MEDEB92E708E45F461DB0331368CC4D24AC

Vinkelbyggd villa med centralt läge!

Budgivning

Trollbäcken, Tyresö

Svalvägen 8A

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum7 rok
Boarea141 kvm
Biarea141 kvm
Tomtarea954 kvm
Byggår1966
Driftskostnad4,000 kr/månad

Utgångspris: SEK 6,850,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkomna till Svalvägen 8A och ett hem att trivas i. Med stilren exteriör och en interiör där man satsat på volym och en väl genomtänkt planering av ytorna får familjen ett underbart hem att njuta av såväl på insida och utsida. Bostaden karakteriseras av en härlig rymd och atmosfär med naturligt flödande ljus, öppna ytor, smart förvaring och många fönsterpartier.

På entréplanet hittar du husets sov- och sällskapsavdelningar, I anslutning till hallen finner du två exklusivt helkaklade bad/duschrum. Vidare finner du familjens privata ytor som finns i fyra sovrum. Detta plan inhyser även ett fullt utrustat kök med gedigna arbetsytor, här blir matlagandet en sann dröm.
Entréplan har en öppen planlösning mellan rymligt kök och vardagsrum med väl tilltagen sällskapsyta med braskamin och öppningsbara fönsterpartier mot den härliga trädäckade terrassen med nedsänkt spabad i västerläge. Huset har två utgångar till den enastående uteplatsen som löper längt husets syd- och västsida.

Det nedre planet har allt för en avkopplande eftermiddag med bastu. Totalt erbjuder bostaden upp till 5 sovrum genom att använda gillestugan på undervåningen med braskamin och egen ingång som ett sovrum. Undervåningen är välplanerad med tvättstuga, förråd, walk in closet samt flera rum till förvaring. Huset är i sin helhet i väldigt bra skick och med påkostade materialval. Det här är något för er som ställer höga krav på utrymme och boendemiljö!

Här finns sol från morgon till kväll på den insynsskyddade tomten, lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med vackra planteringar och ljuvliga uteplatser. Fina gräsytor samt buskar och höga lummiga lövträd som ger insynsskydd från grannar. Stenläggning och låga murar ger trädgården en ombonad känsla. På den stenlagda uppfarten parkerar du enkelt om du inte föredrar garaget.

Välkommen till detta perfekta hem som passar dig som uppskattar ett fint uppvuxet villakvarter.

Om området

Tyresö är en mycket naturskön kommun med många grönområden och blandad bebygelse som till stor del består av låghus. Det finns badsjöar, skog och mark. Tyresö ligger nära kusten som präglas av härlig skärgårdnatur. Kommunen har sina rötter i 1300-talet och besitter idag sevärdheter som Tyresö kyrka och Tyresö slott.

Kommunikation

Från Trollbäcken går bussar till Gullmarsplan cirka var tionde minut, med en restid till Gullmarsplan på ca: 20 minuter. Under rusningstrafik går också direktbuss från/till Cityterminalen(Klarabergsviadukten), restid på cirka 25 minuter.

Närservice

I Trollbäckens centrum/ Alléplan finns det mesta som t.ex matvarubutiker, blomsteraffärer, restauranger, inredningsbutiker, bibliotek och social service, som vårdcentral, apotek och tandläkarmottagning och i Tyresö Centrum finns tillgång till det mesta inom närservice. Där finns bl.a. matbutiker, klädaffärer, systembolag, restauranger och biograf. I centrum finns också vårdcentral, folktandvård, apotek, arbetsförmedling, försäkringskassa, bibliotek, polis, bank och postservice.

Övrigt

I Tyresö finns gott om fritidsaktiviteter med t.ex golfbana, rackethall, gym, simhall, ishall, träningsanläggning, fotbollsplaner och fina badplatser. Tyresö har härlig natur där man kan glädja sig med friluftsliv som t ex fiskemöjligheter, kanotuthyrning, bad, ridning, bergsklättring, cyklelturer, svampplockning och mycket mera.

Alby friluftsområde är ett stort grönområde med bad och elljusspår av varierande längd och här finns det även möjlighet att ta en fika på cafét eller vid en av grillplatserna eller raststugorna.

Bilder

Välkommen till Svalvägen 8 A

Hjärtligt välkommen till detta fina hus med ett magiskt läge i ett uppvuxet villa kvarter!

Här finns sol från morgon till kväll

Hall med goda avhägningsmöjligheter

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
7 rum varav 4-5 sovrum
Boarea
141 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
141 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla i vinkel med källare
Byggnadsår
1966
Uppvärmning
Direkt El
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Lättbetong/trä
fasad
Tegel
Fönster
3-glas isoler
Bjälklag
Betong
Tak
Betongpannor
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Näsby 4:1337
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 48,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 33,000
Renhållning
SEK 15,000
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 4,142,000
Byggnadsvärde
SEK 2,036,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,552,500
Tomt
Areal
954 kvm
Tomttyp
trädgårdstomt
Planbestämmelser
Byggnadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Avtalsservitut Villa
Last: Avtalsservitut: Villa, 01-IM8-44/3646.1

Karta

Trollbäcken Tyresö

Svalvägen 8A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg