190

Viggbyholm - Sjösidan, Täby

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,789 inkl värme, vatten och förråd
Antal rum2 rok
Boarea48 kvm

Ansvarig mäklare

Välkomna till denna fina och ljusa 2:a som har allt man kan önska sig. Vad sägs om en generös uteplats i bästa solläget för härliga grillkvällar? Eller när vintern kliver på så har du ett öppet och socialt kök mot vardagsrum i hög standard utan insyn.
På Sippvägen bor du i direkt närhet till natur, båthamn och badplats.
Kommunikationerna är det inte heller något fel på då du både har roslagsbanan samt bussar inom gångavstånd, ifall du använder dig av bil så är det bra att veta att en carportplats finns till lägenheten.

Om området

Viggbyholm - Sjösidan är ett av Täbys mest populära områden pga sin närhet till Stora Värtan. Bebyggelsen består huvudsakligen av villor. Viggbyholms båthamn, Viggbyhomls stall, badplats, strandpromenad och skridskoäkning lockar många som bor i området.

Kommunikation

BUSS mot Täby centrum går genom området på Värtavägen/Vretvägen/Drakskeppsvägen. Buss mot Danderyds Sjukhus stannar dels vid påfarten till E18 från Bergtorpsvägen, dels vid Sjöflygvägen vid infarten mot Hägernäs Strand.

Närservice

I norra änden på Sippvägen finns ett litet centrum med bl a mataffär och restaurang. DRAKSKEPPSSKOLAN i områdets västra del har åk 0-5. Högstadium finns vid Bergtorpsskolan (åk 0-9) strax norr om E18. Där finns även Viggbyskolan åk 0-6. Flertalet DAGHEM finns i närområdet. Bl a finns Röhälls förskola på Röhällsvägen. För mer information, gå in på Täby Kommuns hemsida www.taby.se.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Fantastisk uteplats i söderläge

Fantastisk uteplats i söderläge

Översikt

Översikt

Kök

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg