190
MEDE936BAAF338345F8B5D3A297C9C5199E

Mysig och välplanerad 2:a med möjlighet till en 3:a

Såld!

Jakobsberg, JÄRFÄLLA

Ekedalsvägen 15D

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,466 inkl värme, vatten, kabel-TV(basutbud) &bredband och elnätavgiften
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea70.5 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer88
Byggår1988
Driftskostnad300 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 1,980,000

Ansvarig mäklare

Nu saluförs denna välplanerade 2:a med möjlighet till att göras om till 3 ROK. Lägenheten är utomordentligt charmig och erbjuder välplanerade ytor som präglas av en god planlösning med ett behagligt ljusinsläpp. Köket är ljust och modernt med stor matplats del som med enklare medel kan göras om till ett sovrum. Vardagsrummet har stor rymd och stora fönster som ger rikligt med dagsljus, härifrån når man också den mysiga och inglasade balkongen med eftermiddagssol. Stort sovrum med mycket förvaring och egen klädkammare. Badrum med tvättplatsdel samt badkar.

- Möjlighet till att göras om till 3 ROK
- Förråd och klädkammare i bostaden
- Gångavstånd till P-tåget

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 21 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård, systembolag samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Parkering

Kostnadsfri datumparkering i hela Järfällas villaområden där vägskylt inte säger något annat.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
70.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Rymlig hall med god yta för förvaring och möblemang. Praktiskt klädkammare till höger om entrén med plats för förvaring. Klinkers vid entré som sedan möts av vinylgolv. Nymålade väggar i ljusa toner.
Vardagsrum
Mycket trivsamt vardagsrum som är centralt beläget i bostadens mitt. Fantastiskt ljusinsläpp från både breda fönsterpartier och balkongen. Här finns plats för soffgrupp, tv, tv-bord och matplats för ca 4-6 personer. Vinylgolv och målade väggar i mörkare nyans.
Balkong
Inglasad balkong som blir som ett extrarum och förlänger sommarhalvåret. Plats för loungegrupp eller fikabord. Fri vy i ett högt och insynsskyddat läge.
Kök
Ljust kök med vita kökssnickerier och gott om förvaring i både skåp och lådor. Goda avställningsytor och arbetsbänkar på båda sidorna i köket med vitt kakel ovan. Diskho med en fin blandare. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, Spis och ugn, fläkt, två kombinerade kyl&frys. Möjlighet att göra om matplatsdelen till ett sovrum med enklare medel.
Sovrum
Stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord, garderober och ytterligare möblemang. Vinylgolv och nymålade väggar i toner av rosa samt fönster mot balkongen. Från detta sovrum når man den stora klädkammaren med där det är inredd med ELFA-system.
Badrum
Stort badrum med badkar. Tvättmaskin & torktumlare och med plats för hylla eller avställningsyta bredvid. Handfat och spegelskåp med eluttag. Vitt kakel på väggarna och blå våtrumsmatta.
Information till spekulant
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 4,466 inkl värme, vatten, kabel-TV(basutbud) &bredband och elnätavgiften
Driftskostnad
SEK 3,600 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,800
Försäkring
SEK 1,800
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.647956 %
Byggnad
Byggnadstyp
5-våningshus med hiss
Byggnadsår
1988
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
Utförd 4/15/2020
Energiklass
D
Energiprestanda
64 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Spinnrocken
Om föreningen
Välkommen till Brf Spinnrocken som består av 138 lägenheter på följande adresser: Slöjdvägen 10 och 26, Ekedalsvägen 7 A-D, 13 A-D och 15 A-D. Området består av nio hus som kopplats samman kring tre gårdar. Centralt läge vid Jakobsberg Centrum med ett rikt utbud av service. Här finns också Jakobsbergs station med pendeltåg som tar dig in till Stockholm Central på ca 20 min.

Föreningen är certifierad. Den har en stabil ekonomi och en bra underhållsplan.

1 februari år 2009 slogs Brf Sländan samman med Brf Spinnrocken. Brf Spinnrocken kom då att bestå av totalt 134 lägenheter.
Byggår 1988-89. Föreningen förvaltas av Fastum, kundsupport@fastum.se.

-Flera tvättstugor finns, utrustade med elektroniskt bokningssystem och modern maskinpark.

Fr o m 1/11 2017 tecknar föreningen ett gemensamt elabonnemang för alla medlemmar som därefter betalar för sin faktiska elförbrukningen till föreningen och därmed inte behöver teckna eget abonnemang.
Tv och bredband
Fr o m januari 2018 har föreningen Telia som leverantör av fiber och TV. I månadsavgiften ingår 250 Mbit + TV-utbud Telia Lagom.
Parkering
Parkering/garage
58 garage och 77 p-platser finns för medlemmar att hyra. Därutöver finns ca 10 gästparkeringsplatser.
Garage kostar ca 500 kr.
Parkering kostar ca 250 kr. Separat kö till båda, Fastum hanterar kön.
Renoveringar
Föreningen har byggt 4 st nya lägenheter på Ekedalsvägen 13A-13D som sålts vilket gav extra kapital i föreningens ekonomi. Föreningen har konverterat från fjärrvärme till bergvärme under 2014. Tvättstugorna (7st) renoverades under 2015.
Under 2018 byttes fem st hissar ut vilket betyder att föreningens samtliga hissar har bytts ut. Nytt sopsorteringssystem togs i drift med matavfall och restavfall i utomhusstationer. Av de gamla soprummen har vissa gjorts om till sopsortering och vissa till extra förråd som kan hyras av medlemmar.

Föreningen genomför nu takomläggning med start sommaren 2020 och förväntas stå klart våren 2021. Samtidigt förbereds taken för solvärme, uppvärmning av tappvarmvatten.
Ekonomi
Under 2014 och 2015 har det inte skett någon avgiftsförändring. Avgiften sänktes med 5% fr.o.m. 2016-06-01 samt ytterligare 5% 2017-01-01. Ingen förändring inför 2018 & 2019.
Övrigt
Köparen debiteras en överlåtelseavgift på 2,5% av prisbasbeloppet samt en pantsättningsavgift på 1% av prisbasbeloppet vid varje pantsättning för lån som belastar bostaden. Föreningens årsredovisning, stadgar samt energideklaration finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken dokument och länkar.

Karta

Jakobsberg JÄRFÄLLA

Ekedalsvägen 15D

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg