MED8D00D5971A16476BBB08D45AC5C4BE38

Trollbäcken, TYRESÖ

Vendelsövägen 10A

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,927
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea34.3 kvm
Våning2 (hiss finns)

- Kvadratsmart mini 2:a
- Torktumlare och tvättmaskin
- Diskmaskin
- Golvvärme i hall och badrum
- Insynsskyddad innergård med uppvärmd pool och grillmöjligheter
- Nära kommunikationer
- 13 minuter till Gullmarsplan
- Nära centrum och matbutiker
- Rikligt ljusinsläpp

Elegant, nyproducerad 2:a i förening med gemensam uppvärmd pool. Öppen planlösning och en härlig balkong i söderläge! Modern nyproduktion från 2014/2015 med väl genomtänkt funktion och planering för det moderna hemmet. Nära Drevviken, Trollbäcken centrum och goda kommunikationer. Välkommen hem!

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Från Trollbäcken går bussar till Gullmarsplan cirka var tionde minut, med en restid till Gullmarsplan på ca: 20 minuter. Under rusningstrafik går också direktbuss från/till Cityterminalen(Klarabergsviadukten), restid på cirka 25 minuter.

Närservice

I Trollbäckens centrum/ Alléplan finns det mesta som t.ex matvarubutiker, blomsteraffärer, restauranger, inredningsbutiker, bibliotek och social service, som vårdcentral, apotek och tandläkarmottagning och i Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Där finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Bilder

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
34.3 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 1,927
Byggnad
Förening
Namn
Brf Lunden i Tyresö
Om föreningen
Föreningen bildades 2015 och består av 11 lägenheter. Lägenheterna är fördelade på 1:or-3:or. Föreningen har 8 parkeringsplatser och en handikapp parkering. Parkeringsplats kostar 337 kr/mån.

Separat förråd finns till varje lägenhet.

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande (455 kr) och köparen debiteras 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift (1138 kr).

Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare.

Föreningen tillåter delat ägandeskap om den som är bosatt i föreningen/lägenheten äger minst 10%.
Antal lägenheter
11
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja, om den som är bosatt i föreningen/lägenheten äger minst 10%.

Karta

Trollbäcken TYRESÖ

Vendelsövägen 10A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg