldeles utmärkt. Ursprungligen från textilstaden Borås men efter att ha studerat fastighetsjuridik och ekonomi vid Luleå tekniska universitet flyttade jag till Stockholm. Av alla stadsdelar i Stockholm är Södermalm och Gamla stan dem som ligger mig närmast till hjärtat. Jag är en hårt arbetande person med en förmåga att se det ljusa i varje situation. Med ett positivt driv och stort engagemang hjälper jag er genom livets största affär. Varmt välkommen att kontakta mig!

Mina försäljningar

Christoffer Gatara

Reg. Fastighetsmäklare

076-052 65 55

christoffer.gatara@husmanhagberg.se

Boka tid med Christoffer direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg