KarriärOm oss

Felicia Jingmyr Steiner

Hemma överallt Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Din mäklare på Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Kontakta mig

Felicia Jingmyr Steiner

Felicia Jingmyr Steiner

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven

Omdömen från mina kunder

"Trevlig, kunnig och tillmötesgående."
Julia B1 dagar
Verifierad kund
"Felicia var mäklaren som sålde lägenheten jag köpte, och hon var så ärlig och trevlig att jag ville att hon skulle hjälpa mig sälja den för mig när jag bestämt för att flytta till större. Supertrevlig och rak! Rekommenderar henne för alla! "
Merith A1 dagar
Verifierad kund
"Felica är trevlig, strukturerad, positiv och glad. Hon guidade mig väl genom försäljningen av min lägenhet vilket gjorde att det kändes tryggt och bra."
Therese B3 veckor
Verifierad kund
"Lugn, stabil och lyssnade in på mina önskemål. Var väldigt kommunikativ och positiv på tryggt vis."
Malcolm H5 veckor
Verifierad kund
"Vi valde mäklare noggrant och kan inte vara mer nöjda. Felicia är mycket kompetent och engagerad. "
Jörgen S9 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, kompetent och trevlig mäklare. Bra och smidig kommunikation. "
Maria E9 veckor
Verifierad kund
"Jag har bara goda vitsord. Proffsigt och sakligt bemötande."
Mikael A9 veckor
Verifierad kund
"Felicia var från början till slutet väldigt engagerad, professionell och lätt att ha att göra med. Hon höll oss uppdaterade genom hela processen. Vi fick ett bättre slutpris än förväntat. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med Felicia!"
Caroline S9 veckor
Verifierad kund
"Mycket proffsigt och trevligt bemötande. Vi var jättenöjda med bostadsaffären och hur Felicia underlättade hela processen. "
Natalia G16 veckor
Verifierad kund
"Vi fick bra hjälp utan att det kändes påträngande, hon skötte allt på våra villkor. Det kändes bra att få allt i vår egen takt. sen fick vi till ett försäljning med proffsiga bilder, som gjorde lägenheten attraktiv. När visningen var gjord, tog hon hand om allt, och det kändes som att även köparna var nöjda. "
Mikael Ö16 veckor
Verifierad kund
"Snabb, effektiv och målinriktad! "
Martin K17 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevligt, proffsigt och personligt bemötande. Mycket inkännande, lugn och kommunikativ. Rak, ärlig och alltid tillgänglig. Positiv, driven och charmig. Precis som man vill att en riktigt bra mäklare ska vara. "
Ulrika B18 veckor
Verifierad kund
"Felicia var väldigt bra säljare och vänlig."
Yeliz Carolina M18 veckor
Verifierad kund
"Felicia var jättetrevlig och lätt att ha att göra med, aldrig svår att få tag på, kunnig och proffsig. Jag kan varmt rekommendera henne som mäklare. "
Klara B18 veckor
Verifierad kund
"Felicia gjorde ett grymt jobb! I en tuff marknad var hon hela tiden stabil, lugn och proffsig. Kan varmt rekommendera henne 👌"
John S20 veckor
Verifierad kund
"Otroligt trevlig mäklare, lätt att ha och göra med och snabb på att svara. Löste privatvisning inom 24 timmar från första kontakt och var alltid väldigt omtänksam och lugn. Inte stressad på samma sätt som många andra mäklare. Överträffade alla mina förväntningar på en mäklare, har bara positivt att säga om Felicia!"
Ida L20 veckor
Verifierad kund
"Professionellt och ändå personligt bemötande. Lätt att tala med. Engagerad och insatt i försäljningsärende som av udda skäl komplex natur. "
Magnus H21 veckor
Verifierad kund
"Fantastisk bemötande, jätte trevlig och hjälpsam igenom hela processen. Grym! "
Line-Sol Mercedes B24 veckor
Verifierad kund
"Mkt Engagerat och bra bemötande. Trevlig och proffesionell. Jobbat hårt i en trögare marknad. Vi är jättenöjda 👍😄"
Anders S25 veckor
Verifierad kund
"Felicia är en riktig stjärna och det är ett nöje att arbeta med henne. Tack vare hennes engagemang, kunskap och lyhördhet kändes det tryggt under hela säljprocessen. Jag kan varmt rekommendera Felicia!"
Matilda W25 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag älskar att ta mig an nya utmaningar och arbeta med hög kvalitet i en hög växel. Jag vill alltid ge det lilla extra för att uppnå mitt mål att överträffa dina förväntningar som kund. Med min hjälp ser vi till att skapa ett upplägg som passar just er bostad och situation då varje försäljning för mig är unik. Jag arbetar alltid med ett stort engagemang och vill alltid bygga en personlig relation med mina kunder. Mina styrkor i mäklandet är att jag är en trygg och lösningsorienterad person som tror på att hårt arbete lönar sig vilket innebär att jag alltid vill prestera mitt bästa i allt jag gör. Jag är uppvuxen i Surahammar men har bott i Stockholm sedan fyra år tillbaka där Södermalm blev stadsdelen jag fastnade för. Att då också få ha Södermalms gator som arbetsplats är för mig en lyx i sig.   Ni är alltid varmt välkomna att kontakta mig oavsett vilket skede ni befinner er i under er bostadsresa!

Mina försäljningar

Felicia Jingmyr Steiner

Reg. Fastighetsmäklare

076-197 10 90

felicia.steiner@husmanhagberg.se

Boka tid med Felicia direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg