MED8FB21E1746D14B96BDBD53B395C10041

Soldränkt radhus med områdets bästa läge! Välkomna på visning!

Akalla, Kista

Sveaborgsgatan 39

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,652 Inkl värme, VA, kabel-tv, bredband
TypRadhus
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea92 kvm
Lägenhetsnummer98
Byggår1979

Utgångspris: SEK 2,395,000

Ansvarig mäklare

Visningar

20
October | Tuesday
Kl 19:00 - 19:30
25
October | Sunday
Kl 12:00 - 12:30
26
October | Monday
Kl 18:15 - 18:45

* Radhuskänsla
* Renoverat badrum
*Stor matplats
* Bra förvaringsutrymmen
* Helkaklat badrum
* Stora ytor
*Låg avgift!
* Flödande ljusinsläpp
* Stabil förening med god ekonomi
* Nära till förskolor och skolor
* Goda kommunikationer
* Grönskande områden i närheten
* Fina promenadstråk

Välkomna till ett centralt beläget radhus i hjärtat av Akalla! Här har du ljus insläpp från dubbla väderstreck med två uteplatser mot både innegård och grönska. Tvåvånings radhuset med 3st kvadratsmarta och luftiga sovrum samt badrum och klädkammare på överplan och stora sociala ytor på nedervåningen där du även har access mot uteplatsen. Köket har hygglig maskinell utrustning och stor matplats. Samtliga kommunikationer och närservice är ett stenkast bort. Detta radhus måste upplevas på plats! Välkomna på visning!

Om området

Bebyggelsen för Akalla, Kista och Husby kom till efter en nordisk idétävling som anordnades 1966, detaljplanen färdigställdes 1969 och utbyggnaden genomfördes 1972-1977. Planen bygger på en likartad stadsstruktur i långa band med centrumanläggning och höghus i anslutning till tunnelbanestationerna. Bland arkitekterna fanns VBB, FFNS med arkitekt Lars Bryde och fastighetskontorets egen arkitektavdelning. Inom stadsdelen finns fyra skolor, ett bibliotek samt Akalla kyrka.
Akalla domineras av de arton höghus som står på rad rakt igenom området. På södra sidan av de höga husen ligger centrum längs Sibeliusgången och på norra sidan höghusen finns lägre hus som bildar storgårdar med små skogsdungar och lekparker. Sydväst om Sibeliusgången finns det en del radhus och parhus. Genom dessa hus går den långa backen Slingerbulten, som slingrar sig igenom husen. Söder om Akalla intill Järvafältet ligger Akalla by som består av äldre bevarad bebyggelse. Här finns bland annat bebyggelse från 1600-talet. Gården hålls levande med hjälp av 4H. På båda sidor om Akalla by finns det radhusområden. I samband med utbyggnaden av Akalla på 1970-talet uppfördes Akalla värmeverk för att försörja stadsdelen med fjärrvärme. Akalla värmeverk drivs idag av Fortum Värme.
På Järvafältet finns ett koloniområde, samt Hästa gård som är Stockholms kommuns sista fungerade jordbruk. På Hästa gård hölls Stockholms Stads fårhjord, som populärt kallades "Kungens får" fram till att Staden avvecklade sin fårhållning. Mangårdsbyggnaden restes på 1700-talet.
Stockholms stadsmuseum har bedömt att Akalla är en av de mest intressanta stadsdelarna från miljonprogrammets epok ur en kulturhistorisk synvinkel. Bidragande till detta är den tidstypiska och goda planeringen, samt en ofta högkvalitativ, mycket medveten, arkitektonisk utformning.

Kommunikation

Från Akalla tar du dig enkelt till Stockholms centralare delar med tunnelbanans blå linje. Akalla till T-centralen tar 21 minuter. Blå linjen kommer att förlängas från Akalla till de nya stationerna Barkarbystaden och Barkarby ca år 2024. Från Akalla finns goda bussförbindelser till Järfälla, Sollentuna, Spånga och Västerort.

Närservice

Akalla centrum erbjuder 2 stora matvarubutiker i form av Ica och Lidl. Här finns även mindre livsmedelsbutiker med orientaliska inslag. I centrumet finns även restauranger, pub, tobaksbutik, frisör, trafikskola, etc.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till detta förtjusande tvåplansradhus som har genomgått en renovering av badrummen senaste året. Belägen ett stenkast från Akalla Centrum med närhet till kommunikationer, grön områden och Kista Galleria. Funktionellt kök, påkostat badrum, 3 st. sovrum samt gäst wc.

ENTRÉPLAN:

Välkommande och möblerbar HALL med tapetserade väggar i vitt och klinker på golvet i ljusa toner med inslag av mörkgrå från 2011. Goda avhängningsmöjligheter . I direkt anslutning till hallen har man den helrenoverade GÄST Wc:n med klinkergolv, målade väggar i vitt . Gäst wc:n är utrustat med WC, handfat och spegel. Hallen och Gäst wc:n har genomgått helrenovering under 2020.

Vidare in i huset kommer man till det funktionella KÖKET med matplats för 6-8 personer invid fönster som sänker ljus till rummet. Köket är fullt utrustat och har ordentligt med arbetsytor och gott om förvaring. Köket har träfärgade köksluckor, målade väggar i vitt, fondvägg i gråa inslag . Maskinell utrustning med stor kyl, stor frys, spishäll, fläkt och integrerad diskmaskin

Stor och luftigt VARDAGSRUM med laminatgolv och målade väggar i ljusa toner. Fönsterparti med härligt ljusinsläpp samt utgång till en oerhört fin uteplats i sydöst läge. UTEPLATSEN är belägen mot lugn stig med plats för både stolar och bord för 8-10 personer. Från vardagsrummet når man till den praktiska förrådet som är byggd under trappan.

ÖVREPLAN:

Liten PASSAGE med laminatgolv och målade väggar i beiga toner där man kommer åt alla rummen på det övre planet. I passagen finns även en liten klädkammare med laminatgolv och målad väggar i vitt samt utrustad med hyllplan som lämnas kvar till köparna även här är allt gjort 2011.

SOVRUM 1 med laminatgolv, målade väggar i vitt samt fondtapet. Fönsterparti med bra ljusinsläpp samt 2 st. inbyggd garderob med skjutdörrar som lämnas kvar till köparna.

SOVRUM 2 med laminatgolv, målade väggar i ljusa toner samt fönsterparti med bra ljusinsläpp. Här lämnas garderoben kvar till köparna.

SOVRUM 3 med laminatgolv, tapetserade väggar i blå toner, fönsterparti med bra ljusinsläpp samt inbyggd säng loft. 1 st. garderob lämnas kvar till köparna.

Exklusivt BADRUM från 2020 med påkostade materialval såsom klinkergolv och kaklade väggar samt spotlights infällda i taket. Badrummet är utrustat med WC, badkar, handfat med kommod, spegelskåp, glasblock samt ett vädringsfönster.

Övrigt:
Föreningens hemsida http://www.brfsveaborg.se/
Antal rum
4 rum
Boarea
92 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 2,395,000
Avgift
SEK 5,652 Inkl värme, VA, kabel-tv, bredband
Andel i föreningen
0.012624 %
Andel av årsavgiften
0.012624 %
Byggnad
Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
1979
Uppvärmning
Centralvärme
Ventilation
Mekanisk FTX Från & Tillluftsventilation
Energideklaration
Utförd 2/24/2019
Energiklass
E
Energiprestanda primärenergital
130 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Sveaborg
Om föreningen
Brf Sveaborg blev utnämnt till årets BRF 2010 av Fastighetsägarna Stockholm, för sitt framgångsrika arbete med trygghets- och säkerhetsfrågor.

Alla tak och fönster är nyrenoverade under 2004-2005. Stamrensning utfört 2005.
Föreningen är medlem i och förvaltas av HSB. Stockholm. Ekonomisk förvaltning genom Fastighetsägarna AB samt teknisk förvaltning genom egen förvaltare i föreningen.

Stabil förening med god ekonomi. Brf Sveaborg är en aktiv förening som har många aktiviteter såsom filmkvällar och pubkvällar samt disco för barnen etc. Gårdarna är välskötta och här finns fina planteringar samt trevlig grillplats och lekytor för barnen.

Bredband och kabel-TV från Bahnhof med 1000/1000 och 19 TV-kanaler som ingår i månadsavgiften.

Tvättstuga med senaste elektroniska bokningssystem på Sveaborgsgatan 9-11. Man kan även boka tvättider via Internet. Övervakningskameror i källare för trygghet. Elektronisk passersystem och porttelefon i alla portar. Välutrustad miljöstuga finns att tillgå, liksom nyrenoverad föreningslokal på Sveaborgsgatan 9-11. Parkering både utomhus och i garage finns att hyra av Svenska Bostäder. Kontakta Svenska bostäder för aktuell köplats lediga platser finns.

Fastigheten ligger i Akalla i ett mycket naturskönt område. På promenadavstånd finns Järva naturreservat med milslånga gång- och cykelvägar samt ett oexploaterat naturliv. Endast på några minuters gångväg ligger Akalla by med flerhundraårig bebyggelse (Akalla är en mycket gammal bygd och har anor tillbaka till järnåldern).
Parkering
Kötid till garageplats.

Karta

Akalla Kista

Sveaborgsgatan 39

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg