190

Eriksberg, Göteborg


Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Vatten, stan är full av vatten. Så inleds en känd låt och så kan man beskriva denna bostad belägen bredvid Eriksbergsdockans småbåtshamn och utsikt över älven där båttrafiken passerar förbi. Här erbjuds vattenutsikt från samtliga rum och det maximeras från vardagsrummets matplats samt den inglasade balkongen där det nästan går att fiska ifrån. Genomgående i toppskick där allt är välpaketerat i en välmående förening som erbjuder plats i garage direkt för nästa ägare. Lägg där till föreningens lyxiga spaavdelning med jacuzzi och bastu med älvutsikt! Detta är en bostad för livsnjutaren som vill åt det bästa. Ring Jonas Lindquist för mer information redan idag!

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,563 Inkl. värme, vatten, digital-TV, bredband, IP-telefoni (ej samtalskostnad) och bostadsrättstillägg.
Antal rum3 rok
Boarea79 kvm

Bilder

Eriksbergs miljöer är fantastiska

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg