190

Umedalen, Umeå

Teaterallén 7C

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,316 inkl; vatten, sophantering, internet, kabel-TV & parkeringsplats.
TypRadhus
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea106 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer5
Byggår2011

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkommen till Umedalen och denna trevliga radhuslägenhet på Teaterallén 7C! Bostadens sociala entréplan erbjuder en välkomnande hall som leder oss in i köket med plats för matgrupp. Vidare kommer vi till vardagsrummet och utgång till den lummiga och generösa uteplatsen som ligger i härligt solläge. På övre plan finner vi 3 sovrum, klädkammare och helkaklat badrum. Genomgående ljusa ytskikt och trevliga ljusinsläpp från fönster skapar en rymd och trivsam känsla i bostaden. Det fantastiska gavelläget ger utrymme för lekytor och odlingslådor. Praktiskt förråd finns i anslutning till den parkeringsplats som tillhör radhuset.

Här på Umedalen bor ni med närhet till naturen och med goda busskommunikationer till stadskärnan. I området finns förskolor, vårdcentral, bibliotek, grundskolor, skulpturpark, restauranger och den populära sportanläggningen IKSU-spa.

Om området

Umedalen är idag ett naturligt centrum, där människor, kultur och natur träffas. Omkring området har det de senaste årtiondena vuxit fram ett trivsamt samhälle med såväl småhus som lägenheter, mjukt inbäddat av den intilliggande skogen. Härifrån är det kort till löpspåren och stigarna som trampats upp av både människofot och hundtass. Området ligger fem kilometer väster om Umeå centrum, mellan den slingrande Umeälven i söder och de vidsträckta skogarna norr om E12:an.

Här ligger Norrlands största skulpturpark som årligen lockar tiotusentals besökare. Här finner du även Iksu Spa. Här finns möjlighet till gruppträning, individuell träning, personlig träning och förstås många sköna spa-möjligheter i den fantastiska miljön. Här kan du i anslutning till caféet prova ljusterapi, njuta av värmen i solsimulatorn eller prova massage och rehabbehandlingar. Närhet till strandpromenaden och fågeltillhållet Prästsjön. De flesta söker sig ändå ner mot älven, men missa inte Backenkyrkan på vägen, här kliver nygifta ofta ut genom portarna. Väl nere vid strandpromenaden längs vattnet härskar ett storslaget lugn. En solig dag samsas motionärer, livsnjutare och badsugna längs Umeås populäraste stråk.

NÄRSERVICE
Affärer och restauranger
Franska bistron Le Garage. Närbutik. Närhet till köpcentrum Klockarbäcken.

KOMMUNIKATION
Goda bussförbindelser till och från centrum. Du tar dig även enkelt med cykel eller till fots till Centrum. Fortsätter du västerut hittar du snart de närmaste byarna Baggböle och Brännland.

SKOLOR OCH OMSORG
Backenskolan, F-6
Västangårds skola, F-9
Fristående skolor; Waldorfskola F-9 och gymnasium
Montessoriskola, F-6
NTI-gymnasiet
Hannaskolan, F-9

Viktiga dokument & länkar

HH Undersökningsplikt/felansvar köp BR
Stadgar - Brf Teatern
Årsredovisning 2018-Brf Teatern
Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till Umedalen och denna trevliga radhuslägenhet på Teaterallén 7C! Bostadens sociala entréplan erbjuder en välkomnande hall som leder oss in i köket med plats för matgrupp. Vidare kommer vi till vardagsrummet och utgång till den lummiga och generösa uteplatsen som ligger i härligt solläge. På övre plan finner vi 3 sovrum, klädkammare och badrum. Genomgående ljusa ytskikt och trevliga ljusinsläpp från fönster skapar en rymd och trivsam känsla i bostaden. Det fantastiska gavelläget ger utrymme för lekytor och odlingslådor. Praktiskt förråd finns i anslutning till den parkeringsplats som tillhör radhuset.

Här på Umedalen bor ni med närhet till naturen och med goda busskommunikationer till stadskärnan. I området finns förskolor, vårdcentral, bibliotek, grundskolor, skulpturpark, restauranger och den populära sportanläggningen IKSU-spa.

- RADHUSLÄGENHET
- GAVELLÄGE
- PARKERINGSPLATS & FÖRRÅD
- SOCIAL PLANLÖSNING

HALL
Välkomnande hall med möjlighet till avhängning, praktiskt klinkergolv i grått och vitmålade väggar. Golvvärme på hela entréplan.

KÖK
Bostadens kök är vinkelformat och erbjuder gott om arbetsytor, ljusinsläpp från två väderstreck samt hallen skapar en ljus känsla. Vita köksluckor med handtag i metall, stänkskyddet utgörs av vita klinkerplattor och den generösa diskhon bryter av mot bänkskiva i laminat. Maskinell utrustning består av fullstor kyl- och frysskåp, diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt. Här finns plats för matgrupp vid fönstret som vetter ut mot entrén. Vitmålade väggar och parkettgolv som enhetligt löper vidare in i bostaden.

VARDAGSRUM
I det sociala och rymliga vardagsrummet finns det plats för soffgrupp såväl som övrigt möblemang. Stora fönster samt balkongdörr ut till den fantastiska uteplatsen ger ett fint ljusinsläpp i rummet. På den solfyllda uteplatsen är det lagt trall och det finns plats för sittgrupp. Gräsytorna lämpar sig väl till lek och odlingar.

BADRUM
Entréplanets badrum är helkaklat och utrustat med trevlig golvvärme. Vita kakelplattor på väggarna och mörkgråa klinkerplattor på golvet. Här finner vi badkar, WC, handfat med kommod och spegelskåp med belysning samt praktiskt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.
 
ÖVRE PLAN

SOVRUM 1
Det större sovrummet finner vi direkt till vänster om trappen. Här finns utrymme för dubbelsäng och i rummet finns även en praktisk och rymlig klädkammare. För ännu bättre förvaring har även garderober placerats innan ingång till klädkammaren. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 2
Detta sovrum erbjuder plats för säng och övrigt möblemang, vitmålade väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 3/KONTOR
Även i detta rum finns det plats för säng och eventuellt skrivbord eller övriga möbler. Enhetligt vitmålade väggar och ekparkettgolv.

BADRUM
Övre planets badrum är utfört i vita kakelplattor på väggarna och mörk våtrumsmatta på golvet. Här finner vi duschhörna, WC, handfat med kommod och spegelskåp med belysning.

ÖVRIGT
Smidig parkering i anslutning till entrén.
Utvändigt förrådsutrymme finns.
Antal rum
4 rum
Boarea
106 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 1
Avgift
SEK 5,316 inkl; vatten, sophantering, internet, kabel-TV & parkeringsplats.
Andel i föreningen
6.66667 %
Andel av årsavgiften
6.66667 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2011
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Boklok Teatern
Om föreningen
BRF BoKlok Teatern (org.nr 769621-1049) är en äkta bostadsrättsförening, som äger fastigheten Teatern 1 i Umeå. Föreningen utgörs av 15 radhuslägenheter fördelade på 5 st byggnader, fördelade på adresserna Teaterallén 1 A-B, 3 A-C, 5 A-C, 7 A-C & 9 A-D. Byggnaderna är uppförd 2011. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
15
Parkering
Varje radhuslägenhet har en egen parkering utanför sin egen entré.
Gästparkeringar finns på området.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Äger föreningen marken
Ja.

Karta

Umedalen Umeå

Teaterallén 7C

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg