230
MED1E52F3BA411F4556B2893383EE05287F

Eftertraktat 1-planshus med lugnt läge, nära Mälaren, förskolor, skolor och Viksjö C!Gränsvägen 8 Viksjö, Järfälla

Budgivning
Budgivning pågår

Viksjö, Järfälla

Gränsvägen 8


Högsta bud: 5 250 000 kr
Utgångspris: 5 395 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

120 kvm

TOMTAREA

720 kvm

BYGGÅR

1973

DRIFTSKOSTNAD

2 969 kr/månad

PRIS

5 395 000 kr

Eftertraktat 1-planshus med lugnt läge, nära Mälaren, förskolor, skolor och Viksjö C!

Välkomna hem till Gränsvägen 8 - Ljust och välplanerat 1-planshus i ett av Viksjös mest eftertraktade område med stor och plan trädgårdstomt. Här väntar ett modernt och bekvämt boende där ägarna under åren har renoverat huset omsorgsfullt och tagit fram det bästa av husets planlösning. Huset erbjuder modernt och välutrustat kök med matplats, tilltaget vardagsrum med braskamin, renoverat tvättrum, helkaklat wc/duschrum, nyrenoverat och utbyggt wc/duschrum, tvättrum och inglasad uterum. Nära till förskolor, skolor och Viksjö C

- Garage & egen uppfart för flera bilar
- Stor & plan tomt i soligt läge
- Braskamin & inglasat uterum
- Promenadavstånd till Viksjö C & kommunikationer
- Nära till förskolor, skolor och Görvälns naturreservat och Mälarens orörda strand.

Hjärtligt välkomna hem till Gränsvägen 8 - Ljust och välplanerat 1-planshus i ett av Viksjös mest eftertraktade område med stor och plan trädgårdstomt. Här väntar ett modernt och bekvämt boende där ägarna under åren har renoverat huset omsorgsfullt och tagit fram det bästa av husets planlösning. Här bor ni ostört med promenadstråk precis utanför huset som tar er till Mälaren och vackra Hummelmora, samtidigt som väldigt nära till busshållplats och till Viksjö centrum med prisbelönt mataffär, systembolag och ett brett serviceutbud.

Budgivning

Högsta bud: 5 250 000 kr
Budstart: 5 250 000 kr

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.


Budhistorik

BudBudgivareTidpunkt
5 250 000 kr12023-11-30 11:34

Bilder

MED1E52F3BA411F4556B2893383EE05287F
MED1F753113FBB34401B4CFA183527F7394
MED142529F29D73444CB60D897C60EDA9D6
MED104437773EE44C74950146F16EAE98DA
MED1B43CC25B85B448AA14B76162491CF9D

Planeringsverktyg

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

120 kvm

TOMTAREA

720 kvm

BYGGÅR

1973

DRIFTSKOSTNAD

2 969 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum varav 4 sovrum

AREAKÄLLA

Taxeringsinformation

AREAKÄLLA KOMMENTAR

Enligt uppmätning av huset i samband med energideklaration så noterades att huset var c:a 123 kvm.

Entré/Hall: Två entréer på husets framsida med Yaledoor låssystem. Innanför huvudentrén finns goda utrymmen för klädförvaring. Hallen är i övrigt inrett med ljust målade väggar, grå/svarta och melerade klinker och infällda spotlights-.

Vardagsrum: Stort och ljust vardagsrum i öppen planlösning med köket. Stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljusinsläpp. Här finns det plats för soffgrupp, tv-möbler och övriga möblemang. I vardagsrummet finns husets braskamin, som blir kökets och vardagsrummet naturliga mittpunkt att samlas kring. Ljust tapetserade väggar och grå/svart laminatgolv.

Kök: Modernt och stilrent kök med stor matplats i direktanslutning till köket och i öppen planlösning med vardagsrummet. Köket är inrett med släta och ljust målade väggar, laminatgolv i grå/svart nyans, infällda spotlights, vita kökssnickerier med vitrinskåp, vitt kakel som stänkskydd bakom grå/svart arbetsbänk av laminat med infälld svart diskho i kvartskomposit. Maskinellt är köket utrustat med spishäll, vitlackerad spisfläkt, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin och kyl och frys med integrerad frontlucka.

Sovrum 1: Masterbedroom med plats för större säng, sängbord, TV men även för en och kontors-arbetshörna. Sovrummet är inrett med släta och ljust målade väggar och grå heltäckningsmatta. I sovrummet finns även klädkammare/walk in closet med inbyggd förvaring. Altandörrar ut till den trädäcksförsedda altanen/uteplatsen i söderläge.

Sovrum 2: Sovrum inrett med vitmålade väggar, vinylgolv, garderober och inbyggda hyllor bakom draperi.

Sovrum 3/kontorsrum: Sovrum som idag disponeras som kontorsrum, inrett med vitmålade väggar och mörkt laminatgolv.

Sovrum 4: Rymligt sovrum med släta och vitmålade väggar, laminatgolv i grå nyans och luftkonditionering.

WC/duschrum 1: Nyrenoverat, smakfullt och helkaklat WC-/duschrum, med ljust och beigt kakel och klinker med golvvärme, infällda spotlights, dubbla tvättställ med engreppsblandare med kommod, WC-stol, vägghängt förvaringsskåp, stor och belyst spegel, handdukstork och stort duschutrymme med två takduschar.

WC/Duschrum 2: Stilrent WC-duschrum inrett med vitt kakel och grå/svart klinker med golvvärme, skjutbara duschväggar, takdusch, spegel med belysning, tvättställ med engreppsblandare med kommod, badrumsskåp wc-stol och handuksstork i el.

Tvättavdelning: Inrett med gott om skåp och lådor, skjutgarderob, tvättho och arbetsbänk i ljust laminat. Tvättutrymmet är i övrigt utrustat med tvättmaskin, torktumlare och VVB.

Uterum: Stort inglasat uterum på husets framsida, med plats för såväl större matbord som loungegrupp, i direkt anslutning till trädäcksförsedd altan/uteplats. Stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljusinsläpp.

Ägarnas förbättringar/renoveringar sedan köpet:

År Åtgärd
apr-14 Nytt kök samt byte av fönster i kök
apr-14 Renovering samtliga sovrum, nya golv och målning av väggar och tak
apr-14 Ombyggnation av klädkammare(inkl. undertak med spotlights)stora sovrummet och nya fönster i stora sovrummet
apr-14 Samtliga innerdörrar bytta
apr-14 Nytt golv i kök och vardagsrum
apr-14 Ombyggnation av lilla badrummet inkl. plattsättning med golvvärme
apr-14 Målning av undertak
apr-14 Installation av internetfiber, omdragning av el och installation av nätverksuttag i två sovrum och vardagsrum
maj-14 Installation av braskamin
jul-14 Ommålning av fasad på hus och garage
aug-14 Ommålning glashus invändigt
aug-14 montering av solfilm på insidan av glashusets tak

feb-15 Ombyggnation hall(inkl. nytt undertak med spotlights) och tvättstuga inkl. plattsättning med golvvärme hall och tvättstuga
maj-15 Uppförande av altan
okt-15 Installation av IVT luftvärmepump

maj-21 Nya markiser på framsida och altan

maj-22 Ny matta inglasat uterum
maj-22 Installation av elektriska lås Yale Doorman på båda entrédörrarna och garagedörr
jun-22 Uppförande av poolaltan
jul-22 ommålning av fasad på hus och garage
okt-22 Ombyggnation stora badrummet inkl plattsättning med golvvärme

mar-23 Utbyte golv i 3 sovrum, kök, matplats och vardagsrum
maj-23 Belysningskornischer med LED belysning vardagsrum och matplats
aug-23 Ny vattenutkastare för trädgårdsvatten
aug-23 Ny målning av kök, matplats och hall

Besiktigat och energideklarerat: Säljaren har inför försäljning av huset genomfört en s.k. förhandsbesiktning. Besiktningsprotokollet samt energideklaration finns att ladda ner som en PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under avsnittet viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare. Säljaren har tecknat s.k. säljaransvarsförsäkring mot dolda fel.

Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt av alla bud, vilket innebär att säljaren avgör till vem man säljer sin bostad. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet

Om området

Viksjö är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Viksjö som började bebyggas i slutet av 1960-talet, består i första hand av radhus, parhus och grändhus men också av friliggande villor. Viksjö har också ett flertal bostadsrättsföreningar, varav några ligger i direkt närhet till Viksjö centrum. Flera gång- och cykelvägar binder samman de olika områdena i Viksjö.
I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, konstgräsplaner för fotboll finns vid Viksjövallen och i Viksjö centrum finns ett gym. I området har Järfällagymnasterna en gymnastikhall. Järfälla Alpina klubb har en skidbacke vid Bruket, inte långt från det vackra Görvälns Slott, med restaurang och hotell. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. Idag finns ett flertal förskolor: Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

KOMMUNIKATION

Goda bussförbindelser till Jakobsbergs pendeltågsstation med 18 min resa till Odenplan. Det finns även bussar till Karolinska Sjukhuset.

NÄRSERVICE

Viksjö Centrum har all tänkbar service med välsorterad livsmedelsbutik, café, apotek, vårdcentral, restauranger och systembolag mm. I området kring Hummelmora finns två restauranger. Söker man större utbud finns Jakobsbergs inomhusgalleria med flertal större klädbutiker, caféer och restauranger samt bankkontor. Dessutom finns Barkarby Handelsplats i kommunen.

Ekonomi

EL

10 000 kr

VA

1 880 kr

UPPVÄRMNING

20 000 kr

RENHÅLLNING

3 750 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

35 630 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla

BYGGNADSÅR

1973

UPPVÄRMNING

Direktverkande el samt Luftvärmepump

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2014-01-30

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA

94 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

170 kWh/m² och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Trä

FASAD

Trä

TAK

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Viksjö 3:546

ÖVRIGA BYGGNADER

1-bils garage och separat förråd

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

3 503 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 824 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

4 121 500 kr

Tomt

AREAL

720 kvm

TOMTTYP

Plan trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Vattenskyddsområde (2008-11-25) Stadsplan (1972-05-02)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

TOMTBESKRIVNING

Trädgårdstomt

UTEPLATS

Stort inglasat uterum intill huset

PARKERING

Garage med uppfart för bilar intill huset.

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Järfälla Viksjö GA:14 ändamål: Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Samfällighet: Järfälla Viksjö S:1
Förmån: Officialservitut Tillträde, 01-JÄF-1849.50
Förmån: Officialservitut Tillträde, 01-JÄF-1849.52
Last: Officialservitut Tillträde, 01-JÄF-1849.51

Karta

Järfälla Viksjö

Gränsvägen 8

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg