Thomas Lindqvist

Hemma överallt i Vallentuna

Din mäklare i Vallentuna

Kontakta mig

Thomas Lindqvist

Thomas Lindqvist

Aukt.Fastighetsmäklare Franchisetagare

Vallentuna

sven

Mäklaren finns på flera kontor

Omdömen från mina kunder

"Tumme upp, han gjorde det han skulle, kändes bra handla av honom!"
Erik W7 veckor
Verifierad kund
"Mycket bra, lägenheten blev såld över utgångspris och det krävdes inte alltför många visningar."
Martin Å7 veckor
Verifierad kund
"Jättetrevlig mäklaren. Han är professionell och ytterst behjälplig genom hela processen. Snabb kommunikation. Jag rekommenderar varmt honom."
Sandra Weronika S9 veckor
Verifierad kund
"Väldigt kunnig och hjälpsam person"
Henock Molla A20 veckor
Verifierad kund
"Thomas är mycket bra att ha och göra med, mycket kunnig och bra att diskutera olika upplägg med vad gäller affären och vi känner oss trygga med Thomas som mäklare, han har varit vår mäklare vid två av våra viktigaste affärer år 2016 och 2022. Dessutom är Thomas trevlig och lättsam, vilket är viktigt för oss."
Lena Kristina Elisabet Z27 veckor
Verifierad kund
"Thomas var trevlig och hjälpsam, fick privat visning då jag inte kunde gå på den öppna visningen. Gav svar på de frågor som jag hade och har ett proffesionellt bemötande. Jag är mycket nöjd med Thomas som mäklare."
Isak B36 veckor
Verifierad kund
"Mycket trevlig och duktig mäklare och vi är mycket nöjda. "
Elisabeth N36 veckor
Verifierad kund
"Tomas Lindqvist har i denna oroliga ekonomiska period skött försäljningen av min lägenhet på Näsbydalsvägen 16 i Täby. Han har gjort det på ett lugnt och metodiskt bra sätt och hela tiden hållit mig uppdaterad tills försäljningen var genomförd. Mvh Christina Nordell"
Christina N38 veckor
Verifierad kund
"Thomas gav mig ett väldigt trevligt bemötande redan från början. Jag fick ett stort förtroende med en gång. Kände att han var lyhörd och lyssnade verkligen på mina funderingar och frågor. Thomas svarade verkligen upp på mina förväntningar. Han är även väldigt kunnig och kan marknaden väldigt bra. Jag kan verkligen rekommendera Thomas Lindqvist som mäklare!!!"
Lars Lennart H54 veckor
Verifierad kund
"Väldigt trevligt och korrekt bemötande. Allt runt försäljningen av lägenheten blev enkelt med stödet av Thomas."
Ingrid K71 veckor
Verifierad kund
"Trevligt och positivt bemötande. Thomas vet vad som krävs vid fastighetsaffärer för att förena köpare och säljare på ett för båda parter smidigt sätt. Att förklara villkor och överenskommelser på ett värdigt vis är mycket viktigt."
Leif Anders M89 veckor
Verifierad kund
"Riktigt bra bemötande och genuint intresse ifrån mäklaren. Skapade en trygg, smidig och effektivt affär till trots att vi hade speciella behov i samband med försäljningen och kan starkt rekommendera honom för liknande uppdrag."
Rib E91 veckor
Verifierad kund
"Vi är väldigt nöjda med Thomas. Det hela fungerade hur smidigt som helst. Thomas lotsade oss igenom hela processen på ett väldigt förtroendeingivande sätt. Han var lugn, saklig och vi kände att vi kunde lita på honom. När vi väl kontaktat Thomas var ett önskemål från oss att vi ville sälja så fort som möjligt. Han skyndade på processen och efter 23 dagar hade vi sålt vårt radhus. Ann och Robert"
Nils Robert M103 veckor
Verifierad kund
"Har sålt vår villa. Mycket engagerad och kunnig mäklare. Känns erfaren och med stor förståelse för marknaden. Vi fick verkligen hjälp med allt."
Eva-karin L120 veckor
Verifierad kund
"Sålt kedjehus. Mäklaren var mycket engagerad och bra. Förväntningarna infriades till fullo. Jag rekommenderar mäklaren varmt."
Lars Bertil J121 veckor
Verifierad kund
"Thomas Lindqvist har med sin kompetens och professionalism bidragit till att försäljningen av vårt radhus kunde genomfördes till full belåtenhet på ett mycket smidigt sätt och på kortast möjliga tid. Vi kan varmt rekommendera Thomas! Birgitta & Alf S "
Alf S123 veckor
Verifierad kund
"Personligt o trevligt bemötande vid hjälp med försäljning av lägenhet. Proffsigt utfört jobb. Mycket nöjd."
Solveig Y128 veckor
Verifierad kund
"Proffsig mäklare med grymma kollegor "
Sofi K128 veckor
Verifierad kund
"Vi har sålt vår mammas lägenhet"
Dödsboet Efter Gertrud Ottilia J134 veckor
Verifierad kund
"Professionell utan att vara påträngande och trevlig"
Jacob V135 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Jag brinner verkligen för mitt jobb och har varit fastighetsmäklare i Täby, Danderyd och Vallentuna sedan 1992. Redan 1994 startade jag egen rörelse och 2001gick jag in som franchisetagare i HusmanHagberg i Täby och Vallentuna. Jag är uppvuxen i Vallentuna och har bott i Täby sedan 1978. Idag bor vi i lägenhet vid Näsby slott och men vi har innan dess bott i villa i Ella park i 23 år. Täby och Vallentuna är fantastiska kommuner att bo och arbeta i. Här finns allt man kan önska sig vilket leder till att jag sällan lämnar området. I mäkleriet finns en frihet och ett tävlingsmoment som passar mig och här jag kan använda mig av mina erfarenheter från idrott och sport i mitt tidigare liv.. När jag inte jobbar blir det motion, golf, skidåkning och skärgårdsliv.

Mina försäljningar

Thomas Lindqvist

Aukt.Fastighetsmäklare Franchisetagare

0708-50 24 75

thomas.lindqvist@husmanhagberg.se

Boka tid med Thomas direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg