Felicia Jingmyr Steiner

Hemma överallt Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Din mäklare på Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Kontakta mig

Felicia Jingmyr Steiner

Felicia Jingmyr Steiner

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven

Omdömen från mina kunder

"Allt en skulle kunna önska sig av en mäklare! Skulle gärna anställa Felicia som mäklare igen vid eventuell framtida bostadsförsäljning. "
Mette M3 dagar
Verifierad kund
"Felicia är påläst, kunnig och trevlig. Hon var engagerad i vårt bostadsköp och tillslut hittade vi vårt drömboende. Vi är jättenöjda och rekommenderar henne varmt!"
Ebba H4 dagar
Verifierad kund
"Felicia var väldigt engagerad i vårt bostadsköp, vilket var väldigt tacksamt då det var vår första bostadsaffär. Hon hjälpte oss genom hela processen med frågor och funderingar och höll oss konstant uppdaterade vilket gjorde att vi kände oss trygga och nöjda. "
Henrik B4 dagar
Verifierad kund
"Snabb och korrekt hantering. Trevligt bemötande."
Johan N4 dagar
Verifierad kund
"Felicia var kunnig, proffsig, målmedveten och lyhörd. Hon svarade på alla mina frågor och gjorde att jag kände mig trygg genom hela processen. Felicia svarade upp på alla mina förväntningar och mer därtill. Jag kan varmt rekommendera Felicia, och kanske bäst av allt är att lägenheten såldes till ett mycket bra pris!"
Kristina B5 dagar
Verifierad kund
"Felicia var toppen hjälpsam och vänlig, alltid tillgänglig och tydlig under varje steg. Hon gjorde mitt köp av lägenhet otroligt smidig!"
Christina N1 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och seriös. Rekommenderas!"
Glenn I4 veckor
Verifierad kund
"Felicias kombination av egenskaperna professionell och personlig gjorde vår försäljning till en odelat positiv upplevelse från början till slut. Hon låg alltid steget före och vi fick regelbunden återkoppling som gav oss en rättvisande förväntansbild under hela processen. Rekommenderar varmt!"
Johanna E5 veckor
Verifierad kund
"Mycket uppmärksam och kom med bra tips/förslag på hur man som köpare kan förbättra lägenheten och göra den attraktiv. Lättsam, snabb och alltid öppen för förslag!"
Stefan B11 veckor
Verifierad kund
"Jag är mycket nöjd med Felicia. Professionell och lyhörd. Gjorde våran försäljning mycket bekväm och enkel. Rekommenderar henne till alla. "
Anton R13 veckor
Verifierad kund
" Felicia var mycket hjälpsam och vänlig, alltid tillgänglig och tydlig under varje steg. Hon gjorde processen smidigt för oss när vi köpte vår första bostad!"
Lorenzo F13 veckor
Verifierad kund
"Felicia är en fantastisk mäklare. Hon är superlätt att kommunicera med. Tydlig och svarar alltid snabbt. Hon är väldigt professionell och trygg i mäklarrollen och känns genuin, härlig och rolig som person. Hon sålde dessutom min lägenhet till ett pris jag trodde var helt otänkbart i tider av stor ekonomisk osäkerhet. Kommer att rekommendera Felicia som mäklare till alla jag känner! "
Ella R14 veckor
Verifierad kund
"A really professional and smooth experience."
Ebba S14 veckor
Verifierad kund
"Felicia är snabb kunnig och effektiv. Pratar på ett som gör att man förstår vad som händer i ärendet. Uppdaterade oss kontinuerligt vilket uppskattas. Kan varm rekommenderar Felicia till fler liknade affärer."
Dbo Ingegerd L14 veckor
Verifierad kund
"Felicia var exemplarisk, mycket nöjd. Trevlig, kunnig och tillgänglig. Och var noga med att hålla oss uppdaterade, vilket kändes tryggt. 5/5! "
Mikaela L14 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt bemötande, stort tålamod och alltid positiv. Snabb att återkoppla, ofta tillgänglig och noga med detaljerna. Skulle gärna kontakta Felicia igen vid nästa försäljning. Vi kunde inte ha varit nöjdare."
Frida D15 veckor
Verifierad kund
"Felicia var extremt proffsig och skötte alla aspekter av sitt uppdrag exemplariskt! "
Henrik D16 veckor
Verifierad kund
"Jag hade förmånen att arbeta med Felicia när jag sålde mitt hem och jag kan inte tänka mig att ha haft en bättre upplevelse. Felicia var professionell, kunnig och uppmärksam på mina behov och önskemål under hela processen. Hon gav mig värdefulla råd om hur man bäst presenterar ett hem för försäljning och hjälpte mig att navigera genom alla steg i försäljningsprocessen. Dessutom var Felica mycket kommunikativ och höll mig uppdaterad varje steg på vägen. Jag skulle starkt rekommendera Felicia till alla som söker en pålitlig och professionell fastighetsmäklare."
Peter J23 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, tillmötesgående och flexibel mäklare. Mycket enkel att ha kontakt och samarbeta med. Är lösningsorienterad och professionel! Allt har fungerat toppenbra med Felicia som mäklare. "
Vera N24 veckor
Verifierad kund
"Vi blev väl bemötta, med värme och respekt på ett professionellt sätt. Vår förväntan var att få igenom en snabb affär med gott resultat. Vår mäklare levde väl upp till denna förväntan. Hon tog tag i uppgiften direkt och genomförde den till vår stora belåtenhet. Felicia var lätt att samarbeta med, hon var lyhörd, lätt att kommunicera med och just kommunikationen fungerade smidigt på alla plan. "
Gunilla S24 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag älskar att ta mig an nya utmaningar och arbeta med hög kvalitet i en hög växel. Jag vill alltid ge det lilla extra för att uppnå mitt mål att överträffa dina förväntningar som kund. Med min hjälp ser vi till att skapa ett upplägg som passar just er bostad och situation då varje försäljning för mig är unik. Jag arbetar alltid med ett stort engagemang och vill alltid bygga en personlig relation med mina kunder. Mina styrkor i mäklandet är att jag är en trygg och lösningsorienterad person som tror på att hårt arbete lönar sig vilket innebär att jag alltid vill prestera mitt bästa i allt jag gör. Jag är uppvuxen i Surahammar men har bott i Stockholm sedan fyra år tillbaka där Södermalm blev stadsdelen jag fastnade för. Att då också få ha Södermalms gator som arbetsplats är för mig en lyx i sig.   Ni är alltid varmt välkomna att kontakta mig oavsett vilket skede ni befinner er i under er bostadsresa!

Mina försäljningar

Felicia Jingmyr Steiner

Reg. Fastighetsmäklare

076-197 10 90

felicia.steiner@husmanhagberg.se

Boka tid med Felicia direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg