KarriärOm oss

Josefine Schöön

Hemma överallt Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Din mäklare på Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Kontakta mig

Josefine Schöön

Josefine Schöön

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven

Omdömen från mina kunder

"Jag köpte en lägenhet på Södermalm via Josefine i år. Redan på visningen var hon väldigt professionell, personlig och insatt. I de frågorna hon inte visste på rak arm såg hon till att höra av sig till säljaren direkt och återkopplade snabbt. Processen till att köpa kändes trygg och Josefine fanns tillgänglig via telefon och sms för stora som små frågor. Vi lyckades hitta en tid snabbt för kontraktskrivning och den kändes väldigt proffsig och hon gav en tydlig genomgång av alla bilagor och paragrafer utan att stressa igenom och gav utrymme för mig att landa och känna mig trygg i köpet. Kan absolut tänka mig att anlita Josefine när det väl blir dags för mig att sälja. "
Elin E2 veckor
Verifierad kund
"Vi har varit i kontakt med Josefine dels som köpare, dels som säljare av vår lägenhet. Vi har varit väldigt nöjda med Josefine och vi har känt ett stort förtroende för henne i båda processerna. Hon har kommit med bra råd och uppmaningar samt varit väldigt bra i sin kommunikation och i sitt arbetssätt. Vi sålde vår lägenhet till ett pris som vi inte trodde vi kunde räkna med i dessa tider och vi förstår att Josefine har arbetat hårt i kontakten med budgivarna samt gett goda råd om när det är bra att lägga ut lägenheten till försäljning. Vi kan varmt rekommendera Josefine! "
Anna B4 veckor
Verifierad kund
"Hej jag har precis köpt en lägenhet, det var mitt första köp! Jag tyckte att hon var väldigt duktig, vänlig och professionell. Hon var även bra på att hjälpa mig förstå mig på hur allt fungerade som förstagångs köpare! 5/5 från mig!"
Lukas L4 veckor
Verifierad kund
"Hej, vi har precis köpt lägenhet och är väldigt nöjda med hela processen. Josefine var mycket trevlig och professionell i sitt bemötande, hade redan från början fått med all information vi som köpare ville se och höll löpande kontakt med oss under budgivningen och informerade tydligt om nästa steg (tex när budgivingen "stängde" för kvällen, när hon var upptagen i andra möten). Jag kan varmt rekommendera henne, seriös, professionell och samtidigt personlig i sitt bemötande. "
Elisabet L4 veckor
Verifierad kund
"Jag tycker att Josefine var engagerad och jobbade hårt för att få till en affär, i dessa tider är det helt klart en utmaning. "
Nadja B6 veckor
Verifierad kund
"Det här var andra gången jag anlitade Josefine och har varit lika nöjd båda gångerna. Hon är alltid supertrevlig och tydlig med sin/vår målsättning. På en marknad som inte varit helt lätt har hon tagit rätt beslut för att nå en affär. "
Anton R7 veckor
Verifierad kund
"Jag hade ingen bra erfarenhet av mäklarna tidigare. Josefine Schöön har ändrat mig totalt. Hon är väldigt snäll, mycket professionell, empatisk. Hon höll mig informerad hela tiden och svarade fullt ut på alla mina frågor. Förutom att ha glädjen att ha ett nytt hus är jag också glad över att känna en person som Josefine. Andra som säljer eller köper saknar mycket om de inte känner Josefine. Om jag bestämmer mig för att sälja huset kommer jag absolut att leta efter Josefine för att förmedla processen, om hon är tillgänglig förstås. Hon har en ljus framtid."
Onur D8 veckor
Verifierad kund
"Väldigt strukturerad, kunnig, tänkte på alla detaljer, tillmötesgående. Fick till slut ett bra pris för min lägenhet, så det blev ett bra resultat. "
Per H9 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, driven och tydlig mäklare som lyckades medla fram en snabb och ömsesidig affär mellan oss (köparna) och säljarna. "
Caroline Mee Soon H17 veckor
Verifierad kund
"Extremt ambitiös och personlig mäklare som genom att vara tydlig med hur hon arbetar och lyhörd för våra funderingar lyckades ro hem en affär i en väldigt tuff marknad. Vi har använt Josefin tidigare och kommer göra det nästa gång vi säljer - mer än så behöver man väl inte säga. "
Johan T18 veckor
Verifierad kund
"Josefine har varit en klippa i en stökig marknad. Alltid professionell och transparent - och med hög ambitionsnivå. Vi skulle varmt rekommendera henne för vem som helst som vill sälja sin bostad. "
Ida P18 veckor
Verifierad kund
"Mycket nöjda med Josefins insats vid försäljning av vår lägenhet. Kan varmt rekommenderas! "
Johanna S18 veckor
Verifierad kund
"Trevlig, proffsig, rekommenderar starkt"
Gustav S19 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra mäklare. Snabb och tydlig."
Daniel A19 veckor
Verifierad kund
"Väldigt nöjda med Josefine! Trevligt bemötande och smidigt hanterat, kan rekommendera! "
Anna Tove A21 veckor
Verifierad kund
"Mycket förberedd, snabb, envis och trevlig mäklare. Rekommenderas varmt."
Jakob K21 veckor
Verifierad kund
"Väldigt engagerad och ambitiös mäklare, kan verkligen rekommendera henne varmt! Väldigt tydlig och realistiskt, vilket kändes tryggt. Alltid snabbt svar och trevligt bemötande. Toppen!"
Ylva L21 veckor
Verifierad kund
"Överlag positiv upplevelse av en mäklare jag använt förut och skulle använda igen. Hon lyckades få till en försäljning till ett okej pris på en väldigt svår marknad, vilket jag i efterhand är mycket tacksam för."
Simon L21 veckor
Verifierad kund
"Köpet gick smidigt och proffsigt till."
Karolina A22 veckor
Verifierad kund
"Ett tryggt och professionellt intryck rakt igenom. En väldigt bra närvaro som gör att man känner sig delaktigt i processen."
Arvid H22 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att jobba som fastighetsmäklare är något som är självklart för mig då jag drivs av nya utmaningar, vilket det här yrket alltid ger. Jag är dalkulla, född och uppvuxen i Leksand, men bor numer på Södermalm och trivs precis lika bra som hemma. Jag älskar alla delar av söder, allt från Hornstull och Reimersholme till Skanstull och områdena runt Sofia kyrka. Min favoritplats är Ivar Los park belägen på Mariaberget med en fantastisk utsikt! Min målsättning och fokus är att alla parter i en affär ska känna sig nöjda och trygga då det är viktigt för mig att se dig som människa och hjälpa dig igenom din största affär i livet, oavsett tidigare erfarenhet av bostadsförsäljning. Vill du ha en mäklare med ett högt driv, ett stort och personligt engagemang samt någon som älskar sitt jobb ska du kontakta mig - oavsett om det gäller en kostnadsfri värdering eller en framgångsrik försäljning. Tillsammans kommer vi att sträva efter bästa resultat!

Mina försäljningar

Josefine Schöön

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

070-7123593

josefine.schoon@husmanhagberg.se

Boka tid med Josefine direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg