MED6EA3E4E2C3514CFDA82F66CE7C8CEA26

Brf Victorem - Parhus

Nyproduktion

Svinninge, Åkersberga

Lindgårdsvägen 17B - lgh 1001

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,997 I avgiften ingår föreningens fastighetsförsäkring, kapitalkostnader och fondering för yttre underhåll.
TypParhus
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum6 rok
Boarea129 kvm
Lägenhetsnummer1001
Byggår2020
Driftskostnad1,823 kr/månad

Utgångspris: SEK 6,250,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Det sista av sex stycken parhus bjuds ut till försäljning. I populära och attraktiva Svinninge, med en direkt närhet till havet, naturen och Stockholms Skärgård uppförs nu Brf Victorem – 12 stycken bostadsrätter av högsta klass. Victorem omfattar parhus, minivillor och på sikt även studiohus. Bostäderna håller en genomgående hög standard med generösa uteplatser, fina trädgårdstomter, påkostade materialval och ytskikt. Ingenting har lämnats åt slumpen, allt är genomtänkt och färdigt för inflytt inom kort - utan dyra tillval eller tillkommande kostnader. Låg belåning i föreningen medför mycket förmånliga månadsavgifter! Tillträde till bostäderna kommer kunna ske Q4 2020.

- 5 av 6 parhus är sålda -
- 3 av 3 studiohus är sålda -

Om Bostäderna:
Läget är slående, med en härlig utsikt mot havet. Totalyta om ca 170 kvm med egen plan trädgårdstomt samt rymlig trädäckad altan, i ett direkt söderläge. Boarean är uppmätt till 129 kvm och den oinredda vinden har en totalarea om 48 kvm. Husen är utformad för social samvaro med stora och rymliga sällskapsytor. Till parhusen hör två p-platser.

Entréplanet bjuder på härliga sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusinsläpp och direktaccess till uteplatsen. Smakfullt och påkostat kök från Marbodal. Köksutrustningen består av vitvaror från Smeg. Rymlig tvättstuga med arbetsbänk, ho samt tvättmaskin och torktumlare från Smeg. I tvättstugan står husets värmepump placerad. Vattenburen golvvärme på båda planen.

På övre plan möts man av ett allrum, med gott om plats för möblering, också här vacker vy mot havet och båtarna. Här kan man enkelt avskärma till ytterligare ett sovrum om så önskas. Övervåningen har fyra stycken sovrum, varav två av dessa har utsikt mot havet. Stort vindsutrymme med hög takhöjd och gott om möjlighet till extra förvaring.

Om området:
Lindgårdsvägen är den perfekta adressen för er som söker ett lugnt, havsnära, barnvänligt och lantligt läge men ändå med närhet till all tänkbar shopping och samhällsservice. På ca 15 minuters avstånd når man såväl Åkersberga Centrum, Täby Centrum, Arninge Köpcentrum och mysiga Vaxholm.

Kommunikationerna till Svinninge är utmärkta. Ett stenkast bort finns busshållplats som dagtid trafikeras flera gånger per timme. Till Stockholm innerstad kör man med bil på ca 25 minuter. Området växer stadigt och det finns många bra förskolor och skolor i närheten.
För er som uppskattar tillgång till havet har Svinninge gott om båtplatser, båtklubbar samt badplatser.

Om området

Med sin närhet till havet och skärgården, bara 25 min från Roslagstull, är Svinninge ett mycket populärt område. Attraktivt för de som vill bo nära havet men ha närhet till Stockholm. Som en treklöver ligger Österskär, Resarö och Svinninge kring Trälhavet och Resarö ström. Oavsett var man bor i området, är det bara några minuter till närmsta bad- eller båtplats.

Kommunikation

Buss 629 går mot Danderyds sjukhus - Åkersberga. Vid Kulla vägskäl finns även infartsparkering, där kan man även ta buss 670, 680 samt nattbuss 699, snabbussar från Vaxholm. I Rydbo finns Roslagsbanan som trafikerar sträckan Östra station - Österskär.

Närservice

På bara några minuter med bil kommer du till Arninge C eller Åkersberga C, båda med ett brett utbud av butiker och service.

I området med omnejd finns flera privata familjedaghem och vid Skåvsjöholm finns förskolan Skåvan (fler planeras). I Rydbo finns såväl privat och kommunal för- och grundskolor. Mer info; www.osteraker.se

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Magiskt vardagsrum!

Vardagsrum

Trivsam uteplats med direkt närhet till havet

Fantastiskt vardagsrum med generösa fönsterpartier med utblick mot havet

Matplats med plats för 6-8 personer

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Genomgående ljusa väggar och antikvitt ektarkettgolv samt spröjsade fönster.
Genomgående vattenburen golvvärme på båda plan.

---ENTRÉPLAN---
HALL
Välkommen in! Här välkomnas du av en trevlig vy direkt in i bostaden. Plats för avhägning av dina ytterkläder. Ljusa väggar och antikvitt tarkettgolv.

KÖK
Snyggt kök från Marbodal med gråa luckor och lådor samt läckra bruna läderhandtag. Rostfri kyl och frys från Smeg. Blandare från Mora, integrerad diskmaskin, induktionshäll och ugn med fläkt ovan från Smeg. Öppen härlig planlösning mot vardagsrum med mängder av spröjsade fönster.

VARDAGSRUM
Luftigt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och dörr ut till altanen på baksidan. Här finns plats för soffgrupp och matgrupp för ca 6-8 personer.

BADRUM
Helkaklat badrum med vita kakelplattor och kalkgrått klinkergolv. Toalett och dusch samt kommod med förvaring under. Fönster ovan för fint ljusinsläpp.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga med praktisk groventré. Här finns husets frånluftsvärmepump, tvättmaskin och torktumlare. Arbetsbänk i vit laminat och rostfri ho med Mora blandare. Ljusa väggar och grått klinkergolv med skön golvvärme.

---ÖVRE PLAN---
Snygg gråmålad trappa som leder dig upp till övre plan.

ALLRUM
Här har du ett härligt allrum med plats för soffgrupp och TV-hörna. Fönster för ljusinsläpp. Ljusa väggar och antikvitt ektarkettgolv.

MASTERBEDROOM
Rymligt sovrum med fantastisk havsutsikt. Här finns tre garderober för dina kläder. Fönster i två väderstreck. Ljusa väggar och antikvitt ektarkettgolv

SOVRUM
Trivsamt sovrum med fönster åt två håll för fint ljusinsläpp med utblick mot grannarna. Här finns en garderob med plats för dina kläder. Ljusa väggar och antikvitt ektarkettgolv.

SOVRUM
Bra sovrum med fantastisk havsutsikt och en garderob med plats för dina kläder. Ljusa väggar och antikvitt ektarkettgolv.

SOVRUM
Rymligt sovrum med en garderob med plats för dina kläder. Ett fönster för ljusinsläpp och vädring.

BADRUM
Smakfullt helkaklat badrum med vita kakelplattor och kalkgrått klinkergolv med skön golvvärme. Grå snygg kommod med Mora blandare och rymlig låda för förvaring. WC och dusch. Här finns förberett att placera badkar, om så önskas.
Antal rum
6 rum
Boarea
129 kvm
Areakälla
säljarens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 6,250,000 Utgångspris
Avgift
SEK 3,997 I avgiften ingår föreningens fastighetsförsäkring, kapitalkostnader och fondering för yttre underhåll.
Driftskostnad
SEK 21,875 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,225
VA
SEK 4,258
Uppvärmning
SEK 7,364
Renhållning
SEK 2,500
Försäkring
SEK 3,500
Övrigt
SEK 2,028
Kommentar
Övrigt avser kostnad för bredband, tv samt telefoni.
Andel i föreningen
10.82 %
Kommentar till andelstal
Andel av årsavgift har ej gått att få fram av den ekonomiska förvaltaren.
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans parhus
Byggnadsår
2020
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk ventilation
Energideklaration
Ej utförd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Isolerad vind med hög takhöjd.
Förening
Namn
Brf Victorem
Organisationsform
Bostadsrätt

Karta

Svinninge Åkersberga

Lindgårdsvägen 17B - lgh 1001

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg