190
MED0C12E88B18C34B4C93C7431305358C0D

Renoverad trerummare i lugnt område!

Kommande®

Umedalen, Umeå

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,398 I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv.
Antal rum3 rok
Boarea72 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Snart kommer denna renoverade trerummare ut till försäljning! Lägenheten håller hög standard med genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Här bor du insynsskyddat en trappa upp med egen ingång i ett lugnt område med närhet både till närservice och naturen. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och internet. Till lägenheten medföljer ett rymligt förråd och i föreningen finns tvättstuga, samlingslokal samt övernattningsrum att tillgå. Varmt välkomna att kontakta ansvariga mäklare redan idag för mer information!

Om området

Umedalen är idag ett naturligt centrum, där människor, kultur och natur träffas. Omkring området har det de senaste årtiondena vuxit fram ett trivsamt samhälle med såväl småhus som lägenheter, mjukt inbäddat av den intilliggande skogen. Härifrån är det kort till löpspåren och stigarna som trampats upp av både människofot och hundtass. Området ligger fem kilometer väster om Umeå centrum, mellan den slingrande Umeälven i söder och de vidsträckta skogarna norr om E12:an.

Här ligger Norrlands största skulpturpark som årligen lockar tiotusentals besökare. Här finner du även Iksu Spa. Här finns möjlighet till gruppträning, individuell träning, personlig träning och förstås många sköna spa-möjligheter i den fantastiska miljön. Här kan du i anslutning till caféet prova ljusterapi, njuta av värmen i solsimulatorn eller prova massage och rehabbehandlingar. Närhet till strandpromenaden men missa inte Backenkyrkan på vägen, här kliver nygifta ofta ut genom portarna. Väl nere vid strandpromenaden längs vattnet härskar ett storslaget lugn. En solig dag samsas motionärer, livsnjutare och badsugna längs Umeås populäraste stråk.

NÄRSERVICE
Affärer och restauranger
Franska bistron Le Garage. Närbutik. Närhet till köpcentrum Klockarbäcken.

KOMMUNIKATION
Goda bussförbindelser till och från centrum. Du tar dig även enkelt med cykel eller till fots till Centrum. Fortsätter du västerut hittar du snart de närmaste byarna Baggböle och Brännland.
Just nu byggs Västra länken som sträcker sig från Röbäcksdalen via Röbäck till Klockarbäcken och beräknas vara klar i slutet av 2021.

SKOLOR OCH OMSORG
Backenskolan, F-6
Västangårds skola, F-9
Fristående skolor; Waldorfskola F-9 och gymnasium
Montessoriskola, F-6
NTI-gymnasiet
Hannaskolan, F-9

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg