KarriärOm oss

Magnus Persson

Hemma överallt Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Din mäklare på Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Kontakta mig

Magnus Persson

Magnus Persson

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven

Omdömen från mina kunder

"Inte delaktig i processen och kände inte att jag fick den hjälp jag önskade.."
Monica S31 veckor
Verifierad kund
"Magnus Persson har varit 'vår' mäklare sedan 2014. Vi har både köpt och sålt lägenheter med Magnus hjälp. Magnus är oerhört trevlig, tillgänglig, kunnig, noggrann och gör processen smidig för både köpare och säljare. Rekommenderas varmt!"
Maria G38 veckor
Verifierad kund
"Magnus tog oss i hand genom hela resan på ett föredömligt och mycket professionellt sätt. Han var väl insatt i objektet och följde upp med alla visningar på ett exemplariskt sätt. Kan varmt rekommendera honom som mäklare!"
David E38 veckor
Verifierad kund
"Magnus is professional, friendly, and efficient. "
Bo P46 veckor
Verifierad kund
"Magnus är superproffsig från början till slut. Lovar inget han inte kan hålla. Under försäljningen höll han oss underrättade hela tiden vad som hände. Vi är väldigt nöjda!! "
Margareta L53 veckor
Verifierad kund
"Magnus har alltid bemött oss på ett extremt öppet, vänligt, ärligt och professionellt sätt! Vi har höga förväntningar på den som säljer vår lägenhet och Magnus levde upp till dessa med råge. Hela processen med att sälja lägenheten blev med Magnus hjälp smidig, kul och dessutom väldigt lönsam! Vi rekommenderar varmt Magnus till alla vi känner och kommer alltid vända oss till honom när vi säljer (eller köper!) i framtiden. Säljer man med Magnus är ens lägenhet i hans trygga proffsiga händer! "
Sofia M54 veckor
Verifierad kund
"Från start till slut var Magnus otroligt hjälpsam, trevlig och professionell. Vi kunde inte haft en bättre mäklare att hjälpa oss med köpet av lägenheten! Stort tack till dig Magnus du är en stjärna!! "
Marcus R54 veckor
Verifierad kund
"Vi kan varmt rekommendera Magnus! Det är tredje gången han hjälper oss sälja vår lägenhet och han är som alltid väldigt proffesionell och förstår oss som säljare väldigt väl. Vi är återigen fantastiskt nöjda med Magnus jobb, han är toppen! "
Charlotta K56 veckor
Verifierad kund
"Proffsig och trevlig från första stund! Han lyckades lugna våra nerver och var välinformerad och kunnig om allt. Köpte lgh av honom och allt från visningen till budgivning och signering hanterades smidigt och väldigt personligt och trevligt. Kan väldigt varmt rekommendera honom!"
Pia F61 veckor
Verifierad kund
"Lätt att samarbeta med. Rak, realistisk och tydlig i sin kommunikation samt trevlig. Mycket nöjd med resultatet av min försäljning! "
Carina S68 veckor
Verifierad kund
"En otroligt tillgänglig och hängiven mäklare som man får fullt förtroende för från första stund. Jag har haft att göra med Magnus till och från i flera år och har alltid känt mig trygg i processerna med honom vid rodret. Rekommenderas å det varmaste!"
Adam R71 veckor
Verifierad kund
"Magnus är lyhörd för önskemål, tydlig med egna idéer. Tar grund i rimlighet och relevans men med mycket energi och stark motivation. Vi är supernöjda och rekommenderar honom till dig som ska sälja. "
Jonas K76 veckor
Verifierad kund
"Proffisonell, pålitlig och ordningsam. Att välja Magnus till att sälja min lägenhet även denna gång var ett givet val. Mycket nöjd. "
Fredrik S79 veckor
Verifierad kund
"Magnus listened to what we wanted, kept us in the loop at all times and offered a very professional service. This is the third time Magnus has helped us sell our place and every time has been smooth and successful. A great guy to work with!"
Kirsty S87 veckor
Verifierad kund
"Magnus gjorde ett alldeles strålande jobb med försäljningen av vår lägenhet, vi kan bara tacka och buga. Framförallt lyssnade Magnus på våra önskemål och han var väldigt flexibel, jag upplevde en stor skillnad där jämfört med andra mäklare. Allt funkade bra och var smidigt genom hela processen, Magnus är väldigt erfaren, proffsig men samtidigt charmig och väldigt trevlig!"
Yara A90 veckor
Verifierad kund
"sssksjsjsn djsnjdnsjcbsjc csjbncijsdncisd c cijsdncisdncis sdicnsdicsoi nosidncsidnc "
Jack S92 veckor
Verifierad kund
"Har tidigare både köpt och sålt med Magnus som mäklare, och valet blev därför väldigt enkelt när vi skulle sälja igen. Han är verkligen otrolig i bemötandet för såväl köpare som säljare. Trevlig, engagerad, smidig, kunnig och förtroendeingivande. Uppfyller allt vi önskar av en mäklare. Rekommenderas starkt! "
Linn E93 veckor
Verifierad kund
"Magnus ser till att man som köper har fått all information, svarar på frågor snabbt och proffesionellt. Toppenmäklare som är både trevlig och förklarar tydligt läget och vad som sker. Rekommenderar varmt"
Alex D93 veckor
Verifierad kund
"Jag sålde en lägenhet via Magnus. Han levererade på topp i alla moment av processen och höll mig hela tiden i loopen. Jag är väldigt nöjd med Magnus! "
Christoffer R94 veckor
Verifierad kund
"Magnus Persson var väldig trevlig och informativ och gjorde vårt köp smidigt och bra för både oss köpare och säljaren."
Christoffer H94 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag trivs fantastiskt bra i min livsstil som fastighetsmäklare, vilket jag har gjort sedan dag ett då jag inledde min karriär för drygt nio år sedan. Född och uppvuxen i Dalarna, men bor sedan 2011 på Södermalm där jag trivs hur bra som helst. Jag kan dessa gator innan och utan och som den tävlingsmänniska jag är går jag aldrig in i någonting halvhjärtat, utan tvärtom ger jag alltid absolut maximalt av mig själv. Detta har under åren resulterat i att få förtroendet att förmedla drygt 450 lägenhetsförsäljningar. Av mina kunder beskrivs jag ofta som lyhörd, förtroendeingivande, flexibel, professionell och positiv. En stor drivkraft jag har är att få se det breda leendet på mina kunders läppar efter en väl genomförd försäljningsprocess. Varmt välkomna att kontakta mig!

Mina försäljningar

Magnus Persson

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

073-043 99 89

magnus.persson@husmanhagberg.se

Boka tid med Magnus direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg