MED87CF3A8249B848E4A2F068F964759AE9

Högst upp i byggnaden

Jakobsberg - Söderdalen, Järfälla

Hättkvarnsgatan 7 vån 3

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,941 inkl värme, sopor (Sep. debitering Bredband/Tv/Ip-tel 220kr/mån obligatorisk)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea47 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer41305
Byggår2016
Driftskostnad336 kr/månad

Acceptpris: SEK 1,995,000

Nu har ni tillfälle att förvärva en modern lägenhet om 2 ROK på ca 47 kvm högst upp i byggnaden i det nya attraktiva området Söderdalen. Denna pärla erbjuder stora härliga sällskapsytor, lättmöblerat vardagsrum med utgång till en solig balkong, rofyllt sovrum med stora garderobspartier. Kök och vardagsrum i öppen planlösning där man också finner matsalsdel för 4-6 pers och ett stort och modernt badrum med kombinerad tvätt/tork.

Centralt beläget med gångavstånd till P-tåg, sporthall och bara en cykeltur bort finner ni badstrand och promenadstigar.

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Söderdalen har ett centralt läge med närhet till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det 21 minuter till Stockholm central. Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E4 in till Stockholm, tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista.

Närservice

Förutom ett hundratal butiker och restauranger i Jakobsbergs centrum finns också bibliotek, post- och bankkontor, flera läkarmottagningar samt barnavårdscentral. I Viksjö centrum finns en mycket omtyckt Ica Kvantum. Vid Barkarby Handelsplats finns IKEA och över 80 butiker och varuhus samt Stockholm Quality Outlet.

I Jakobsberg finns ett tiotal grundskolor för årskurs F-5 och flera av dem har även årskurs F-9. De flesta ligger inom promenad- alternativt cykelavstånd från Söderdalen. Här finns även ett tiotal förskolor, både i privat och i kommunal regi. Dessutom finns det många familjedaghem som alternativ till förskola. Inom Söderdalen planeras för två nya förskolor.

Parkering

Ett parkeringshus byggs som bullerskärm mot järnvägen och för besökare kommer det att finnas parkering längs gatorna.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
47 kvm
Areakälla
föreningens information
Entré
Välkomnande entré med klädförvaring i anslutning till entrén
Rymliga ytor som uppfyller tillgänglighetskrav
Säkerhetsdörr
Kök
Genomarbetad, utvald grundinredning.Ergonomisk arbetsbänk med yta i laminat samt lättstädade ytor.Snålspolande blandare i krom. Dämpade och väldesignade fullutdragslådor. Modern och energisnål induktionshäll, integrerad diskmaskin, smidig spiskåpa med god belysning. Rostfria vitvaror med bra energiklass och heltäckande diskho. Kakel som stänkskydd
Badrum
Fräscha och helkaklade badrumsväggar med vackra och lättskötta klinkergolv. God förvaring i kommod och väggskåp. Eluttag med säker placering. Energiklassad kombimaskin Praktisk arbetsbänk över tvättutrustning. Neutral duschvägg i klarglas

Vardagsrum
Stilsäker och genomgående inredning med naturligt vacker ekparkett samt enhetligt målade väggar i hela bostaden samt fönsterbänkar i natursten
Flera eluttag i varje rum
Uteplats
Mysig balkong med plats för din favorit cafeset, perfekt plats i bostaden där du kan avnjuta din morgonkaffe, risken finns att du stannar där hela dagen för att det gör solen.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3, hiss finns
Pris
SEK 1,995,000 Acceptpris
Avgift
SEK 2,941 inkl värme, sopor (Sep. debitering Bredband/Tv/Ip-tel 220kr/mån obligatorisk)
Driftskostnad
SEK 4,030 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,500
VA
SEK 1,530
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Driftkostnader bygger på byggherrens kalkyl, Mer information finner du också i ekonomiskaplanen
Andel i föreningen
0.646 %
Andel av årsavgiften
0.638 %
Tillträde
Ö.K
Byggnad
Byggnadstyp
4-våningshus med hiss
Byggnadsår
2016
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
FTX-system
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas fönster
Förening
Namn
Vindmöllan
Om föreningen
2012 var det här ett uttjänt industriområde. Ingen kunde kanske riktigt tro på visionen om ett femtontal bostadskvarter med cirka 1 250 nya lägenheter. Men nu växer Söderdalen och är beläget endast 19 minuter från Stockholms city, ytterligare en pendeltågsnedgång har även öppnat som vetter mot bostadsområdet. I kvarteret Vindmöllan har JM byggt 126 välplanerade lägenheter om 1-5rok, 32-112 kvm. Adresserna är: Väderkvarnsgatan 6, Mäldgatan 4-6 samt Hättkvarnsgatan 5-7. 4-6 våningshus med hiss och källare.

Husen är lågenergihus med energikrav som är 30% lägre än Boverkets normkrav och som placeras i en parkmiljö med grönområden och vattenspeglar. Innergården har eftermiddagssol, gott om sittplatser och plats för umgänge.

Till Vindmöllans arkitektur står det urbana rummet som stilförebild. En trevlig detalj är husets utformning. Vindmöllan har en hästskoliknande form som ger kvarterets upphöjda innergård en privat inramning. Här finns gott om sociala ytor och bekväma sittplatser, och öppningen mot väst ser till att den gröna gården får rikliga mängder eftermiddagssol.

Söderdalen ligger nära Jakobsbergs station som är en knutpunkt för bussar och pendeltåg. Här bor du nära fritidsanläggningar, stora naturområden och bra kommunikationer. Stadsdelen Söderdalen planerar även för en ny park, Lillängsparken.

Bredband, tv och telefoni: TeliaSonera. TriplePlay 220kr/mån. (Ingår i angivna avgiften)
individuell mätning av varmvatten installeras i varje bostad. Debitering efter faktisk förbrukning kommer tillämpas. För exakt pris hänvisar föreningen till www.minol.se
Organisationsform
Bostadsförening
Antal lägenheter
126
Tv och bredband
TriplePlay-avtal med Telia ingår i hyran. (www.telia.se/privat/tv/tvpaket/produkt/lagom)
Digitalbox tillhör lägenheten.
Parkering
Bostadsrättsföreningen har ca 62 garageplatser. Anmälan till kölista via: styrelsen@vindmollan.se.

Längst järnvägen finns det ett stort parkeringshus som man kan hyra p-plats i, detta tillhör ej föreningen. Utvändig kantstensparkering
omkring kvarteret.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,160 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 460
Övrigt
Varmvatten: Individuell mätning. Kostnad, retroaktivt på hyresavi.
Hushållsel: Individuell mätning från gemensamt abonnemang.Kostnad, retroaktivt på hyresavi.

http://vindmollan.se/index.html

Karta

Jakobsberg - Söderdalen Järfälla

Hättkvarnsgatan 7 vån 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg