230
MED1E90C84EC7DA4F379FB5A1D5B3FA21CA

Här möts du av en välplanerad 3:a högt upp i huset med en balkong och fönster i två väderstreck!Flygfältsvägen 19 Barkarbystaden, Järfälla

Barkarbystaden, Järfälla

Flygfältsvägen 19


PRIS (utgångspris)2 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

76 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

8-1201

MÅNADSAVGIFT

4 382 kr

BYGGÅR

2018

PRIS

2 995 000 kr Utgångspris

Här möts du av en välplanerad 3:a högt upp i huset med en balkong och fönster i två väderstreck!

Välkommen till denna moderna lägenhet högt upp i huset i snabbt växande och attraktiva Barkarbystaden! Här möts du av en välplanerad 3:a med en balkong och fönster i två väderstreck. En genomtänkt planlösning med öppna sociala ytor och stora fönsterpartier som medför härligt ljusinsläpp för en fridfull atmosfär. Bostadens kök har goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Vidare erbjuder bostaden två sovrum och vardagsrum med öppen planlösning mot köket för social samvaro och flexibel möblering. Helkaklat badrum med tvättavdelning. Bra med förvaring och förråd i bostaden som kan utgöra barnrum eller kontor.

Barkarbystaden erbjuder en puls med restauranger och shopping likväl som fina löpar/promenadstråk på Järvafältets naturreservat vilket är beläget runt knuten. Här finns Säbysjön och Översjön med klippbad, Bögs gård med bondgårdsdjur och Säby gård med hästhagar och caféverksamhet. På stora torget anordnas event och aktiviteter, på vintern finns en isbana. Bostaden är en perfekt mix för dig som söker en rik variation i vardagen och en perfekt kombination av ute och inne!

Bilder

MED1E90C84EC7DA4F379FB5A1D5B3FA21CA
MED1E28AEF9191D40BC864A2C4905B1C352
MEDA24048600018443B80AE6B346C6CA1D1
MED65BBA5E5B04943E0A10C10350B6CA090
MEDF83FFF5FAEA84276A32DCAD328A4C2E0

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

76 kvm

LÄGENHETSNUMMER

8-1201

VÅNING

3 av 4, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

4 382 kr

BYGGÅR

2018

PRIS

2 995 000 kr Utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

UTEPLATS

Balkong i söderläge

BALKONG

Ja

Hall
Rymlig hall med plats för klädförvaring. Inrett med trägolv och ljusa väggar. I anslutning ligger förråd/klädkammare/kontor eller barnrum - disponeringen är fri.

Vardagsrum
Med stora fönsterpartier och generösa sociala ytor. Här finns plats för större soffgrupp, tv och andra vardagsrumsmöblemang. Vidare genom vardagsrummet har ni tillgång till bostadens balkong och kök i öppen planlösning. Inrett med trägolv, vitmålade väggar och fondvägg.

Kök
Modernt och välutrustat kök från Marbodal med goda förvaringsmöjligheter. Vita snickerier med trähandtag som ger karaktär till köket. Arbetsbänk i laminat och stänkskydd ovan i kakel. Vidare är köket utrustat med dubbelho med matavfallskvarn, diskmaskin, mikrovågsugn, ugn, spishäll, kyl och frys från Siemens. Här finns även plats för matgrupp om 4-5 personer. Inrett med trägolv och ljusa väggar.

Sovrum 1
Master sovrum med platsbyggda garderober och linneskåp. Här får man plats med dubbelsäng, nattduksbord och annat möblemang. Inrett med trägolv, ljusa väggar och fondvägg. Beläget mot lugna innergården.

Sovrum 2
Används i dagsläget som kontor. Här får man plats med en enkelsäng, mindre skrivbord, byrå och platsbyggd garderob. Inrett med trägolv och ljusa väggar. Beläget mot lugna innergården.

WC/dusch
Rymligt WC/duschrum där duschplatsen avgränsas med duschvägg i glas. Här finns det WC-stol, handfat i kommod med lådor, spegelskåp med inbyggd belysning, torktumlare och tvättmaskin med ovanliggande praktisk arbetsbänk. Finns även överskåp för extra förvaringsmöjligheter. Inrett med kaklade väggar och klinkergolv.

Balkong
Lägenhetens balkong i söderläge nås via vardagsrummet och erbjuder en härlig utsikt över den framväxande Barkarbystaden.


ÖVRIGT
- Externt förråd finns ej utan disponeras direkt till vänster in i bostaden.
- bredband och tv utgör obligatoriskt tillägg om 195kr/mån.
- garage finns i huset, separat kö

Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar. Mer information om föreningen finns att hämta på föreningens hemsida:https://www.hsb.se/stockholm/brf/svetsaren/.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Om området

Nutidens hetaste bostadsområde och framtidens mest expansiva bostadsområde med närhet till precis allt! Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena just nu. Här växer det fram en helt ny stadsdel om ca 140 kvarter, med en mix av boendeformer, skolor, kulturhus, kontor, restauranger m.m för att skapa en levande stadsmiljö. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling och rekreation. Järvafältets Naturreservat som är ett av Stockholms största strövområden börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola samt bondgården Bögs gård. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis/padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler, utegym samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

KOMMUNIKATION

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 15 minuter till Odenplan. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Nya tunnelbanan, med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, beräknas tas i bruk 2026. Utbyggnad av Förbifart Stockholm pågår.

NÄRSERVICE

Barkarbystaden har ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Här är det verkligen nära till allt! Dessutom ligger Stockholm Quality Outlet i området. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,5111 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,52 %

Ekonomi

EL

4 199 kr

VA

3 237 kr

ÖVRIGT

2 340 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

9 776 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

3

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

963 775 kr Källa: Baserat på bopedia.se år 2022
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2018

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk till och frånluft

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-11-27

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

68 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Barkarby Metropol

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

212

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

2

EKONOMI

Eventuell överlåtelseavgift är 2,5% av prisbasbeloppet och betalas av köparen som fn är 1190 kr. Pantsättningsavgiften är 1,0% av prisbasbeloppet och betalas av panträttshavaren som fn är 476 kr.

2023: Styrelsen beslutade om en avgiftshöjning om 5%. Höjningen beror på
ökade kostnader för drift och räntor.

FÖRSÄKRING

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Brandkontoret. I fastighetsförsäkringen ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

OM FÖRENINGEN

Välkommen till Barkarby Metropol som byggdes 2017 och består av 212 lägenheter samt en förskola i en av föreningens lokaler.
Lägenheterna är belägna på Karlslundsvägen 16, 18, 24, 26, 28 och 30. Parkvägen 6, 8, 10 och 12 samt Flygfältsvägen 15, 17, 19 och 23.
Föreningen består av tre flerfamiljshus, ett med ett trapphus, ett med 4 trapphus och ett med 7 trapphus. Barkarbystaden är en ny knutpunkt med stadskaraktär, puls och shopping. Suveränt pendlingsläge och nära till nordvästra Stockholms gröna oas, Järvafältet, med ett brett utbud av aktiviteter och friluftsliv. Mellan den nya skolan och Barkarbystadens torg har Veidekke byggt kvadratsmarta och Svanenmärkta bostadsrätter som präglas av spännande och modern arkitektur.

Föreningens lokaler:
Källsortering, cykelrum, cykelförråd på gården och barnvagnsrum finns i föreningen. Källsorteringen finns på Karlsundsvägen 18 och 20 samt Flygfältsvägen 17. Cykelrum finns på Karlsundsvägen 22 och Flygfältsvägen 19 och 21. Barnvagnsrum finns i samtliga trapphus.
Varje lägenhet har ett lägenhetsförråd antingen i entréplan eller i lägenheten

Förvaltning:
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Brf Ekonomen i Stockholm AB.
Den tekniska förvaltningen sköts av D2, som även har hand om städning av trapphusen.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: https://www.brfbarkarbymetropol.se/
Med reservation för ändringar.

Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella revirera från ansvarig fastighetsmäklare.

TV OCH BREDBAND

Kollektivavtal om bredband och Tv-paketet bas från Bahnhof. Paketet innehåller bredband, Tv-paket lagom samt IP-telefoni. Avgiften läggs obligatoriskt på månadsavgiften.

PARKERING

105 garageplatser. Går att hyra för 1 125 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.

RENOVERINGAR

Enligt info från styrelsen så har föreningen inga pågående eller planerande kommande renoveringar.

ÖVRIGT

Postlåda i entrén
Varmvatten är individuell mätning. Hushållsel mäts separat för varje lägenhet. Uppvärmning är fjärrvärme.

Karta

Järfälla Barkarbystaden

Flygfältsvägen 19

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg