190

Ersmark, Umeå

Majvägen 1

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Boarea100 kvm
Biarea100 kvm
Tomtarea797 kvm
Byggår1972
Driftskostnad3,413 kr/månad

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Snart kommer detta välplanerade kedjehus på gaveltomt ut till försäljning! Huset håller hög standard med renoverat kök och badrum. Genomgående ljusa ytskikt och stort uterum som vetter mot baksidan och den fina trädgården. Här bor du i ett barnvänligt området endast 10 minuter från centrum. Varmt välkomna att kontakta ansvariga mäklare redan idag för mer information!

Om området

Ersmark ligger ca 8 km norr om Umeå och är från början en medeltida bondby som är äldre än Umeå stad själv. Hit flyttar mest barnfamiljer som söker en trygg, lugn och behaglig tillvaro med närhet till natur och fritid. Här finner du villaområden med mycket natur runt hörnet. Det finns både äldre och nyare kvarter. Lugna villagator med lite genomfartstrafik. I "gammbyn" och vid Tået är karaktären mer som på landet med öppna vyer över landskap, får och hästar som betar i hagar och många röda Västerbottensgårdar. Ersmark är en större by men med känslan av en liten. Här hälsar man på varandra när man möts även om man inte känner varandra. Detta är en aktiv, idrottsintresserad by med engagerade människor. Ersmark har fin natur med motionsspår och idrottsplats. På vintern brukar det finnas två skridskobanor i byn samt ett skidspår på ängen vid skolan. Närhet till många skoterleder.

NÄRSERVICE
I byn finns en mack som säljer dagligvaror och här finns även en pizzeria. Endast några kilometer till Ersboda, här finns ett av Norrlands största och mest kompletta handelsområde – Stora Birk med mataffärer, butiker, bilaffärer, hantverkare, verkstäder, restauranger, caféer, frisörer, möbelaffärer, företagsservice, färghandlare, bensinstationer, gym, bowling, idrottsklubbar.

KOMMUNIKATION
God busskommunikation till centrum.

SKOLOR OCH OMSORG
Ersmarks skola F-5
Förskolor och fritids

Viktiga dokument & länkar

Bra att veta om budgivning Vitec
Undersökningsplikt_felansvar villa
Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Boarea
100 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
100 kvm
Byggnad
Byggnadsår
1972
Byggnadssätt
Fastighetsbeteckning
Ersmark 6:103
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 40,953 / år
Driftskostnad, varav
VA
SEK 9,800
Uppvärmning
SEK 29,353
Renhållning
SEK 1,800
Kommentar
Uppvärmingskostnaden är beräknad på 26478 kWh (senaste 12mån) med Umeå energis "fastpris 3år". I uppvärmingskostnaden är hushållsströmmen inräknad. Det är en 20A säkring.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,253,000
Byggnadsvärde
SEK 1,537,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,023,500
Tomt
Areal
797 kvm
Planbestämmelser
Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Nyttjanderätt Område

Karta

Ersmark Umeå

Majvägen 1

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg