KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare i Vallentuna

Vallentuna är en naturskön ort belägen utanför Stockholm. Vill ni köpa hus i Vallentuna finns trevliga områden som Kårsta och Brottby att titta närmare på. Med närheten till Roslagsbana och buss är det enkelt att ta sig både till Uppsala och Stockholm. I Vallentuna finns möjlighet för er att besöka det moderna kulturhuset eller ta danskurser i både Lindy Hop, Fox och bugg. Våra kunniga mäklare i Vallentuna finns här för dig när du ska köpa, sälja eller värdera bostad.

Att bo i Vallentuna

Lindholmen och Bällsta är två natursköna områden i Vallentuna som passar för alla åldrar. Går ni i tankar att köpa bostad i Vallentuna kan det vara skönt att veta att det finns gott om möjligheter till rekreation i naturen. Vallentuna har många grönområden som Roslagsleden att vandra fram igenom. Tycker ni om att vara aktiva finns det dessutom flera bra golfbanor och två ishockeyföreningar med två ishallar. Vallentuna BK och Vallentuna hockey är exempel på två lokala idrottslag som det går att engagera sig i och som barnen har möjlighet att gå med i. Dessutom kan vi stoltsera med att vi är Sveriges hästtätaste kommun.

Köpa, värdera eller sälja bostad Vallentuna

I Vallentuna finns mycket historia att upptäcka tack vare fornlämningar och gamla kyrkor som har anor hela vägen tillbaka till 1100-talet. Våra erfarna mäklare i Vallentuna kan visa många fina områden som Bällstaberg och Hövdingahöjden där det finns både nyproduktion och äldre fastigheter att köpa. Går ni i säljtankar så finns vi med er hela vägen från värdering till färdig bostadsaffär. Vi har koll på marknaden och har en passion för mäklaryrket som gör att ni kan känna er trygga med ert val.

Väljer ni att köpa hus i Vallentuna kommer ni sannolikt att besöka Långhundraleden som finns kvar sedan vikingatiden. Det var en av de två vattenvägar som vikingarna använde sig för att ta sig till Uppsala som då var huvudstaden. I Vallentuna finns naturen ständigt närvarande i form av både vattendrag och lummiga skogar. Varmt välkomna till vårt mäklarkontor i Vallentuna. Vi berättar gärna mer om omgivningen och hur vi kan hjälpa dig med din nästa bostadsaffär!

Omdömen från våra kunder

"Trevlig, effektiv. Hon tog hänsyn till alla "besvärligheter" under resans gång, och löste allt galant"
Toini B1 dagar
Verifierad kund
"Jag ger Martin 11/10. Han har varit fantastisk att ha och göra med från start till mål. Jag kan starkt rekommendera honom!"
Josefin B1 dagar
Verifierad kund
"Martin var professionell från start till slut. Det här var andra gången vi jobbade med Martin och vi kan verkligen rekommendera honom. Tydlig , ärlig och och rak i sin kommunikation, trevlig som person och kunning mäklare. Tack, Martin!"
Aiga B1 dagar
Verifierad kund
"Rebecca har varit suverän, väldigt engagerad och lyhörd, hon har under hela processen holt oss uppdaterade, GRYM "
Linda P1 dagar
Verifierad kund
"Toppenbra mäklare! Återkopplade och följde upp genom hela processen."
Linda V1 dagar
Verifierad kund
"Jättetrevlig mäklaren. Han är professionell och ytterst behjälplig genom hela processen. Snabb kommunikation. Jag rekommenderar varmt honom."
Sandra Weronika S4 dagar
Verifierad kund
"Kunnig intresserad och delaktig i min affär. "
Carl Henrik Christian Å5 dagar
Verifierad kund
"Väldigt engagerad och proffsig. Lättsam och trevlig person. Märks att hon verkligen kan sitt jobb och kan området Vallentuna. Snabb återkoppling kring hela försäljningsprocessen. Hon råkade bli sjuk vid kontraktskrivning men hade riggat upp så att en annan mäklare tog vid, så det kändes ändå helt tryggt. Rekommenderas verkligen!"
Josefin M1 veckor
Verifierad kund
"Jättetrevlig, väldigt hjälpsam, generös, alltid tillgänglig och svarar på alla ens frågor och även frågor som kanske inte ens ingår i hans uppdrag som mäklare. Ger också jättebra råd! "
Mahsa A1 veckor
Verifierad kund
"Jesper är väldigt driven men samtidigt lyhörd på vad jag som säljare tycker. Han är positiv, lösningsorienterad och väldigt flexibel i sitt sätt att jobba. Jag rekommenderar Jesper varmt. "
Linnéa Charlotte Sofie E1 veckor
Verifierad kund
"Martin är mycket serviceinriktad. Tillgänglig, kunnig, proffessionell och har ett mycket trevligt bemötande. Vi är mycket nöjda med och rekommenderar varmt Martin till kommande uppdrag"
Marie-Louise Agneta F1 veckor
Verifierad kund
"Martin har varit exceptionell från start till mål! Kan verkligen rekommenderas! "
Monica Ulrika B1 veckor
Verifierad kund
"Fredrica är tillgänglig och återkopplar alltid snabbt. Hon är påläst och återkommer alltid med det som efterfrågas. "
Eva N2 veckor
Verifierad kund
"Pernilla har agerat mycket sympatiskt och professionellt och lyckats driva en försäljning i en utmanande tid av inflation, räntehöjningar, krig, post pandemi, samt energikris. Jag är mycket imponerad av hennes kunskap och professionalism och ger mina allra bästa rekommendationer för den som skall köpa- eller sälja sin bostad. Stort TACK! "
Linda Marianne H2 veckor
Verifierad kund
"Allt har fungerat bra! Pernilla är kunnig o trevlig."
Gunilla S2 veckor
Verifierad kund
"Jobbar hårt och är ärlig och rak"
Johan Erik B2 veckor
Verifierad kund
"Alla våra förväntningar möttes fullt ut"
Anders Lennart T2 veckor
Verifierad kund
"Öppen och positiv. Effektiv och snabb. "
Erik A2 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och snabbt agerande. Vårt objekt är unikt och krävde därmed unika intressenter. Vi hade ingen brådska att sälja. Viktigt med ”rätt” köpare. Fredrica är lyhörd och mån om att släppa fram rätt intressenter för individuell visning."
Eva Annette T2 veckor
Verifierad kund
"Jesper har varit exceptionellt engagerad i min försäljning och skött dialog med köpare/säljare på ett mycket bra sätt. Upplever Jesper som rak, ärlig och delaktig i vad som för mig varit stora frågor i min affär. Han har visat stor förståelse för både mig som säljare och köparen. Jag kommer definitivt använda Jesper i framtida försäljningar. "
Carl Henrik Christian Å2 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Centralvägen 1, 186 31 Vallentuna
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Centralvägen 1, 186 31 Vallentuna
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Aktuellt just nu

Snabbt lånelöfte med Nordea.

Klara, färdiga, buda! Få snabbt lånelöfte med Nordea i Vallentuna.

Missa inte din drömbostad!

Nu hittar du våra Kommande® bostäder på HusmanHagberg.se och Boneo.se. Håll dig uppdaterad och var förberedd när drömbostaden dyker upp.

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg