MEDFACC4FC95A064778974E8E4966DDBE32

Välskött och lugnt belägen 3:a i stambytt fastighet.

Kallhäll, Järfälla

Kopparvägen 55, 2 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,108 Inkl. värme, vatten och TV (Digital-TV med grundutbud via ComHem)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea77 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer159
Byggår1961
Driftskostnad300 kr/månad

Som utgångspris: SEK 1,675,000

Välplanerad och lugnt belägen 3:a på återvändsgata och i stambytt fastighet. Lägenheten som är ca 77 kvm, fördelas över en hall med gott om plats för bra förvaring, nyrenoverat och stambytt (2019) duschrum med tvättmaskin, kök med utblick mot grönska på baksidan, två sovrum samt en trivsam sällskapsdel som rymmer både mat- och sittgrupp. För den varmare årstiden finns en balkong som vetter mot husets framsida. Inflyttning beräknas ske i december eller enligt överenskommelse. Centralt läge med en kort promenad till Kallhälls Centrum och pendeltåg samt underbar natur och bad runt knuten.

Om området

Kallhäll är en stadsdel i Järfälla kommuns norra delar som utgörs av såväl småhus som flerbostadshus. Det pågår en omfattande ombyggnation av Kallhälls centrum som omfattar både bostäder och handelslokaler. Väster om centrum ligger Mälaren som erbjuder två badplatser, Kallhälls- och Bonäsbadet samt två båtklubbar. Utöver detta finns Görvälns naturreservat och närhet till Järvafältet samt 4H-gård. Kallhäll erbjuder strandnära bostäder. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor finns i området. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Från Kallhäll tar ni er snabbt ut på såväl E18 som E4:an som gör att till exempel Arlanda ligger på bekvämt avstånd. Modern och utbyggd pendeltågsstation från 2016. Resan till Stockholms city tar 24 minuter. Tåg stannar också för vidare transport mot bl.a. Enköping och Västerås. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden. Bussarna tar dig till såväl Jakobsberg och Stäket med natursköna Ängsjö som till kringliggande kommuner.

Närservice

I Kallhälls centrum pågår en omfattande ombyggnation och här erbjuds idag bibliotek, restauranger, frisör, läkar- och tandläkarmottagning samt ett flertal olika affärer. I närbelägna Stäket finns även en större byggvaruhandel.

Parkering

Stora och utbyggda pendlarparkeringar finns i närheten av centrum.

Bilder

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
77 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Bra hall i vinkel som öppnar upp mot lägenhetens samtliga rum. Golvet har vinylmatta och väggarna har tapet. Här finns också tre garderober/linneskåp för bra förvaring.
Kök med matplats
Köket som ligger direkt in till vänster, har vinylmatta på golvet och målade väggar. Köksluckor i en ton av aprikos. Vitt kakel finns över diskbänk och bänkskivor i laminat. Den maskinella utrustningen består av spis med häll från Electrolux samt äldre kyl/frys.
WC/duschrum
Snyggt duschrum som i samband med stambytet totalrenoverades. Väggarna har vitt liggande kakel och golvet har klinker i en grå ton. Duschplats med duschväggar, vägghängd wc, handfat, badrumskåp och handduksvärmare i krom.
Sällskapsdel
Trivsam sällskapsdel som rymmer både en matgrupp samt sittgrupp. Golvet har ekparkett och väggarna har en ljus strukturtapet.
Sovrum
Det större sovrummet har linoleummatta samt mönstrad tapet.
Sovrum
Det andra sovrummet som har utgång till balkongen, har linoleummatta samt randig tapet.
Två förråd
I anslutning till hallen finns två praktiska förråd som båda har vinylmatta, målade väggar och förvaringshyllor. Separat frys som medföljer köpet finns i ett av förråden
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 9, hiss finns
Pris
SEK 1,675,000 som utgångspris
Avgift
SEK 5,108 Inkl. värme, vatten och TV (Digital-TV med grundutbud via ComHem)
Driftskostnad
SEK 3,600 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,600
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.3943 %
Andel av årsavgiften
0.3943 %
Tillträde
Dec 2020, eller enl. ök.
Byggnad
Byggnadstyp
9-våningshus med hiss
Byggnadsår
1961
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 1/16/2020
Energiklass
E
Energiprestanda primärenergital
134 kWh/m² och år
Övriga byggnader
Vid husets entré finns ett lättåtkomligt förråd på ca 3 kvm.
Förening
Namn
Brf Koppartackan i Järfälla
Om föreningen
Välkommen till Brf Koppartackan som består av 304 lägenheter, 76 lokaler inkl förråd med hyresrätt samt 31 garage varav ett för motorcyklar. Föreningen består av två fastigheter, Kopparvägen 43 - 53 och Kopparvägen 55 - 65.

Renoverade föreningslokaler finns i port 47 för umgänge och fest. Det finns även en övernattningslokal samt bastu, cykelförråd, pingisrum, grillplats och bollplan, entré- och vindsförråd. I varje hus på entréplan finns det tre tvättstugor, en för grovtvätt och två för vardagstvätt. I anslutning till grovtvättrummet finns ett stort torkrum, som kan nyttjas för torkning av mattor, filtar och andra utrymmeskrävande textilier.
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
304
Antal lokaler i föreningen
76
Tv och bredband
Com Hem är TV-distributör. I hyran ingår ett analogt grundutbud och Digital-tv Small. Bredband kan även erhållas genom ComHem.
Bredband genom Ownit AB 149 kr/mån.
Parkering
För boendeparkeringstillstånd utgår en engångskostnad på 250 kr, därefter 100 kr/månad. Parkering kan ske på valfri, ledig plats (bakom fastigheten samt vid vändzonen utav kopparvägen).
För 12 månaders boendeparkering krävs ett parkeringstillstånd och ett avgiftskvitto på 1200 kronor. Kvitto på parkeringsavgiften beställs via Q-park telefon 0771-96 90 00.
Ett boendeparkeringstillstånd kan överlåtas från säljare till köpare.

Till de 31 st garageplatserna är det separat kö, ca 25 st (5-7år) Garageplats kostar 355 kr/mån.
Renoveringar
1991 Fasaderna renoverades, balkongerna byttes ut och de gamla fönstren ersattes med nya tre-glasfönster.
2006 Fjärrvärme installerades
2019 Stambyte utfördes
2019 Hissar byttes
Ekonomi
Ingen avgiftshöjning under 2016.
Avgiftshöjning med 2% år 2017 och med 5% för både 2018 och 2019.

Teknisk och Ekonomisk förvaltning sker genom HSB Norra Stor Stockholm.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,163
Pantsättningsavgift
SEK 465
Övrigt
Se gärna föreningens hemsida som har mycket bra information till dig som köpare: http://www.brfkoppartackan.se

Karta

Kallhäll Järfälla

Kopparvägen 55, 2 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg