230
MEDF69345B850C64CFC808AF9D754DE471B

Underbart radhus med takterrass!Ugglevägen 31 Trinntorp, Tyresö

Trinntorp, Tyresö

Ugglevägen 31


PRIS (accepterat pris)5 695 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

128 kvm

LÄGENHETSNUMMER

3

MÅNADSAVGIFT

4 938 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

5 695 000 kr accepterat pris

Underbart radhus med takterrass!

Nu säljer vi sista radhuset! Helt inflyttningsklart, 128 kvm, 5 rum och kök samt magisk takterrass!

Fina materialval i högsta kvalité! Detta öppna, luftiga och naturnära radhus i två plan finner ni invid Kalvfjärden på Tyresö Brevik.
Boendets braskamin, uteplats och takterrass erbjuder ett komplett boende för den som vill ha det lilla extra. De exklusiva materialvalen återspeglas bland annat i köket från Kvänum som kombinerats med en bänkskiva av Kinnekullekalksten och de två fina badrummen med Jurakalksten. En genomtänkt planlösning, stora fönsterpartier, massiva höga dörrar. och ljusa toner ger varje rum en luftig och hemtrevlig atmosfär. På entréplanet möts man av en öppen hall med klinkergolv och direkt anslutning till tvättstugan. Tvättstugan är utrustad med både tvättmaskin och torktumlare. Längre in i hallen hittar ni den platsbyggda bokhyllan från Kvänum och mittemot ligger ett lyxigt duschrum och praktiskt ett förrådsutrymme. Till vänster finner ni kök med avsedd matplats. Vardagsrummet ger en social yta för hela familjen, där vinterdagar spenderas intill den värmande braskaminen och sommardagar ute på uteplatsen. Altanen mynnar ut på föreningens gräsmatta och bjuder in till lek och barfota spring. Badrocksavstånd ner till Kalvfjärden för ett morgondopp. På övervåningen ligger fyra väl tilltagna rum och ett mysigt badrum. Från övervåningen går även en trappa upp till den fantastiska takterrassen. Väl ute på takterrassen möts man av utsikten över det natursköna grannskapet samt en glimt av Kalvfjärden. Takterrassen har möjligheter till både mat- och sittgrupper eller varför inte bygga ett utekök.

Plats i carport följer med varje bostad liksom förråd på både fram och baksida.

På föreningens gemensamma mark kommer det att finnas odlingslådor, grusgångar och närmast den allmänna vägen ned till vattnet så finns en kajakbod. Där varje bostad har ett eget förråd med plats för flytvästar. På utsidan av boden finns även plats att hänga sin kajak.

Fastigheten med sina vackra ekar är en gammal kulturbyggd där ett tegelbruk funnits. Historien med Teglet tas upp i stenläggningen på förgårdarna vid entréerna. Husen är av trä, klädda i stående träpanel i tre olika gröna kulörer, färgval som samspelar med naturen runt om.

Sammanfattningsvis är det ett hem som genomsyras av känsla, omtanke och kvalitet i allt från stilsäkra materialval till en noga genomtänkt öppen planlösning. Bostaden utstrålar pondus och personlighet såväl interiört som exteriört med tidlös arkitektur och påkostade detaljer. Här erbjuds en modern design, paketerad i en effektiv lösning!

Bilder

MEDF69345B850C64CFC808AF9D754DE471B
MED0BE2AF0645524600A71C085A28D2C8C8
MED0C9192E65B2D499EA1B4450D638F64B9
MED67094FD8FAFA40E48125028CC0D21380
MED8A5D94C488A448ACAFBB94EA98B17A47

Planritningar

Entréplan

Övre plan

Takterrass

Översiktsplan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

128 kvm

LÄGENHETSNUMMER

3

MÅNADSAVGIFT

4 938 kr

BYGGÅR

2022

PRIS

5 695 000 kr accepterat pris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

AREAKÄLLA

Uppmätt enligt SS 21054:2020

PARKERING

Alla bostäder har egen carport, därutöver finns ytterligare fyra parkeringsplatser för uthyrning i föreningen. Kö förekommer.

HALL/ENTRÉ

Välkomnande entré med klinkergolv, terracotta samt god avhägning och en garderob. Längre in i hallen möts man av den platsbyggda bokhyllan från Kvänum. Extra förrådsutrymme under trappan ger god förvaring.

TVÄTTSTUGA

Praktisk med separat tvättstuga. Även här ligger terracottaklinker på golvet. Tvättmaskin, torktumlare, vask och värmepanna (Nibe)

DUSCHRUM

Jurakalksten och modern inredning ger en lyxig hotell känsla. Dusch, handfat, kommod, stor spegel och fin belysning.

VARDAGSRUM

Vardagsrum med utrymme för mat- och sittgrupp, braskamin i centrum av rummet. Stora fönsterpartier samt altandörr till den trallade altanen med eftermiddags- och kvällssol. Vardagsrummet känns väldigt ljust och luftigt och har fint pigmenterat ekparkett.

KÖK

Kök från Kvänum med separat matplats. Sällsynt hög kvalitét med b la kök från Kvänum med passande bänkskiva i Kinnekullekalksten. Spishäll, ugn, kyl, frys och diskmaskin. Som extra krydda finns här även en vinkyl från Miele!

SOVRUM

På övre plan hittar ni fyra rymliga sovrum med samma fina parkettgolv som i övriga huset. Ljust målade väggar och fin vy över området.

BADRUM

Även detta badrum med kalksten, kommod under handfat, förvaring i spegelskåp, spotlights och badkar. Lyxigt!

TAKTERRASS

Storslagen takterrass med en vacker vy över natur och mark. Vintertid ser har man fin utsikt mot Kalvfjärden och sommartid njuter man av vackra lövträd och skymtar vattnet däremellan. Här finns rum för både sittgrupper och matplats, perfekt för sommarmiddagar i solnedgången. Vattenutkastare möjliggör enkel avspolning eller varför inte ett utekök.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebyggelse som till stor del består av låghus. Det finns sjöar med fina badmöjligheter och skog och mark som bjuder på härliga promenader och rekreation. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdsnatur.

Kommunen erbjuder många skolor för alla åldrar. Läs mer på https://www.tyreso.se/forskola--skola.html

KOMMUNIKATION

För den som vill åka kollektivt till och från Tyresö så är det enklast att ta bussen till eller från Gullmarsplan, Cityterminalen, Haninge eller Nacka. För den som åker bil så är det väg 229 mot Stockholm och väg 260 till Haninge eller Nacka. Sommartid trafikerar Waxholmsbolaget Tyresö brygga i Trinntorp, med båtar som går ut i Skärgården och även in till centrala Stockholm.

NÄRSERVICE

I Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Det finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek och postservice.

ÖVRIGT

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cykelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

2 plan + takterrass

ANDEL I FÖRENINGEN

8,3333 %

Ekonomi

EL

24 000 kr

FÖRSÄKRING

2 690 kr

ÖVRIGT

6 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

32 690 kr / år

KOMMENTAR

Uppvärmning sker med enskild värmepump vars elkostnad beror på individuella levnadsvanor, och debiteras respektive bostadsrättsinnehavare direkt av elbolag. Digitala tjänster (bredband, telefoni och tevekanaler) och hemförsäkring ingår ej i årsavgiften och uppskattas till ca 8 690kr per år, där hemförsäkring beräknas kosta 2690 kr per år, bredband 6000 kr per år. Föreningens lån är bundna i 3 år.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

1 500 000 kr Enligt ekonomisk plan
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans bostadsrättsradhus med takterrass

BYGGNADSÅR

2022

UPPVÄRMNING

Vattenburen golvvärme i båda våningsplanen. Frånluftvärmepump (Nibe).

VENTILATION

FTX-system mekanisk till-/frånluft

HISS

finns ej

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

ÖVRIGT

Carportarna har sedumtak för att smälta in i naturen. Fem båtklubbar finns intill området.

Förening

NAMN

Brf Kalvfjärden Tyresö

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

12

FÖRSÄKRING

Fullvärdesförsäkring kommer att tecknas i föreningen.

OM FÖRENINGEN

Brf Kalvfjärden kommer att bestå av 12 nyproducerade bostadsrättslägenheter i 2 plan om vardera 125 kvm. Takterrass med fin utsikt. Öppen spis, förråd samt carport till varje lägenhet. Vackert beläget, naturnära invid Kalvfjärdens västra strand i Trinntorp på Brevikshalvön.

TV OCH BREDBAND

Digitala tjänster ( bredband, telefoni och tevekanaler) egen förbrukning av el och hemförsäkring ingår ej i årsavgiften och uppskattas till ca 12 300kr per år, där hemförsäkring beräknas kosta 2700 kr per år, el 3600 kr per år och bredband 6000 kr per år.

PARKERING

En carport tillhör varje lägenhet.

ÖVRIGT

Tomten är ca 7000 kvm stor, sydvästvänd, ca 100 meter från Kalvfjärden. Bostäderna kommer att hålla hög kvalité med takterasser, kaminer, vinkylar (Miele) och kök/badrum samt platsbyggd bokhylla från Kvänum. Bostäderna får dubbla förråd, och invid stigen ned till Kalvfjärden finns en gemensam kajakbod för upphängning av kajaker och förrådsmöjligheter för fiskedon, flytvästar och allt annat som hör sjölivet till. Till bostäderna hör också ett gemensamt odlingsområde för frukt och grönsaker. Alla bostäder får egen carport, därutöver finns ytterligare fyra parkeringsplatser.

Gammal Kulturbyggd med Uppvuxna ekar på tomten, husen och väg har fått anpassa sig runt dem. Tomten är ett gammalt tegelbruk, därav sänkning av marken.

Historien med Teglet tas upp i stenläggningen på förgårdarna vid entreerna.

Husen är av trä, klädda i stående träpanel i tre olika gröna kulörer, färgval som samspelar med naturen runt om.
Carports och entrepergola är klädda i målade gröna spaljeer, samt förrådsskåp på altaner.

Taklandskap- tak på carports och kajakbod med sedum, som man ser både från Finborgsvägen och från takterrasserna.
Målade träfönster, invändiga massiva dörrar, 2,3m höga.

Naturmaterial invändigt, grå jurakalksten i badrummen både golv och väggar, varmgrått tak.

Interiört vita väggar och tak.

Kvalitets Kök från Kvänum med Kinnekullekalksten, rödbrun. Fanerade målade luckor.

Viktiga dokument & länkar

Karta

Tyresö Trinntorp

Ugglevägen 31

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg