Tyresö Centrum, TYRESÖ

Rimfrostgränd 1


Fast pris: SEK 4,900,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Visningar

Sunday, January 26
Välkommen till visningslägenheten på Simgatan 26
13:00 - 13:30
Lägg till i kalender

Inflyttningsklar! I den nya stadsdelen Norra Tyresö Centrum har Småa uppfört bostadskvarteret Brf Grönskan. Fin 4:a med balkong i soligt söderläge! Öppen planlösning, gott om förvaring, separat tvättdel och dubbla wc.

Projektets hemsida: https://www.smaa.se/bostader-till-salu/norra-tyreso-centrum/

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet med sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Bussar till eller från Gullmarsplan, Stockholm centralstation, Haninge eller Nacka. Bilväg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar ut i Skärgården och även in till Stockholm.

Närservice

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag och restauranger. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, bibliotek, bank, arbetsförmedling och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan njuta av friluftsliv som t.ex. fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,650 inkl värme, VA, telia triple play
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea97 kvm
Lägenhetsnummer1303-3
Driftskostnad642 kr/månad

Bilder

Gronskan_Stairs_jpeg

Brf Grönskan Tyresö C

Brf Grönskan

Inspirationsbild

Inspirationsbild

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Lägenheternas planlösningar har alla ett öppet sammanhang mellan vardagsrum och kök samt kontakt med balkongen som ligger mot gatan eller gården. Ljusa ytor i form av vitmålade väggar och mattlackad eklamellparkett. För dig som vill finns möjlighet att sätta din personliga prägel genom byggherrens stora utbud av inredningsval.

Köken från Vedum är praktiska och noga planerade med miljöklassade vitvaror från Siemens.

Helkaklade badrum med vitt kakel samt grå klinker. Stilren kommod från Vedum. Alla lägenheter har dusch, med vikbara väggar i glas och radhusen har även badkar. Tvättmaskin och torktumlare finns i samtliga badrum.
Antal rum
4 rum
Boarea
97 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 4,900,000 Fast pris
Avgift
SEK 5,650 inkl värme, VA, telia triple play
Driftskostnad
SEK 7,700 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 5,500
Försäkring
SEK 2,200
Kommentar
Driftskostnaden är en uppskattning då det är nyproduktion.
Byggnad
Förening
Namn
Bostadsrättsföreningen Grönskan
Om föreningen
I den nya stadsdelen Norra Tyresö Centrum uppförs SMÅas nya bostadsområde Brf Grönskan. Här byggs lägenheter med butikslokaler i bottenvåningen som bidrar till ett livfullt kvarter. Ovanför butikerna ligger fem våningsplan med totalt 47 lägenheter. På våningsplanen högs upp ligger 9 exklusiva radhus. Husen byggs i tegel och färgerna varierar för varje trapphus. Från varje trapphus kan du ta hissen direkt ner i garaget, här finns även platser med laddstolpar för elbilar. I anslutning till garaget finns flera stora cykelrum, miljörum samt lägenhetsförråd. https://www.smaa.se/bostader-till-salu/norra-tyreso-centrum/
Antal lägenheter
47
Antal lokaler i föreningen
3
Tv och bredband
Telia Triple Play ingår i avgiften. Innehåller bredband, digital-TV kanaler, digitalbox och abonnemang för IP-telefoni (samtalskostnad tillkommer)
Parkering
Garage finns i två plan. 26 platser finns att hyra för cirka 1000 kr/ månad. 4 platser med laddstolpar för elbilar finns för en hyra om cirka 1200 kr/månad

Karta

Tyresö Centrum TYRESÖ

Rimfrostgränd 1

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.Välkommen att bli nöjd du också!

    © 2020 HusmanHagberg