510
MEDB9120389E97D4992A7A084D36B4981E6

Såld!

Bra planerad bostad med solig balkong!

Barkarbystaden, JÄRFÄLLA

Karlslundsvägen 12, vån 4

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,004 inkl värme, kallvatten, kabel-tv (basutbud), delvis el (exkl. varmvatten, el ingår upp till 21 grader varmt i bostaden)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1.5 rok
Boarea37 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer0542
Byggår2015/2016
Driftskostnad208 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,200,000

Ansvarig mäklare

Kontakta ansvarig mäklare för att boka privat visning! Fint läge med solig balkong i syd-väst läge mot innergården, låg avgift om 2004kr/mån! Mycket bra planerad 1:a som disponeras som en 1,5:a då sovalkoven är en egen sovdel med fönster och som skärmas av med en vägg mot övriga bostaden. Lägenheten genomsyrar trivsamma och exklusiva materialval med jordnära kulörer. Här bor du med all tänkbar service runt hörnet och naturen som granne med härliga promenadstråk.

Om området

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet och i Sverige just nu. Här växer det fram en helt ny stadsdel med en mix av boendeformer för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling och rekreation. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler, utegym samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 18 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst har passerat och beräknas tas i bruk 2026.
Utbyggnad av Förbifart Stockholm pågår, läs mer på: www.trafikverket.se/nara-dig/Stockholm/vi-bygger-och-forbattrar/Forbifart-stockholm/

Närservice

Barkarbystaden har ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Gate och Stockholm Quality Outlet, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

Övrigt

Läs mer om Barkarbystaden på : www.barkarbystaden.se

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Vardagsrum

Kök

Balkong

Kök

Wc/Duschrum

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Hall:
Rymlig hall med garderob, hatthylla och plats för ytterligare avhängningsmöjligheter. Vitmålade väggar med vitlaserat enstavigt ekgolv.

Vardagsrum:
Ljust och luftigt rum i öppen planlösning mot köket. Fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier samt utgång till balkongen. Insynsskyddat läge högt upp i huset mot innergården. Här ryms soffa, soffbord, tv-bänk, matbord för ca 3-4 personer och ytterligare möblemang. I anslutning till vardagsrummet finns sovalkoven med fönster mot gården. Vitmålade väggar med vitlaserat enstavigt ekgolv.

Kök:
Vitt och ljust kök med bra arbetsyta och gott om förvaring i både skåp och lådor för att vara en 1:a. Arbetsbänk av marmorkomposit som även löper som stänkskydd, ovan arbetsytan finns infällda spotlights och i bänken finns infälld diskho. Vidare är köket utrustat med infälld induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro samt integrerade kyl och frys. Samtliga vitvaror är från Siemens. Köksdelen övergår till förvaring i städskåp och garderob med samma stil på luckorna. Vitmålade väggar med vitlaserat enstavigt ekgolv.

Wc/Duschrum:
Duschrum med exklusiv känsla och behagliga kulörer på kakel och klinker. I duschrummet finns wc, handfat med kommod, spegel med belysning, avskiljande glasvägg mot dusch samt tak och handdusch. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Siemens, ovanför finns bänkytor och väggfast vitlackerad skåpsinredning.

Övrigt:
- Persienner i samtliga fönster plus rullgardin i sovalkoven.
- Lägenheten är i lägenhetsregistret registrerad som 1 rok men disponeras likt 1,5rok
- Kabel-TV basutbud ingår i månadsavgiften. Bredband från Bredbandsbolaget. Triple-play uttag.

VIKTIG INFORMATION:
Bostadsrättshandlingar:
Jag ber dig som köpare att ta del av föreningens årsredovisning samt stadgar och övriga handlingar som finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se/jarfalla, under den aktuella adressen, under fliken viktiga dokument, eller rekvirera från ansvarig fastighetsmäklare Maria Fernström via e-mail: maria.fernstrom@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom ekonomisk plan och stadgar.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
Antal rum
1.5 rum
Boarea
37 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 5, hiss finns
Avgift
SEK 2,004 inkl värme, kallvatten, kabel-tv (basutbud), delvis el (exkl. varmvatten, el ingår upp till 21 grader varmt i bostaden)
Driftskostnad
SEK 2,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,500
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.00461 %
Byggnad
Byggnadstyp
5-6 våningshus med hiss och garageplan under
Byggnadsår
2015/2016
Energideklaration
Utförd 2/1/2018
Energiklass
D
Energiprestanda
89 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
Brf Friflygaren
Om föreningen
Välkommen till Brf Friflygaren som är en bostadsrättsförening bestående av 125 st bostadsrätter, 1-4rok, med adresser på Gripengatan 6-18 och Karlslundsvägen 10-14. Fastigheten , Järfälla Barkarby 2:36, är indelad i två huskroppar som byggdes av Einar Mattsson under 2014-2016.

Allmänt om föreningen
Föreningens lägenheter har en standard utöver det vanliga. Redan i entrén möts du av fem meters takhöjd, ekpaneler och specialdesignad belysning. Invändigt har bostaden exklusiva detaljer som golv med vitlaserad ekstavsparkett, vackra stenbänksskivor i köket, massiva innerdörrar och exklusiva vitvaror. Avfallskvarn gör avfallshanteringen hållbar samtidigt som det blir praktiskt och enkelt för den boende att leva miljövänligt. Föreningen har, precis som hela området, sopsug vilket är ett modernt sätt att hantera avfall idag. Gården, som är i två nivåer, har generösa gemensamma ytor och lekplats, gemensamma utrymmen som cykel/barnvagnsförråd finns även att tillgå.

Uppvärmningen sker huvudsakligen genom luftkanaler i betongen mellan våningsplanen dör värmen leds in via tak. Denna energieffektiva uppvärmning gör att du slipper element, vilket gör lägenheten mer flexibel att möblera. Dvs. det finns ett FTX.-system med värmeåtervinning. Som boende finns en applikation från Einar Mattsson där man enkelt håller koll på sin el och vattenförbrukning som debiteras utefter förbrukning.

Föreningens innergård är stor och socialt planerad i två nivåer med en lekplats.
Förråd finns att hyra i garaget. De extra förråden kostar ca 300-420 kr beroende på storlek. 2,5-3,5 kvm.
I garage finns cykelparkering, vilket även finns på innergård (utgång från plan 1). Barnvagnsrum på innergård.

76 st garageplatser finns att hyra i huset som kostar ca 900 kr/mån.

Med reservation för felskrivningar och ändringar.
Organisationsform
Andelsrätt
Antal lägenheter
125
Tv och bredband
TV & bredband via Bredbandsbolaget.
Parkering
Garageplatser finns att hyra i huset. Separat kö.

Karta

Järfälla Barkarbystaden

Karlslundsvägen 12, vån 4

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg