Josefine Schöön

Hemma överallt Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Din mäklare på Stockholm Södermalm / Gamla Stan

Kontakta mig

Josefine Schöön

Josefine Schöön

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven

Omdömen från mina kunder

"Mycket trevlig och professionellt! "
Björn P4 veckor
Verifierad kund
"Jag fick hjälp att sälja mig första lägenhet av Josefine och kan verkligen rekommendera henne! Som förstagångssäljare kändes det tryggt att ha en mäklare som är rak och ärlig, kommunikativ och som höll mig informerad och uppdaterad i varje steg i säljprocessen. Jag upplevde Josefine som mycket kunnig och målinriktad. Kunde inte haft en bättre mäklare än Josefine!"
Johanna R8 veckor
Verifierad kund
"Josefine är utan tvekan en av de bästa mäklare jag någonsin träffat. Under en skakig marknad har hon varit vår trygga punkt med kloka råd och vägledning. Vi är jättenöjda med vår försäljning och rekommenderar Josefine till alla! "
Sofia Magdalena E9 veckor
Verifierad kund
"Jag träffade många mäklare men valde Josefine pga att jag upplevde henne förtroendeingivande, tävlingsinriktad och kommunikativ. Något som jag verkligen har värdesatt är att hon är snabb på att återkoppla och engagerad. "
Jessica X9 veckor
Verifierad kund
"Josefine sålde nyligen en lägenhet åt oss. Jag tycker att Josefin är en driven och ödmjuk mäklare som tar ansvar fullt ut och skapar värde både i kommunkation och resultat. Vi är väldigt nöjda med samarbetet med Josefin. "
Gabriella L9 veckor
Verifierad kund
"Enbart positiv upplevelse. Josefine är flexibel, tydlig och det märks att hon brinner för sitt jobb och gör det där lilla extra. Jag hade inte kunnat ha en bättre köpprocess. "
Amanda Å9 veckor
Verifierad kund
"Josefine Schöön är rak i sin kommunikation, samtidigt som hon är bra på att lyssna. Det förmedlar trygghet för både säljare och köpare. Hon klev in som mäklare i ett trassligt läge och ledde processen i hamn med en suverän mix av erfarenhet, kunnande, vänlighet, respekt och skarp analysförmåga. Rekommenderas varmt! "
Puck E9 veckor
Verifierad kund
"Josefine var toppen! Hon svarade alltid snabbt på meddelanden, kändes väldigt reko och mån om att allt skulle gå rätt till för samtliga parter. Engagerad, hjälpte till med att lösa alla frågor som uppstod. Och väldigt bra pollplank genom hela processen. Kändes tryggt. "
Louise C10 veckor
Verifierad kund
"Josefine har varit väldigt tydlig och hjälpsam under hela säljprocessen. Från start till mål har Josefine kommunicerat med alla parter på ett jättebra sätt och dessutom levererat stort på säljfronten!"
Samuel S10 veckor
Verifierad kund
"Josefine var toppen! Hjälpsamt, pålitlig och snabb när det behövdes! "
Nicholas C10 veckor
Verifierad kund
"Så himla nöjd med Josefine som mäklare!! Fick direkt ett supergott intryck av henne, och som förstagångssäljare var det tryggt att ha någon som Josefine att ta en igenom processen, särskilt i denna marknad. Hon är proffsig, kunnig, noggrann och grym på att kommunicera. Så tacksam och rekommenderar verkligen Josefine till alla som behöver en mäklare!"
Jenny A10 veckor
Verifierad kund
"Josefine är en professionell, kunnig och noggrann mäklare. Hon visar stort engagemang och arbetar kreativt och effektivt. Josefine finns alltid till hands och uppdaterar regelbundet. Josefine utför sitt arbete grundligt och med med stor energi. "
Christina A11 veckor
Verifierad kund
"Supernöjda! Josefine har från första stunden varit trevlig, genuin, ärlig, flexibel och proffsig. Hon har hållit oss uppdaterade under hela processen och kämpade hela vägen in i mål för att vi skulle bli nöjda. Varma rekommendationer!"
Michael W12 veckor
Verifierad kund
"Josefine är toppen! Hon är väldigt professionell och kunnig, och man känner sig direkt säker med henne. Jag uppskattade också väldigt mycket att hon är klar och tydlig i sin kommunikation, och man känner sig aldrig bortglömd eller nedprioriterad. För mig kändes det viktigt att få regelbundna uppdateringar, vilket hon gjorde superbra! En kanonmäklare helt enkelt, kan varmt rekommendera henne!"
Linda H12 veckor
Verifierad kund
"Josefine gjorde ett väldigt bra jobb. Hon är mycket seriös och ansvarsfull och slarvar inte med några detaljer. Redan vid första mötet kände jag att Josefine är en person jag kan lita på, och jag tror att en av anledningarna till att allt gick bra var att även potentiella köpare kände samma sak. Josefine har också, såvitt jag kan bedöma, järnkoll på marknaden, vilket skapar säkerhet och trygghet för såväl säljare som köpare."
Magnus O14 veckor
Verifierad kund
"Josefine var grymt bra. Hon skiljer ut sig i mängden. Trevlig, kunnig, tillgänglig, snabb och noggrann! "
Eva H14 veckor
Verifierad kund
"Redan från början kände vi stort förtroende för Josefin Schöön. Just trovärdigheten är något som för oss var det viktigaste i valet av mäklare. Tryggt och säkert lotsade Josefine Schöön oss igenom hela försäljningsprocessen med bra strategitänk och känsla för det aktuella läget på bostadsmarknaden. Vi kan varmt rekommendera henne för dig som vill ha en mäklare med kvalitet."
Maria O14 veckor
Verifierad kund
"Josefine var mycket trevlig, tydlig och lätt att ha att göra med. Besvarade alla våra frågor snabbt och hjälpte oss genom processen på ett smidigt sätt. Starka rekommendationer!"
Sara M14 veckor
Verifierad kund
"Josefin är både duktig och snabb i sin komminikation. Jag kände mig mycket trygg med hennes råd och upplägg genom hela försäljningen."
Nadine M22 veckor
Verifierad kund
"Väldigt tydlig och noggrann vid avtalsskrivning. Det uppskattades. Josefine var även väldigt trevlig och professionell. "
Fanny S23 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att jobba som fastighetsmäklare är något som är självklart för mig då jag drivs av nya utmaningar, vilket det här yrket alltid ger. Jag är dalkulla, född och uppvuxen i Leksand, men bor numer på Södermalm och trivs precis lika bra som hemma. Jag älskar alla delar av söder, allt från Hornstull och Reimersholme till Skanstull och områdena runt Sofia kyrka. Min favoritplats är Ivar Los park belägen på Mariaberget med en fantastisk utsikt! Min målsättning och fokus är att alla parter i en affär ska känna sig nöjda och trygga då det är viktigt för mig att se dig som människa och hjälpa dig igenom din största affär i livet, oavsett tidigare erfarenhet av bostadsförsäljning. Vill du ha en mäklare med ett högt driv, ett stort och personligt engagemang samt någon som älskar sitt jobb ska du kontakta mig - oavsett om det gäller en kostnadsfri värdering eller en framgångsrik försäljning. Tillsammans kommer vi att sträva efter bästa resultat!

Mina försäljningar

Josefine Schöön

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

070-712 35 93

josefine.schoon@husmanhagberg.se

Boka tid med Josefine direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg