190
MEDAA20866BE20343EC82DCBA653EFEF16A

Sällan tillsalu, känsla av radhus fast bekymmersfritt lägenhetsliv?

Såld!

Jakobsberg, Järfälla

Vallvägen 24


Såld!
Slutpris: SEK 2,400,000

Ansvarig mäklare

Bostadsrättsparhus om 55kvm med tillbyggt sovloft om ca 10kvm, dvs ca 65kvm total golvyta. Möjlighet till 2 sovutrymmen, nyrenoverat kök 2018 och fina ytskikt samt stor trädäcksförsedd altan delvis under tak. På framsidan finns även ytterligare en uteplats, uppställningsplats för bil och förrådsutrymme. Beläget i barnvänligt villaområde med cykelavstånd till pendeltåg. Ett hem att älska för dig som vill ha känsla av hus men bekvämlighet som lägenhet!

Lämpar sig extra väl för dig som t.ex har barn varannan vecka då sovloftet skapar ytterligare sovplats likväl som du som par eller ensam kan skapa en mysig och ombonad oas på övre plan med bioavdelning, extra klädförvaring eller bara en lugn läsplats. Svår att göra sig rättvis på bild, så rekommenderar ett besök för att skapa sig en korrekt och bra bild av bostaden. Välkommen!

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Ny- & utbyggd pendeltågsstation med färd till Stockholms city på 21 minuter, både Bromma och Arlanda flygplats nås inom 25 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård med mera samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek samt biograf och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,116 inkl. vatten och kabel-tv
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea55 kvm
Lägenhetsnummer44
Driftskostnad1,557 kr/månad

Bilder

Stor träbelagd altan

Bostadsrättsparhus med egen p-plats vid entrén

Kök renoverat 2018

Vardagsrum

Sovrum med inrett loft

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÈPLAN

Hall
Ljus hall då bostaden är genomgående med ljusinsläpp från vardagsrum till kök. Tre garderober som ingår i köpet direkt till höger, plats för sideboard eller hatt/skohylla till vänster. Ekparkett och vitmålade väggar. Larm finns och kan, om så önskas, övertas av nuvarande ägare (separat abonnemang förenat med månadskostnad).

Badrum
Helkaklat med tvättavdelning, duschplats som avgränsas med draperi, handfat, spegelskåp med belysning och värmepump/vvb (Föreningen står för ev. byte av frånluftsvärmepump)

Kök
Påkostat kök som renoverades i trendigt och sobert grått 2018 inkl. nya vitvaror. Ramluckor och lådfronter med mässingsbeslag, infälld diskho, bänkskiva i tålig laminat, blandare i mässing, bänkbelysning under överskåp samt integrerade/rostfria vitvaror. Maskinell utrustning består utav: kombinerad kyl/frys, inbyggnads micro och varmluftsugn, diskmaskin, induktionshäll samt köksfläkt. God förvaring och arbetsytor i detta välplanerade arbetskök med utgång till en utav bostadens två träbelagda uteplatser.

Uteplats
Mysig mindre uteplats som vetter mot Vallvägen (återvändsgata) och verkligen skapar känsla av frihet och känsla av att bo i hus fastän det är bostadsrättsform.

Matplats
Belägen i del av vardagsrummet med plats för 6 personer. Tack vare den öppna planlösningen erbjuds plats för större matgrupp. Här har de tidigare varit en sovalkov ifall behov finns att skapa ytterligare ett sovutrymme med hjälp av uppsättning av vägg eller annan lämplig avdelare.

Vardagsrum
Med takbalkar varvat med infällda spotlights får rummet en unik karaktär och framförallt ett loft ovanpå som erbjuder ca 10kvm ytterligare golvyta i bostaden, utöver de 55kvm som är registrerade hos föreningen. Tidigare ägare lät stänga igen och skapa två fulla bostadsplan istället för att ha sk. "öppet i nock lösning" i vardagsrumsdelen och därmed även en öppenhet till sovrummet som kanske inte alltid uppskattas i vardagen. Mycket smakfull och praktisk lösning! Ekparkett på golvet och vitmålade väggar, tak och balkar. Gott om plats för sällskapsdel, utgång till baksida bostaden och dess stora altan.

Altan, delvis under tak:
Stor träbelagd terrass som inte vetter direkt mot granne utan övergår till gräsmatta, perfekt för de med spring i benen eller placering av plaskpool. På altanen ryms både matgrupp, loungemöbler, utekök och grill. Regniga sommardagar kan ni i lugn och ro fortsätta middagen under tak.

ÖVRE PLAN

Sovrum
Med plats för dubbelsäng, sängbord och stor garderobslösning bakom skjutdörrar.

Loftlösning
Ett trappsteg ned från sovrumsdelen ligger detta loft som kan fungera utmärkt som rum för barn, gästrum eller kontor. Enkelt att skärma av med ett tyngre tyg alt byggnation av vägg. Om ni bara är två i familjen kanske det istället kan bli extra klädförvaring eller mysig bioavdelning. Möjligheterna är många!

Övrigt
- Förrådsbyggnad som hör till bostaden utanför entrén
- Uppställningsplats för bil på grusad uppfart utanför entrén.
- Kabel-tv och bredband via Comhem
- Förskola belägen i början på gatan, mycket praktiskt för vardagspusslet!

Renoveringar/förbättringar utförd av nuvarande ägare:
2017: Målning av väggar och tak i hall, vardagsrum och övervåning
2017/18: Altan på baksida
2018: Målning av väggar och tak i kök
2018: Nytt kök (Ikea) inkl nya vitvaror
2019: Ny badrumsinredning (ej wc-stol)

Föreningens årsredovisning, energideklaration samt stadgar finns att ladda ner som PDF-fil på www.husmanhagberg.se, under den aktuella adressen, under avsnittet dokument och länkar, eller rekvirera från fastighetsmäklaren Erika Aspenberg, telefon 08-580 104 60 eller via e-mail: erika.aspenberg@husmanhagberg.se.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning, stadgar och energideklaration.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som slutligen köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Varmt välkommen att återkomma till mig vid minsta fråga eller fundering så lovar jag att hjälpa dig på bästa sätt!
Antal rum
2 rum
Boarea
55 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
0 av 0
Beskrivning av våningsplan
Bostaden består av 2 plan i parhuskaraktär
Avgift
SEK 3,116 inkl. vatten och kabel-tv
Driftskostnad
SEK 18,680 / år
Driftskostnad, varav
Uppvärming
SEK 14,300
Renhållning
SEK 2,100
Försäkring
SEK 2,280
Beräknat antal personer
3
Kommentar
Uppvärmning är inkl hushållsel
Andel i föreningen
1.7003 %
Kommentar till andelstal
andel av årsavgift saknas från brf
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans bostadsrättsparhus
Energideklaration
Utförd 3/16/2018
Energiprestanda
94 kWh/m² (Atemp) och år
Förening
Namn
Vallvägen
Om föreningen
Välkommen till Brf Vallvägen som ligger i ett omgivande villaområde och uppfördes 1999 av NCC.
Föreningen består av totalt 44 bostäder fördelade på 12 grändhus och 16 parhus med storlekar från 2 rok till 5 rok.
Föreningen debiterar ägaren 1% av basbeloppet för varje pantnotering och köparen debiteras 2,5% av basbeloppet i överlåtelseavgift. Förvaltning sker via Fastum.

Förskolan Vallstugan ligger på andra sidan Vallvägen. Låg- och mellanstadie finns i Olovslundsskolan. Från förskola upp till högstadie finns i Vittraskolan och gymnasium finns i Kvarnskolan vid Jakobsbergs Centrum.
Antal lägenheter
44
Tv och bredband
Basutbud på TV via Comhem ingår i avgiften.
Separat avtal för bredband tecknas och bekostas av den boende.
Se mer på vallvagen.se för vad som ingår i basutbudet.

När det gäller fiber har föreningen tecknat avtal med Stadsnätsbolaget och det pågår projektering, det är osäkert när arbetet kommer att påbörjas. Enligt plan ska driftsättning ske till vår/sommar 2020, ungefär 50% av medlemmarna har tecknat sig för fiber. Föreningen har Comhem och det nätet kommer vara i drift parallellt med fibernätet.
Renoveringar
Reparationer/underhåll.
Genomfört förebyggande service av samtliga värmepumpar samt underhållsåtgärder på delar av beståndet 2014.
Under 2015 genomfördes ommålning av föreningens fastigheter, finansieringen omfattas av föreningens sparade medel.
Rengöring av ventilationskanaler har skett.
2018 målades samtliga fönster och dörrar om. En genomgång av samtliga värmepumpar utfördes.

Styrelsen beslutar att avgiften ska vara oförändrad för kommande året, 2019. Ev avgiftsjustering fram mot 2022 kan komma ske beroende på om avskrivningsregler justeras för föreningen eller ej (från k2 eller k3) Detta vet föreningen dock inget mer om förrens om något år. I övrigt ingen planerad avgiftsjustering.

De boende ansvarar för egen altan, eget uppförda konstruktioner, såsom bodar, farstubroar, staket, uterum, altantak och carportar. Föreningen ansvarar för värmepump inkl filter.

Karta

Jakobsberg Järfälla

Vallvägen 24

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg