190
MED09B58D09CCA94F17B9D7D57A0BF81E8D

Såld!

Nu saluförs denna markplanslägenhet med gavelläge!

Tyresö Centrum, TYRESÖ

Bollmoravägen 34

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,556
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea89.5 kvm
Lägenhetsnummer366
Byggår1963-64

Såld!
Slutpris: SEK 2,810,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Ljus och luftig lägenhet i markplan i genomgående gott skick. Ljust rymligt kök, möjligt att ändra till 3:a med två stora sovrum. Stort helkaklat duschrum. Härlig inglasad balkong mot altan med lugnt läge och förmiddagssol. Optimalt planerad lägenhet med insynsskyddat läge. Belägen i lugnt område med promenadavstånd till Tyresö centrum och kommunikationer.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Inglasad balkong

Välkommen till Bollmoravägen 34

Entré

Matplats invid köket

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning

HALL
Ljust målade väggar och klinker golv. Den rymliga hallen ger plats åt både upphängning av kläder samt en stor skjutdörrsgarderob.

BADRUM
WC/duschrum i anslutning till hallen med grått klinkergolv och kaklade väggar i vitt. WC, tvättställ med kommod, dubbla handfat med spegelskåp ovantill och belysning, handduksvärmare, dusch med vikbara duschväggar samt tvättmaskin.

VARDAGSRUM
Härligt vardagsrum som ger plats åt såväl soffgrupp, soffbord, tv bänk samt matsalsbord. Laminatgolv och ljust målade väggar. Ett extra fönster tack vare hörnläget ger fint ljusinsläpp.

KÖK
Gott om förvaring både i form av över- och underskåp, här finns gedigna arbetsytor där matlagandet blir en sann dröm. Maskinell utrustning är stor kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn och micro. Det fina köket med sin unika charm ger plats åt större matplats för ca 6-8 personer vid stort fönsterparti.

SOVRUM 1
Mysigt sovrum med laminatgolv och ljusa väggar. Gott om plats för säng samt sängbord. Rikt med ljusinsläpp från fönstret.

SOVRUM 2
Här finns många möbleringsmöjligheter, med plats för säng, förvaring och skrivbord eller annat önskvärt möblemang.

SOVRUM 3
Mysigt sovrum med laminatgolv och ljust målade väggar, gott om plats för dubbelsäng samt sängbord. Rikt med ljusinsläpp från fönstret. Gott om förvaring i garderoberna.

BALKONG & ALTAN
Den inglasade balkongen nås från vardagsrummet och här har man sol från morgon till mitt på dagen. Fin utsikt över det grönskande närområdet. Balkongen är möblerbar med såväl soffa som matbord och rutorna kan öppnas och anpassas efter rådande väderlek och årstid. Inglasad balkong förlänger säsongen och är en härlig samlingsplats. Altanen erbjuder generöst med plats för utemöbler, grill och solstolar mm, samt utsikt över en lugn och lummig omgivning. Här finns perfektar för att avnjutna morgonkaffet i förmiddagssolen.
Antal rum
4 rum
Boarea
89.5 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 5,556
Andel i föreningen
0.0027 %
Byggnad
Byggnadstyp
3-våningshus
Byggnadsår
1963-64
Uppvärmning
Centralvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
HSB Brf Björkbacken
Om föreningen
HSB Brf Björkbacken har i dagsläget 383 lägenheter. Det finns även 152 garage och 233 bilplatser som hyrs ut till medlemmarna. Till dessa är det separat kö. Garageplats med eluttag kostar 350 kronor/mån. Carport med el 300 kronor/månad. Parkeringsplats 200 kr/månad. För mer info om eventuell kö eller bokning kontakta förvaltaren på tel. 08-6579090.

I föreningen finns tillgång till stora tvättstugor i port 63 och 43, möjlighet att hyra extraförråd, två cykelförråd, mopedförråd vid port 45, bastu och gym i port 43 och uthyrningslokal finns att hyra för 100 kr per pass. Övernattningslägenhet i port 73 finns att hyra för 200 kr/natt. Dessutom finns en festlokal i port 77. Bokning av lokaler samt tvättstuga sker smidigt via internet alt. via bokningsterminalerna i tvättstugorna och mer information och bilder finns att hitta på föreningens hemsida.

Bredband och kabel-TV via ComHem, bredband via Bredbandsbolaget.

Föreningen har en underhållsplan som uppdateras årligen. Föreningen har genomfört stamrenovering av samtliga lägenheter och arbetet slutfördes 2015. Elledningarna är också bytta i lägenheterna och nya moderna proppskåp är installerade.

Enligt föreningens hemsida så har radonmätning utförts och godkänts 2009.

OVK (obligatorisk ventilationskontroll) är utförd och godkänd 2012.

Under 2011 genomförde föreningen ett utbyte av samtliga termostatventiler och termostater.

2010-2011 har man uppgraderat till 3-fas i lägenheterna.

Enhetsmätning av el sker och förbrukning stäms av kvartalsvis i efterskott. Varje lägenhet har en egen elmätare och betalar endast för egen förbrukning. Betalningsansvaret för elförbrukningen åligger den som vid betalningstillfället äger lägenheten om inte annat bestämts mellan säljare och köpare. De boende kan kontrollera sin förbrukning via internet.

Föreningen har tecknat en gemensam bostadsrättsförsäkring så medlemmarna behöver inte teckna ett eget tillägg.

HSB Stockholm ställer som krav på köparen/na att man deponerar en medlemsavgift per köpare på 500 kronor. Årsavgift betalas av köparen/na 300 kronor. Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande och köparen debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift..

Föreningens hemsida: www.hsb.se/stockholm/bjorkbacken
Organisationsform
Andelsrätt

Karta

Tyresö Centrum TYRESÖ

Bollmoravägen 34

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg