KarriärOm oss

Ska du sälja?

Kontakta oss för en kostnadsfri värdering

* Obligatoriska uppgifter

Din mäklare på Stockholm Södermalm / Gamla Stan

HusmanHagberg - din fastighetsmäklare på Södermalm / Gamla Stan

Vill du köpa eller sälja bostad på Södermalm eller i Gamla Stan? Det här är två områden i Stockholm som har direkt närhet till resten av innerstaden, inklusive Vasastan, Östermalm och Kungsholmen. Till och från Södermalm tar du dig med tunnelbanans gröna och röda linjer, pendeltåg samt flertalet busslinjer. Att promenera in till centralstationen från Medborgarplatsen tar mellan 15-20 minuter, och om du vill har du även möjlighet att ta Djurgårdsfärjan till Skansen och Gröna Lund på bara några minuter. Om du letar efter en mäklare på Södermalm eller i Gamla Stan så finns vi här för dig när du vill köpa, värdera eller sälja din bostad.

Att bo på Södermalm / Gamla Stan

När du ska köpa lägenhet i Gamla Stan får du en bostad i de mest historiska kvarteren i Stockholm. Här kan du promenera på kullerstensgator och besöka mysiga fik på smala gränder, ta en promenad runt slottsbacken och ta dig till Skeppsholmen där Moderna museet och Teater Galeasen ligger. Både Södermalm och Gamla Stan har ett brett restaurangutbud, och självklart kan du följa Bajen på hemmaplan. Tack vare de goda kommunikationerna tar du dig enkelt vidare till andra stadsdelar som Enskede, Nacka och Bromma väldigt smidigt, och från Stadsgårdskajen kan du ta båtfärjor till bland annat Åland och Finland.

Våra erfarna mäklare finns här dig som vill värdera din lägenhet eller står inför en bostadsförsäljning och vill ha en personlig service där kunden alltid står i fokus.

Köpa eller sälja lägenhet på Södermalm / Gamla Stan

På Södermalm och i Gamla Stan bor du i en härlig och trygg miljö. Utöver anrika Mosebacke och restaurang Gondolen vid Slussen får du även närhet till härliga promenadstråk med vy över Riddarfjärden. Vi är en mäklare på Södermalm / Gamla Stan som varje år hjälper hundratals spekulanter att hitta sina nya bostäder. Våra kunniga och engagerade mäklare finns här för dig när du vill värdera din bostad, om du är redo att ta nästa steg är vi såklart även med dig hela vägen när du vill sälja din bostad. Välkommen till sköna Söder och historiska Gamla Stan!

Omdömen från våra kunder

"Trevlig, kunnig och tillmötesgående."
Julia B4 dagar
Verifierad kund
"Felicia var mäklaren som sålde lägenheten jag köpte, och hon var så ärlig och trevlig att jag ville att hon skulle hjälpa mig sälja den för mig när jag bestämt för att flytta till större. Supertrevlig och rak! Rekommenderar henne för alla! "
Merith A4 dagar
Verifierad kund
"Väldigt trevligt bemötande och proffesionellt agerat! Rekommenderar Christoffer!"
Isabella P4 dagar
Verifierad kund
"Gatara var lyhörd och transparent i kommunikationen vilket skapade en trygghet genom hela processen. Han är en driftig och proffesionell mäklare som levererar! "
Maria W1 veckor
Verifierad kund
"Vi är supernöjda med Louise. Hon visade ett stort engagemang och lyckades uppnå ett högt slutpris. God människokännare och kunnig inom sitt område. "
Markus H1 veckor
Verifierad kund
"Louise levde upp till, och överträffade, alla våra förväntningar. Kunnig, lyhörd och engagerad genom hela processen. Supernöjda!"
Kajsa K1 veckor
Verifierad kund
"Louise var professionell och kunnig. Jag upplevde henne också som omtänksam och mycket vänlig. Hon var lätt att nå och hade tydlig kommunikation. "
Ulrika O1 veckor
Verifierad kund
"Jag köpte en lägenhet på Södermalm via Josefine i år. Redan på visningen var hon väldigt professionell, personlig och insatt. I de frågorna hon inte visste på rak arm såg hon till att höra av sig till säljaren direkt och återkopplade snabbt. Processen till att köpa kändes trygg och Josefine fanns tillgänglig via telefon och sms för stora som små frågor. Vi lyckades hitta en tid snabbt för kontraktskrivning och den kändes väldigt proffsig och hon gav en tydlig genomgång av alla bilagor och paragrafer utan att stressa igenom och gav utrymme för mig att landa och känna mig trygg i köpet. Kan absolut tänka mig att anlita Josefine när det väl blir dags för mig att sälja. "
Elin E2 veckor
Verifierad kund
"Felica är trevlig, strukturerad, positiv och glad. Hon guidade mig väl genom försäljningen av min lägenhet vilket gjorde att det kändes tryggt och bra."
Therese B4 veckor
Verifierad kund
"Vi har varit i kontakt med Josefine dels som köpare, dels som säljare av vår lägenhet. Vi har varit väldigt nöjda med Josefine och vi har känt ett stort förtroende för henne i båda processerna. Hon har kommit med bra råd och uppmaningar samt varit väldigt bra i sin kommunikation och i sitt arbetssätt. Vi sålde vår lägenhet till ett pris som vi inte trodde vi kunde räkna med i dessa tider och vi förstår att Josefine har arbetat hårt i kontakten med budgivarna samt gett goda råd om när det är bra att lägga ut lägenheten till försäljning. Vi kan varmt rekommendera Josefine! "
Anna B4 veckor
Verifierad kund
"Hej jag har precis köpt en lägenhet, det var mitt första köp! Jag tyckte att hon var väldigt duktig, vänlig och professionell. Hon var även bra på att hjälpa mig förstå mig på hur allt fungerade som förstagångs köpare! 5/5 från mig!"
Lukas L4 veckor
Verifierad kund
"Bra och saklig. Allting gick fort sedan när köpesumman blev bestämt. "
Anne M4 veckor
Verifierad kund
"Bästa mäklaren vi kört med genom alla våra lägenhetsförsäljningar. Prickar alla rätt! "
Carl-Michael B4 veckor
Verifierad kund
"Trevlig och lyssnande vilket är viktigt !!!"
Bruno P4 veckor
Verifierad kund
"Hej, vi har precis köpt lägenhet och är väldigt nöjda med hela processen. Josefine var mycket trevlig och professionell i sitt bemötande, hade redan från början fått med all information vi som köpare ville se och höll löpande kontakt med oss under budgivningen och informerade tydligt om nästa steg (tex när budgivingen "stängde" för kvällen, när hon var upptagen i andra möten). Jag kan varmt rekommendera henne, seriös, professionell och samtidigt personlig i sitt bemötande. "
Elisabet L4 veckor
Verifierad kund
"Driven till att göra klart det samt hjälpsam i processen"
Jakob F4 veckor
Verifierad kund
"Christoffer har ett mycket gott bemötande. Han är väl påläst och ger en realistisk bild av det aktuella marknadsläget. Följsam efter de förutsättningar som gavs under resan. Mycket nöjd med den snabba affär som gjordes! Jag kan varmt rekommendera Christoffer!"
Marja M5 veckor
Verifierad kund
"Har verkligen uppskattat Louise driv och engagemang genom hela processen och är jättetacksam för det arbete hon lagt ner i att göra detta till en lyckad affär."
Josefine H5 veckor
Verifierad kund
"Snabb, rapp koncis.Informativ. Tittade på lägenheten på förmiddagen och skrev kontrakt vid middagstid. "
Lennart E5 veckor
Verifierad kund
"Proffsigt och mycket trevligt bemötande och snabb hantering av köpet"
Annika P5 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Mäklarbokningen

Besöksadress

  • Götgatan 26, 118 46 Stockholm
  • Måndag-Fredag 09.00-17.00

Postadress

  • Götgatan 26, 118 46 Stockholm
  • Besök oss på

Våra bostäder

Våra medarbetare

Vi vet hur du lyckas med din bostadsaffär

Christoffer Gatara

Christoffer Gatara

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven
Louise Pedersen

Louise Pedersen

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven
Andreas Gerdin

Andreas Gerdin

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven
Jerry Johnsson

Jerry Johnsson

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven
Josefine Schöön

Josefine Schöön

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven
Magnus Persson

Magnus Persson

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven
Kia Wigg

Kia Wigg

Säljkoordinator

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

sven
Theodora Holmberg

Theodora Holmberg

Reg. Fastighetsmäklare

Stockholm Södermalm / Gamla Stan

svaren

Vill du sälja med oss?

Bli kontaktad av en mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Tjänster och information

Värdefulla tjänster och information för dig som ska sälja- eller köpa bostad.

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg