190
MEDFEC7E7E66CFD4C9B942E59E5018BF152

5:a i etage med härlig balkong i solläge och parkering i avgiften!

Kommande®

Brämaregården, GÖTEBORG


Ansvarig mäklare

Välkommen till denna smått unika 5:a i två plan med härlig balkong i solläge. Bostaden är fördelad på två plan där ni hittar kök, badrum, vardagsrum med utgång till balkong och sovrum på entréplan. På övre plan finner ni två stora sovrum, ett öppet och ljust allrum perfekt för umgänge, en stor klädkammare och ytterligare ett badrum. Överlag är detta den perfekta bostaden för hela familjen. Parkering och förråd ingår i avgiften! Förrådet hittar ni praktiskt beläget till höger från entrén.

Området är idylliskt och ligger lugnt och mysigt i en skogsdunge med närhet till grönskande och lummiga omgivningar. Goda kommunikationer och gångavstånd till natur och promenadstråk. Ramberget med dess utsikt är bara några minuter bort. Detta är Sveriges första Multi-Comfort House och byggdes 2008, detta innebär ett helhetskoncept för hållbart och energieffektivt byggande, uppvärmningen sker via bergvärme.

Varmt välkommen att boka in er till visning!

Om området

Ett trivsamt och levande område som binder samman Hisingen med Göteborgs innerstad. Ett charmigt område med gamla landshövdingehus uppblandat med nybyggnation runt gamla Porslinsfabriken och Kvillebäcken. Ramberget/Keillers park är nära beläget med sin fina utsiktsplats och härliga strövområden. Utsiktspunkten Ramberget sträcker sig 87 meter över havet och ligger i Brämaregården / Rambergstaden. Bebyggelsen kring består i huvudsak av flerfamiljshus. Vid Ramberget ligger Porslinsfabrikens disponentvilla kvar som en symbol från 1800-talet.

Kommunikation

Hjalmar Brantingsplatsen vid Backaplan är en stor närbelägen knutpunkt för kommunikationer. Där trafikerar både spårvagn, buss och flygbussar. Spårvagnen tar dig in till centrum på 5 minuter.

Närservice

Ett stort utbud av närservice finns i och kring Brämaregården. Här hittar du Backaplan med ett stort och varierat utbud som ligger i direkt anslutning, charmiga Kvilletorget bidrar med många restauranger och småbutiker, gatorna i Långängen likaså och kring Wiselgrensplatsen finns både sjukhus, sportanläggning, affärer och stadsdelhus med bibliotek. Inom nya Kvillebäcken hittar du Kville Saluhall, apotek, vårdcentral, mataffär samt restauranger och caféer. Mindre butikslokaler möjliggör för ett varierat utbud i takt med att området färdigställs.

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,226 inkl, värme, vatten, kabel-tv (Canal Digital) samt parkeringsplats
Antal rum5 rok
Boarea114 kvm

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Välkomnande grönska vid entrén och sittplats för att avnjuta morgonsolen

Välkommen till Dalgången!

Lummigt och lugnt område, perfekt för familjen!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg