Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare på Stockholm Södermalm / Gamla Stan

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Södermalm / Gamla Stan

Vill du köpa eller sälja bostad på Södermalm eller i Gamla Stan? Det här är två områden i Stockholm som har direkt närhet till resten av innerstaden, inklusive Vasastan, Östermalm och Kungsholmen. Till och från Södermalm tar du dig med tunnelbanans gröna och röda linjer, pendeltåg samt flertalet busslinjer. Att promenera in till centralstationen från Medborgarplatsen tar mellan 15-20 minuter, och om du vill har du även möjlighet att ta Djurgårdsfärjan till Skansen och Gröna Lund på bara några minuter. Om du letar efter en mäklare på Södermalm eller i Gamla Stan så finns vi här för dig när du vill köpa, värdera eller sälja din bostad.

Att bo på Södermalm / Gamla Stan

När du ska köpa lägenhet i Gamla Stan får du en bostad i de mest historiska kvarteren i Stockholm. Här kan du promenera på kullerstensgator och besöka mysiga fik på smala gränder, ta en promenad runt slottsbacken och ta dig till Skeppsholmen där Moderna museet och Teater Galeasen ligger. Både Södermalm och Gamla Stan har ett brett restaurangutbud, och självklart kan du följa Bajen på hemmaplan. Tack vare de goda kommunikationerna tar du dig enkelt vidare till andra stadsdelar som Enskede, Nacka och Bromma väldigt smidigt, och från Stadsgårdskajen kan du ta båtfärjor till bland annat Åland och Finland.

Våra erfarna mäklare finns här dig som vill värdera din lägenhet eller står inför en bostadsförsäljning och vill ha en personlig service där kunden alltid står i fokus.

Köpa eller sälja lägenhet på Södermalm / Gamla Stan

På Södermalm och i Gamla Stan bor du i en härlig och trygg miljö. Utöver anrika Mosebacke och restaurang Gondolen vid Slussen får du även närhet till härliga promenadstråk med vy över Riddarfjärden. Vi är en mäklare på Södermalm / Gamla Stan som varje år hjälper hundratals spekulanter att hitta sina nya bostäder. Våra kunniga och engagerade mäklare finns här för dig när du vill värdera din bostad, om du är redo att ta nästa steg är vi såklart även med dig hela vägen när du vill sälja din bostad. Välkommen till sköna Söder och historiska Gamla Stan!

Omdömen från våra kunder

"Fint och professionellt bemötande, känns tryggt med Louise i processen som är tillgänglig och svarar på alla frågor och går igenom allt tydligt."
Frida G3 dagar
Verifierad kund
"Felicia var extremt proffsig och skötte alla aspekter av sitt uppdrag exemplariskt! "
Henrik D3 dagar
Verifierad kund
"En smidig och bra process. Louise var väldigt professionell och förtroende ingivande. "
Tekla W4 dagar
Verifierad kund
"Louise är supertrevlig och kompetent och löste bostadsaffären supersmidigt! "
Anna-Karin P4 dagar
Verifierad kund
"Louise är en fantastisk mäklare! Med stort engagemang och driv gav hon aldrig upp trots en utdragen process. Hon är professionell, tillgänglig , ärlig, och trygg i sin yrkesroll och ingav hopp genom hela processen med sin positiva personlighet. . "
Christin A5 dagar
Verifierad kund
"Lugnt, vänligt och professionellt bemötande. Satte realistiska förväntningar. Mycket aktiv i återkoppling genom alla skeden. "
Emy W5 dagar
Verifierad kund
"Toppen genom hela affären, tydlig och snabb kommunikation. "
Lars L2 veckor
Verifierad kund
"Josefine gav ett väldigt seriöst och trevligt intryck, och hon skötte budgivning och försäljningsprocess i övrigt på ett professionellt och pragmatiskt sätt. Som förstahandsköpare kändes det väldigt tryggt att det var just Josefine som ansvarade för försäljningen och hon var tillgänglig och prioriterade våra frågor utan tvekan. Rekommenderas varmt!"
Isabella G4 veckor
Verifierad kund
"Otroligt bra bemött där Jerry lyhört tog emot våra önskningar kring försäljningen. Kommunikationen och det väl utförda arbetet var absolut exceptionellt! "
Lovisa D4 veckor
Verifierad kund
"Theodora har varit mycket trevlig och proffsig. Jag har fått ett mycket gott bemötande och Theodora har varit snabb på att höra av sig tillbaks vid frågor. Mycket nöjd!😊"
Boel C5 veckor
Verifierad kund
"Louise är en utmärkt mäklare som sålde vår lägenhet snabbt och smidigt. Hon var alltid vänlig, professionell och tillgänglig för att svara på våra frågor. Hon hade bra koll på marknaden och gav oss råd om hur vi kunde förbereda vår lägenhet för visning. Vi är mycket glada över att vi valde Louise och rekommenderar henne varmt till alla som vill sälja sin bostad."
Arne L5 veckor
Verifierad kund
"Nöjd med allt. Tydlig, uppriktigt och höll oss uppdaterade under hela processen."
Marcus B5 veckor
Verifierad kund
"Louise var snabb i kommunikation och hade ett fint bemötande! Kände att hon stöttade såväl mig som köpare som säljarna."
Alva S5 veckor
Verifierad kund
"Att sälja sin bostad är en stor process med höga förväntningar. Josefine Schöön är ett proffs med höga ambitioner, enormt driftig och målmedveten. En tävlingsmänniska som inte ger sig. Hon gjorde oss väldigt trygga genom hela försäljningen och vi uppskattade Josefines raka och direkta kommunikation. Vi är enormt tacksamma och nöjda med Josefines försäljning av vår lägenhet. Trots rådande osäkerhet på bostadsmarknaden med stigande räntor osv lyckades Josefine sälja snabbt och till ett högt pris. Vi är supernöjda. "
Hanna Cornelia L6 veckor
Verifierad kund
"Proffsig, lätt att samarbeta med, snabb i återkoppling och mycket trevlig! "
Maria B6 veckor
Verifierad kund
"Josefine är otroligt kunnig, kommunikativ och professionell. Jag har känt mig väldigt trygg med henne som mäklare direkt från start, något som jag verkligen värderat i en så speciell tid/marknad. Jag skulle absolut anlita Josefine igen och hoppas nu kunna köpa mitt nya boende via henne. Rekommenderar starkt! "
Frida R6 veckor
Verifierad kund
"Väldigt engagerade och påläst dels om vårt område vi bor i och vår fastighet. Han höll oss välinformerad både före under och efter vår försäljning. Rekommenderar Christoffer det varmaste."
Thomas H6 veckor
Verifierad kund
"Jag har nyligen haft nöjet att köpa en lägenhet av Josefine Schöön och jag måste säga att jag är mycket nöjd med henne. Jag har träffat på flera mäklare under mitt letande men ingen stack ut på samma sätt som Josefine. Hon gjorde ett bra jobb för att göra köpupplevelsen så smidig och stressfri som möjligt. Josefine var väldigt kunnig om den lokala marknaden och kunde ge mig värdefulla tips. Hon var alltid lätt att nå och svarade snabbt på alla mina frågor. Jag uppskattade också Josefines ärlighet i processen. Hon var transparent om alla detaljer och såg till att jag förstod alla aspekter av köpet och arbetade hårt för att säkerställa att jag var nöjd med min köpupplevelse. Jag skulle starkt rekommendera Josefine till någon som söker en kompetent, engagerad och professionell mäklare. Hennes kunskap, erfarenhet och personliga engagemang gjorde hela processen smidig och effektiv, och jag är mycket tacksam för hennes hjälp. Tack Josefine!"
Johan Linus N7 veckor
Verifierad kund
"Hittills mycket nöjd med info, bemötande och kunnande. Men vi är inte klara med kontakter. Slutbedömning kan jag ge förtst efter avslutad affär. Att måste skriva minst 30 ord tycker jag inte om"
Marcela M7 veckor
Verifierad kund
"Jerry är professionell och kunnig. Klara besked. Informerar löpande på ett bra sätt. Vänligt bemötande."
Ulf J7 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Götgatan 26, 118 46 Stockholm
Öppettider
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Götgatan 26, 118 46 Stockholm
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Christoffer Gatara

Christoffer Gatara

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven
Louise Pedersen

Louise Pedersen

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven
Andreas Gerdin

Andreas Gerdin

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven
Jerry Johnsson

Jerry Johnsson

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven
Josefine Schöön

Josefine Schöön

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven
Magnus Persson

Magnus Persson

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven
Kia Wigg

Kia Wigg

Säljkoordinator

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven
Theodora Holmberg

Theodora Holmberg

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

svaren

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg